Archives

  • 0
Изработка на онлайн магазин за авточасти и автоаксесоари на GS-AutoTuning

Изработка на онлайн магазин за тунинг авточасти и автоаксесоари

Екипът на GS-WebCreator се ангажира с изработка на онлайн магазин за авточасти и автоаксесоари на GS-AutoTuning. Онлайн магазинът е специализиран в продажба на голям асортимент от тунинг авточасти и автоаксеосоари за всички модели и марки автомобили. Всяка една изработена в електронния магазин функционалност прави онлайн магазина интуитивен за всеки посетител в него, който може бързо и лесно да поръча онлайн желаните от него авточасти и аксесоари за автомобила си.

Онлайн магазинът е с модерна визия, съобразена с автомобилния бранш и предлаганите продукти, като авточасти и тунинг автоаксесоари. Към всяка категория в онлайн магазина, която представлява марка на автомобил, е създадена подкатегория с всички модели автомобили, които се отнасят до съответната марка автомобил.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за авточасти и тунинг автоаксесоари на GS-AutoTuning

Изработеният от нас онлайн магазин за авточасти и тунинг автоаксесоари е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за авточасти и тунинг автоаксесоари на GS-AutoTuning

  • -
Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на България Терм

Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на фирма България Терм

България Терм възложи на екипа на GS-WebCreator изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода. Дизайнът на онлайн магазина е изцяло съобразен с многобройните категории и подкатегории на продукти, които се предлагат в него. Цветово визията на електронния магазин отговаря на цветовата гама на логото на България Терм.

В онлайн магазина са създадени и вградени всички функционалности, които са необходими за успешната и безпроблемна работа на електронния магазин и неговата основна функция, да продава продукти онлайн бързо и лесно.

С цел защита на цялата информация и на снимките на продуктите, вградихме в онлайн магазина функцията за невъзможност за копиране на съдържанието вътре.

Освен цялостаното изграждане на структурата и функционалностите в онлайн магазина, GS-WebCreator направи SEO Оптимизация на целия онлайн магазин и на всички качени по време на изработката на електронния магазин продукти.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на фирма България Терм

Изработеният от нас онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода

Референция за изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода, издадена от България Терм ООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода от България Терм ООД на GS-WebCreator

  • -
Изработка на форум за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО

Изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне на Асоциация ИМАГО

След като изработихме сайта за психотерапия на Асоциация ИМАГО - https://imago-help.com/, нашият клиент Краси Николова, която е член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията, отново се довери на професионализма на екипа на GS-WebCreator за изработка на форум за взаимопомощ, който е продължение и допълнение на сайта на Асоциация ИМАГО.

Целта на форума за психологична помощ и консултиране е всеки да може да сподели своите преживявания, тревоги и страхове относно паник атаки, ако има нужда от подкрепа в справянето с депресивни състояния, следродилна депресия или в случай, че е в криза и търси работещо решение на проблемите във връзката с партньора Ви, при ситуации, свързани с родителско отчуждение. Всеки може да разчита, че във форума ще получи професионално психологично консултиране и помощ от опитните психолози и психотерапевти на Асоциация ИМАГО.

Форумът за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО е с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява форумът да се вижда еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на форум или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне на Асоциация ИМАГО

Изработеният от нас форум за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на форума изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на всеки сайт и форум при търсене.

Изработка на форум с мобилна версия (респонсив дизайн) за психологична помощ, консултиране и споделяне

  • -
Изработка на сайт на хотел Свети Спас от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград

След като изработихме сайта на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, нашият дългогодишен партньор и клиент Хотели Сирона отново се довериха на професионализма на екипа на GS-WebCreator, като възложи изработка на сайт на другия им хотел Свети Спас 5 *, отново разположен в СПА столицата на Балканите - Велинград. 

Хотели Сирона е наш дългогодишен клиент, който се доверява на екипа на GS-WebCreator за изработка на редица техни проекти, а именно изработка на техния фирмен сайт https://sirona-bg.com/, изработка на сайта тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и сайта на благотворителна Фондация "Възможност за Вас" https://ofy.bg/.

Сайтът на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград е изработен с три езикови версии (български, английски и руски), както и с три валути (лев, евро, долар).

Изработеният сайт на хотел Свети Спас 5 * е с мобилна версия и притежава много функционалности, като една от тях е изградената в сайта резервационна система, посредством която всеки посетител в сайта може да резервира онлайн. Дизайнът и визията на сайта представят по най-добрия начин петзвездния Балнео Хотел във Велинград и предлаганите в хотела услуги на международно ниво.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на хотел Свети Спас Велинград от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на хотел Свети Спас 5 * Велинград е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на хотел Свети Спас Велинград

  • -
Изработка на сайт за психотерапия и психологична помощ и консултиране-Асоциация ИМАГО

Изработка на сайт за психотерапия – Асоциация ИМАГО

Психотерапевт Краси Николова се довери на екипа на GS-WebCreator за изработка на сайт за психотерапия на Асоциация ИМАГО. Краси Николова е член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията.

Краси Николова е изключителен професионалист в сферата на психо-социалното консултиране по проблеми, свързани с преживявания на лични кризи като раздяла, депресия, паник атаки, хранителни разстройства, кризи в отношенията между партньорите и загуба на близък човек.

Ние от екипа на GS-WebCreator се радваме, че Краси Николова ни се довери не само да изработим нейния сайт, с който да представи предлаганите услуги, но и тя пожелае ние да продължим с цялостната поддръжка на сайта.

Също така терапевт Краси Николова ни възложи изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне - https://forum.imago-help.com/, който е продължение към сайта на Асоциация ИМАГО. Целта на форума е всеки да може да сподели своите преживявания, тревоги и страхове относно паник атаки, ако има нужда от подкрепа в справянето с депресивни състояния, следродилна депресия или в случай, че е в криза и търси работещо решение на проблемите във връзката с партньора Ви, при ситуации, свързани с родителско отчуждение. Всеки може да разчита, че във форума ще получи професионално психологично консултиране и помощ от опитните психолози и психотерапевти на Асоциация ИМАГО.

Сайтът за психотерапия на Асоциация ИМАГО и изработеният към него форум за психологична помощ, консултиране и споделяне са с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява сайтът и форумът да се виждат еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за психологична помощ и консултиране на Асоциация ИМАГО

Изработеният от нас сайт за психотерапия - Краси Николова от Асоциация ИМАГО е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за психотерапия-Асоциация ИМАГО

  • 0
Поддръжка на сайт на Детска градина 25 Изворче в Банкя

Поддръжка на сайт на Детска градина 25 Изворче в Банкя

Директорката на детска градина 25 Изворче, гр. Банкя се довери на екипа на GS-WebCreator за поддръжка на сайт на Детска градина 25 Изворче в Банкя.

Екипът на GS-WebCreator подобри визията на сайта и се занимава с качването на нова информация в сайта на детската градина.

За поръчка за поддръжка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Поддръжка на сайт на Детска градина 25 Изворче в Банкя от GS-WebCreator

  • -
Онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки, изработен от екипа на GS-WebCreator

Изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки на Братя Трейман ООД

За целите на предлаганите фотографски услуги и изработените фото подаръци по дизайн на клиента, фирма Братя Трейман ООД поръча на екипа на GS-WebCreator изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки. 

Изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки на Братя Трейман ООД

Изработеният онлайн магазин представя по най-добрия начин предлаганите от Братя Трейман ООД редица специални фотографски услуги, а именно от обработката и оформлението на снимки до дизайнерски колажи от снимки, авторско рамкиране и изработка на фотокниги. 

За голямото разнообразие от фото подаръци, предлагани в онлайн магазина, ние създадохме и вградихме в електронния магазин специален Дизайнер за тениски, чаши, пъзели, възглавници, чанти, ключодържатели, подложки, камъни и плочки. С помощта на Дизайнера клиентът може да визуализира идеята си и да персонализира избрания от него продукт съобразно неговите изисквания и представи. Чрез Дизайнера клиентът може да прикачи снимка, да я разтегли до харесвания от него размер, да я сложи на правилното място. Може да напише текст, да го постави на правилното място ... или да използва готови щампи. Когато клиентът е доволен от резултата, натиска бутона поръчай, с което поръчва продукта онлайн.

Специален Дизайнер в онлайн магазин за персонализиране на фото подаръци
Специален Дизайнер в онлайн магазин посредством който клиентът персонализира избран от него продукт

В онлайн магазина създадохме функционалност, при която само след поставяне на мишката върху някоя от снимките тип бутони, представящи съответната категория продукти, се визуализира на леко затъмнен фон кратък текст върху снимката, като в същото време се запазва и видимостта на самата снимка. Показващият се текст върху снимката има за цел с няколко думи да запознае посетителя на електронния магазин с предлаганите продукти от съответната категория.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Специално създадена функционалност в онлайн магазин за фото подаръци

Изработеният от нас онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за фото подаръци, обработка и оформление на снимки

Референция за изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки, издадена от Братя Трейман ООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки

  • -
Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград

След като изработихме фирмения сайт на Сирона ТЕК - https://sirona-bg.com/ и изработката на другите два техни проекта, а именно сайта тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и сайта на благотворителна Фондация "Възможност за Вас" https://ofy.bg/, нашият дългогодишен партньор и клиент Хотели Сирона отново ни възложиха и се довериха на професионалната ни работа за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, който е тяхна собственост.

Сайтът на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е изработен с три езикови версии (български, английски и руски), както и с три валути (лев, евро, долар).

Изработеният сайт е с мобилна версия и притежава много функционалности, като една от тях е изградената в сайта резервационна система. Дизайнът и визията на сайта представят по най-добрия начин най-големия четиризвезден СПА хотел във Велинград и предлаганите в хотела услуги на международно ниво.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на хотел Спа Клуб Бор Велинград

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, издадена от Хотели Сирона на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград

  • -
Изработка на сайт на Чифлик Ненкови в село Осеновлаг

Изработка на сайт на Чифлик Ненкови, село Осеновлаг

Собственикът на Чифлик Ненкови - Петър Ненков се довери на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на сайт на Чифлик Ненкови.

Чифликът е сгушен в китното село Осеновлаг, на 6 км. от манастир Седемте Престола в община Своге. Днес Чифлик Ненкови се радва на много доволни гости. Чифликът разполага с хотелска част с уютни стаи, механа, детски кът, зоокът и редица удобства, като сауна, солариум, външно джакузи, зала за игри, конна езда, риболов и други.

С цел най-доброто представяне на облика на Чифлик Ненкови, дизайнът на сайта изработихме, така че всеки един посетител на сайта да се пренесе в битовия и уютен интериор на чифлика и механата към него. Освен това в сайта вградихме музикален фон на пойни птички, който да подсили усещането за красивия планински район, в който се намира Чифлик Ненкови.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на Чифлик Ненкови-село Осеновлаг

Изработеният от нас сайт на Чифлик Ненкови е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Чифлик Ненкови

Референция за изработка на сайт на Чифлик Ненкови, издадена от собственика на чифлика - Петър Ненков на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на Чифлик Ненкови, село Осеновлаг

  • -
Сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София

Изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София ЕООД

Фирма ВКВ София ЕООД ангажира екипа на GS-WebCreator за изработка на техния фирмен сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост. 

Нашият клиент фирма ВКВ София е лидер в изработката на конвейерни транспортни системи, пълначни машини, затваръчни машини, ринзери, пакетиращи машини, етикетиращи машини, машини за поставяне на дръжки и бутикови машини. Фирмата работи както на българския пазар, така и извън пределите на България. Ето защо сайтът е изработен с две езикови версии (български и английски).

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София

Изработеният от нас сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София ЕООД е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София

Референция за изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост, издадена от ВКВ София ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост

За връзка с нас

0878 72 11 19; 0899 81 43 12

office@gs-webcreator.com

https://gs-webcreator.com

Пишете ни

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефонен номер (задължително)

Относно

Вашето съобщение