SEO Оптимизация

SEO Оптимизация на сайт и онлайн магазин е следващата стъпка след изработката на един уеб сайт и онлайн магазин, защото е важна част от доброто им функциониране.

SEO Оптимизация е процес, който подобрява видимостта на Вашия уеб сайт или онлайн магазин. Допринася за тяхното по-лесно намиране от потребителите при търсене в Интернет, като ги поддържа на предни позиции. Целта на добрата оптимизация е да се привлекат повече потребители, да се популяризира бранда, с цел повече приходи посредством SEO.

Цените за SEO Оптимизация на сайт и онлайн магазин са:

Цена за SEO Oптимизация на сайт – от 199 лв. на месец

* Цена за SEO Оптимизация на онлайн магазин – от 399 лв. на месец

* Цените са без включен ДДС

* Посочените по-горе цени за SEO Оптимизация важат за 3 страници в сайт и за до 200 продукта в онлайн магазин. Посочете Вашия сайт или онлайн магазин, на който желаете SEO Оптимизация, чрез нашата форма за контакти, намираща се отдясно или се свържете с нас на страницата ни за Контакти. Ние ще Ви изпратим конкретна оферта за SEO Оптимизация в зависимост от броя на страниците в сайта и броя на продуктите в онлайн магазина. 

SEO Оптимизация на сайт и онлайн магазин

 

SEO Оптимизация на сайт и онлайн магазин

Ние от GS-WebCreator подхождане индивидуално към всяка страница от сайта или електронния магазин. Оптимизираме съдържанието в зависимост от предназначението на страниците в сайта и онлайн магазина. За целта прилагаме различни похвати за това.

Процесите за достигане на желаното ниво на оптимизиране на всяка отделна страница, както и на целия уеб сайт и електронен магазин са:

 

* Установяване на позициите на сайта или електронния магазин чрез различни SEO инструменти;

* Проверяване на Page Rank на сайта или онлайн магазина;

* Проверяване дали уеб сайта или онлайн магазина не са заразени с вируси;

* Проверяване на входящите и изходящите линкове;

* Проверка за несъществуващи и неработещи линкове на сайта или електронния магазин;

* Премахване на зловредни линкове, влияещи на класирането на сайта или Интернет магазина;

*  Уточняване и оптимизиране на ключовите думи;

Добавяне на системи, следящи както състоянието на сайта или онлайн магазина, така и потокът на посетителите в тях. Това се прави с цел насочването на посетителите в желаната от клиента посока в сайта;

* Пренаписване на текстовете и обогатяването им с желаните ключови думи. Това дава възможност сайта или онлайн магазина да се класират съобразно най-търсените ключови думи;

* Добавяне или коригиране на мета тагове и описания;

Добавяне на правилни и привлекателни заглавия;

* Типография (една от тенденциите в уеб дизайна за 2017 г.). Форматиране на по-големи и удебелени (bold) шрифтове в текстовете в сайта или онлайн магазина. Прави се с цел наблягане на определени ключови думи или фрази. 

* Добавяне или промяна на описанията на снимките и таговете към тях. По този начин Google разпознава какво е съдържанието на изображението, чрез което го индексира и показва при търсене;

* Добавяне на вътрешни връзки в сайта или електронния магазин. Те помагат за обхождането им от търсачките;

* Добавяне на актуализиран Sitemap на сайта и онлайн магазина. Това спомага за по-бързото и автоматично обхождане на проекта от търсачките;

* Олекотяване на сайта или онлайн магазина с цел подобряване на зареждането им. Това включва и преработване на изображенията с цел олекотяването им и по-бързото им зареждане. Скоростта е един от важните критерии при оптимизирането на проекта;

* Отчети за класиране, трафик и позициите на сайта и онлайн магазина;

* Ежеседмични отчети за състоянието на сайта и електронния магазин.

SEO Оптимизация на сайтТова са част от нещата, който се поправят по съдържанието и изграждащия код на един сайт или онлайн магазин в процеса на оптимизацията.

Важно е сайтът или онлайн магазинът да бъде харесан не само от търсачките, но и от посетителите. Новите тенденции показват, че Google се влияе от добрите отзиви, оставени от посетителите, като например споделяне във Facebook на дадена качена в сайта статия и приема тях с предимство. 

Нашите SEO специалисти работят по последните стандарти и изисквания на търсачките, като използват така наречените „добри практики“ в SEO оптимизация – та. Имаме голям опит в SEO оптимизация на сайтове, което гарантира добрите позиции на сайта в търсачките. Стремим се съответният уеб сайт да се класира на високи позиции в търсачките и да бъде лесно откриваем за клиентите благодарение на добре направената SEO оптимизация.

SEO Оптимизация на онлайн магазин

 

Две са основните причини, които биха Ви подтикнали да прибегнете до SEO Оптимизация на сайт и онлайн магазин.

 

1. Привличане на повече посетители в уеб сайта или електронния магазин и спечелване на повече потенциални клиенти.

Това е първата стъпка към успеха. Когато бъдат привлечени повече потребители да посетят сайта Ви, вероятността част от тях да се възползват от услугите или продуктите, които предлагате, е голяма. По този начин клиентите Ви придобиват доверие към бранда и услугите, и продуктите, които предлагате, особено ако намерят търсеното от тях при Вас. Веднъж спечелили доверието на клиентите, те ще Ви похвалят на познати и приятели, например в социалните мрежи и така ще придобиете още по-голяма популярност, и съответно ще спечелите още потенциални клиенти.

2. Увеличаване на продажбите

Добрата SEO Оптимизация на сайт и онлайн магазин е инвестиция, която има бърза възвращаемост. Когато уеб сайтът или онлайн магазинът се оптимизират и поддържат постоянно, с времето това ще затвърди позициите на Вашия бизнес на пазара и пред конкурентите Ви. Това ще увеличи продажбите, респективно и печалбите Ви. С привличане на нови посетители в сайта и онлайн магазина и затвърждаване доверието на по-старите Ви клиенти, ще се радвате на голяма популярност сред потребителите на предлаганите от Вас артикули, както и на високи печалби.

Оптимизацията е един постоянен процес, при който е важно промяната и обогатяването на съдържанието на един уеб сайт или онлайн магазин да се извършва периодично всеки месец, за да не се допуска влошаване състоянието на сайта и Интернет магазина. Прекъснатата SEO оптимизация води до лошо състояние на сайта или електронния магазин. Това изисква повторна оптимизация, което от своя страна е много по-труден и продължителен процес в сравнение, ако се поддържа постоянно добро състояние на проекта при непрекъсната негова оптимизация.


За връзка с нас

0878 72 11 19

office@gs-webcreator.com

www.gs-webcreator.com

Пишете ни

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефонен номер (задължително)

Относно

Вашето съобщение