Archives

  • -
Изработка на форум за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО

Изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне на Асоциация ИМАГО

След като изработихме сайта за психотерапия на Асоциация ИМАГО - https://imago-help.com/, нашият клиент Краси Попова, която е член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията, отново се довери на професионализма на екипа на GS-WebCreator за изработка на форум за взаимопомощ, който е продължение и допълнение на сайта на Асоциация ИМАГО.

Целта на форума за психологична помощ и консултиране е всеки да може да сподели своите преживявания, тревоги и страхове относно паник атаки, ако има нужда от подкрепа в справянето с депресивни състояния, следродилна депресия или в случай, че е в криза и търси работещо решение на проблемите във връзката с партньора Ви, при ситуации, свързани с родителско отчуждение. Всеки може да разчита, че във форума ще получи професионално психологично консултиране и помощ от опитните психолози и психотерапевти на Асоциация ИМАГО.

Форумът за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО е с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява форумът да се вижда еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на форум или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне

Изработеният от нас форум за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на форума изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на всеки сайт и форум при търсене.

Изработка на форум с мобилна версия (респонсив дизайн) за психологична помощ, консултиране и споделяне

  • -
Изработка на сайт на хотел Свети Спас от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград

След като изработихме сайта на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, нашият дългогодишен партньор и клиент Хотели Сирона отново се довериха на професионализма на екипа на GS-WebCreator, като възложи изработка на сайт на другия им хотел Свети Спас 5 *, отново разположен в СПА столицата на Балканите - Велинград. 

Хотели Сирона е наш дългогодишен клиент, който се доверява на екипа на GS-WebCreator за изработка на редица техни проекти, а именно изработка на техния фирмен сайт https://sirona-bg.com/, изработка на сайта тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и сайта на благотворителна Фондация "Възможност за Вас" https://ofy.bg/.

Сайтът на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград е изработен с три езикови версии (български, английски и руски), както и с три валути (лев, евро, долар).

Изработеният сайт на хотел Свети Спас 5 * е с мобилна версия и притежава много функционалности, като една от тях е изградената в сайта резервационна система, посредством която всеки посетител в сайта може да резервира онлайн. Дизайнът и визията на сайта представят по най-добрия начин петзвездния Балнео Хотел във Велинград и предлаганите в хотела услуги на международно ниво.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на хотел Свети Спас Велинград от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на хотел Свети Спас 5 * Велинград е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на хотел Свети Спас Велинград

  • -
Изработка на сайт за психотерапия и психологична помощ и консултиране-Асоциация ИМАГО

Изработка на сайт за психотерапия – Асоциация ИМАГО

Психотерапевт Краси Попова се довери на екипа на GS-WebCreator за изработка на сайт за психотерапия на Асоциация ИМАГО. Краси Попова е член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията.

Краси Попова е изключителен професионалист в сферата на психо-социалното консултиране по проблеми, свързани с преживявания на лични кризи като раздяла, депресия, паник атаки, хранителни разстройства, кризи в отношенията между партньорите и загуба на близък човек.

Ние от екипа на GS-WebCreator се радваме, че Краси Попова ни се довери не само да изработим нейния сайт, с който да представи предлаганите услуги, но и тя пожелае ние да продължим с цялостната поддръжка на сайта.

Също така терапевт Краси Попова ни възложи изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне - https://forum.imago-help.com/, който е продължение към сайта на Асоциация ИМАГО. Целта на форума е всеки да може да сподели своите преживявания, тревоги и страхове относно паник атаки, ако има нужда от подкрепа в справянето с депресивни състояния, следродилна депресия или в случай, че е в криза и търси работещо решение на проблемите във връзката с партньора Ви, при ситуации, свързани с родителско отчуждение. Всеки може да разчита, че във форума ще получи професионално психологично консултиране и помощ от опитните психолози и психотерапевти на Асоциация ИМАГО.

Сайтът за психотерапия на Асоциация ИМАГО и изработеният към него форум за психологична помощ, консултиране и споделяне са с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява сайтът и форумът да се виждат еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за психологична помощ и консултиране

Изработеният от нас сайт за психотерапия - Краси Попова от Асоциация ИМАГО е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за психотерапия-Асоциация ИМАГО

  • -
Изработка на сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий

Директорката на училище ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", с. Куртово Конаре се свърза с екипа на GS-WebCreator по препоръка на училище ОУ "Христо Смирненски", с. Ново село, на който направихме сайт. Ето защо екипът от програмисти и дизайнери на GS-WebCreator се ангажира с изработка на сайт на училище ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", с. Куртово Конаре, община Стамболийски, област Пловдив.

Сайтът е с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява сайтът да се вижда еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий-GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий

Референция за изработка на сайт на училище ОУ, издадена от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в село Куртово Конаре, община Стамболийски, област Пловдив на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий

  • 0
Поддръжка на сайт на Детска градина 25 Изворче в Банкя

Поддръжка на сайт на Детска градина 25 Изворче в Банкя

Директорката на детска градина 25 Изворче, гр. Банкя се довери на екипа на GS-WebCreator за поддръжка на сайт на Детска градина 25 Изворче в Банкя.

Екипът на GS-WebCreator подобри визията на сайта и се занимава с качването на нова информация в сайта на детската градина.

За поръчка за поддръжка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Поддръжка на сайт на Детска градина 25 Изворче в Банкя от GS-WebCreator

  • -

Изработка на онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли

След изработката на онлайн магазин за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили https://tuningsklad.com/ нашият клиент ни се довери отново, като поръча изработка на втори онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли. 

В електронния магазин за кори под двигател и подкалници изградихме редица функционалности. Една от тях е филтър за търсене с няколко опции за филтриране на качените в онлайн магазина продукти: Марка, Модел, Година, Категория (Кори под двигател, Подкалници, Метални кори под двигател). Филтърът спомага за по-лесното и бързо намиране на даден продукт, качен в онлайн магазина.

Друга важна функционалност, която създадохме в онлайн магазина е функционалност, която позволява разграничаване на цените на продуктите, купувани от частно лице и купувани от търговци. Посредством тази функционалност даден търговец / фирма вижда цените на продуктите с определен процент отстъпка, след като влезе в онлайн магазина с неговите имейл и парола. Тази функционалност е подходяща, когато собственикът на онлайн магазина желае да продава както на частни лица, така и на едро на търговци.

С цел защита на снимките на продуктите в онлайн магазина, върху всеки един продукт има воден знак.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли

Изработеният от нас онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за автомобили е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли

Референция за изработка на онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли, издадена от Авто-Кори на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли

  • -
Сайт за международен транспорт и пътно-строителна дейност на Роял Спидтранс ЕООД

Изработка на сайт за международен транспорт и пътно-строителна дейност на Роял Спидтранс ЕООД

Фирма Роял Спидтранс ЕООД потърси екипа от програмисти и дизайнери на GS-WebCreator за изработка на сайт, които да представи двете основни направления, в които работи фирмата. Ето защо ние извършихме изработка на сайт за международен транспорт и пътно-строителна дейност.

Сайтът е изработен с две езикови версии (български и английски).

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за международен транспорт и пътно-строителна дейност

Изработеният от нас сайт за международен транспорт и пътно-строителна дейност на Роял Спидтранс е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за международен транспорт и пътно-строителна дейност

Референция за изработка на сайт за международен транспорт и пътно-строителна дейност, издадена от Роял Спидтранс ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за международен транспорт и пътно-строителна дейност

  • -
Онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки, изработен от екипа на GS-WebCreator

Изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки на Братя Трейман ООД

За целите на предлаганите фотографски услуги и изработените фото подаръци по дизайн на клиента, фирма Братя Трейман ООД поръча на екипа на GS-WebCreator изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки. 

Изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки на Братя Трейман ООД

Изработеният онлайн магазин представя по най-добрия начин предлаганите от Братя Трейман ООД редица специални фотографски услуги, а именно от обработката и оформлението на снимки до дизайнерски колажи от снимки, авторско рамкиране и изработка на фотокниги. 

За голямото разнообразие от фото подаръци, предлагани в онлайн магазина, ние създадохме и вградихме в електронния магазин специален Дизайнер за тениски, чаши, пъзели, възглавници, чанти, ключодържатели, подложки, камъни и плочки. С помощта на Дизайнера клиентът може да визуализира идеята си и да персонализира избрания от него продукт съобразно неговите изисквания и представи. Чрез Дизайнера клиентът може да прикачи снимка, да я разтегли до харесвания от него размер, да я сложи на правилното място. Може да напише текст, да го постави на правилното място ... или да използва готови щампи. Когато клиентът е доволен от резултата, натиска бутона поръчай, с което поръчва продукта онлайн.

Специален Дизайнер в онлайн магазин за персонализиране на фото подаръци
Специален Дизайнер в онлайн магазин посредством който клиентът персонализира избран от него продукт

В онлайн магазина създадохме функционалност, при която само след поставяне на мишката върху някоя от снимките тип бутони, представящи съответната категория продукти, се визуализира на леко затъмнен фон кратък текст върху снимката, като в същото време се запазва и видимостта на самата снимка. Показващият се текст върху снимката има за цел с няколко думи да запознае посетителя на електронния магазин с предлаганите продукти от съответната категория.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Специално създадена функционалност в онлайн магазин за фото подаръци

Изработеният от нас онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за фото подаръци, обработка и оформление на снимки

Референция за изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки, издадена от Братя Трейман ООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки

  • -
Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград

След като изработихме фирмения сайт на Сирона ТЕК - https://sirona-bg.com/ и изработката на другите два техни проекта, а именно сайта тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и сайта на благотворителна Фондация "Възможност за Вас" https://ofy.bg/, нашият дългогодишен партньор и клиент Хотели Сирона отново ни възложиха и се довериха на професионалната ни работа за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, който е тяхна собственост.

Сайтът на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е изработен с три езикови версии (български, английски и руски), както и с три валути (лев, евро, долар).

Изработеният сайт е с мобилна версия и притежава много функционалности, като една от тях е изградената в сайта резервационна система. Дизайнът и визията на сайта представят по най-добрия начин най-големия четиризвезден СПА хотел във Велинград и предлаганите в хотела услуги на международно ниво.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на хотел Спа Клуб Бор Велинград

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, издадена от Хотели Сирона на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград

  • -
Изработка на сайт на Чифлик Ненкови

Изработка на сайт на Чифлик Ненкови, село Осеновлаг

Собственикът на Чифлик Ненкови - Петър Ненков се довери на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на сайт на Чифлик Ненкови.

Чифликът е сгушен в китното село Осеновлаг, на 6 км. от манастир Седемте Престола в община Своге. Днес Чифлик Ненкови се радва на много доволни гости. Чифликът разполага с хотелска част с уютни стаи, механа, детски кът, зоокът и редица удобства, като сауна, солариум, външно джакузи, зала за игри, конна езда, риболов и други.

С цел най-доброто представяне на облика на Чифлик Ненкови, дизайнът на сайта изработихме, така че всеки един посетител на сайта да се пренесе в битовия и уютен интериор на чифлика и механата към него. Освен това в сайта вградихме музикален фон на пойни птички, който да подсили усещането за красивия планински район, в който се намира Чифлик Ненкови.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на Чифлик Ненкови, село Осеновлаг

Изработеният от нас сайт на Чифлик Ненкови е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Чифлик Ненкови

Референция за изработка на сайт на Чифлик Ненкови, издадена от собственика на чифлика - Петър Ненков на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на Чифлик Ненкови, село Осеновлаг

За връзка с нас

0878 72 11 19; 0899 81 43 12

office@gs-webcreator.com

https://gs-webcreator.com

Пишете ни

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефонен номер (задължително)

Относно

Вашето съобщение