Archives

 • -
Изработка на сайт на Апарт Хотел Сирона Разлог от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог

Радостни сме и сме благодарни, че фирма Сирона ТЕК, които са собственици на верига Хотели Сирона, за пореден път гласуваха доверие на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator. След изработката на сайта на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград и сайта на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград, фирма Сирона ТЕК отново ни се довериха, този път за изработка на сайт на Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог – новото допълнение към хотели „Сирони“.

С отличното си местоположение сред природата, в местност Бетоловото, гр. Разлог и само на 10 км. от Банско, Апарт Хотел Сирона 3 * е идеално и предпочитано място за семейна почивка на планина, където спокойствието и пълния релакс са гарантирани. Хотелът разполага с уютни студиа и просторни апартаменти, оборудвани с кухни и тераси. Гостите на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог могат да се отдадат на релаксиращи и разкрасителни СПА процедури и да се възползват от редицата удобства и развлечения в и около хотела.

Изработихме дизайна и структурата на сайта на Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог така, че крайният резултат да е уеб сайт, който да е максимално интуитивен и да представя по най-добрия начин хотел Сирона, неговите предимства, удобства, развлечения, които предлага за своите гости, хотелските стаи, с които разполага и разнообразните СПА процедури, от които може да се възползва всеки гост на хотела. Промоциите и сезонните оферти на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог ги представихме в сайта по интересен и иновативен начин.

За по-добра функционалност изградихме в сайта резервационна система, посредством която всеки посетител в сайта може да резервира онлайн. Благодарение на това се изчислява реалната стойност на резервацията в зависимост от избрания период на престой, офертата, която в момента на резервацията е валидна и е обявена в хотела, посочения брой възрастни и деца, както и в зависимост от възрастта на децата. Също така функционалността на резервационната форма, създадена и вградена в сайта, позволява гостът на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог да може да избере най-удобния за него начин на плащане – по банка, на рецепция или с кредитна или дебитна карта чрез PayPal.

Друга функционалност, която създадохме в сайта, е pop-up банер, който се показва на основни страници от сайта. В този pop-up банер вградихме бутон, при кликането на който клиентът отива във външна система, която изработихме. В тази външна система клиентът попълва имена и имейл адрес, с цел да се абонира за получване на месечен бюлетин с промоции и оферти за настаняване в хотела.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на Апарт Хотел Сирона Разлог от GS-WebCreator

Изработеният сайт на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог е с мобилна версия (респонсив дизайн). По този начин изготвеният от нас уеб сайт и неговите функционалности изглеждат еднакво добре на всички устройства – компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Апарт Хотел Сирона Разлог от GS-WebCreator

 • -
Изработка на сайт на Апартаменти за гости Солей в Приморско от GS-WebCreator

Изработка на сайт на комплекс Солей Апартментс в Приморско

Фирма „Солей М“ АД се довери на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на сайт на Апартаменти за гости „Солей“ в Приморско. Комплекс Солей Апартментс е красиво разположен сред дъбова гора на метри от плажа на ММЦ Приморско. Комплексът предлага пълна гама удобства за комфортна и здравословна семейна почивка, далеч от шумните курорти. Гостите на "Солей" могат да избират да прекарат своята лятна почивка в елегантно обзаведени и просторни студиа или уютни апартаменти, оборудвани с кухня.

Изработихме дизайна и визията на сайта на Апартаменти за гости „Солей“ Приморско така, че тя да бъде напълно в унисон с морската тематика. Целта е още с влизането на посетителя в уеб сайта, той да се зареди с лятно настроение. В същото време си поставихме за цел, да изградим структурата на сайта, така че тя да е максимално интуитивна за посетителите на уеб сайта. По този начин всеки посетител на сайта може много лесно и бързо да се запознае със Солей Апартментс, неговата локация, удобствата, които комплексът предлага, както и с предлаганите типове помещения, между които гостите да избират за своята лятна ваканция.

В сайта изработихме и вградихме форма, благодарение на която всеки посетител на сайта може да отбележи дата за настаняване и дата за напускане, да посочи конкретното си предпочитание към даден тип стая в комплекс Солей Апартментс, да посочи неговите име и фамилия, телефон и имейл за връзка. По този начин се улеснява комуникацията между гостите и комплекс Солей Апартментс Приморско.

Освен изработката на сайта и всички функционалности в него, ние направихме и SEO Оптимизация на целия сайт и на цялото съдържание, качено в него.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на комплекс Солей Апартментс Приморско от GS-WebCreator

Изработеният сайт на Апартаменти за гости "Солей" в Приморско е с мобилна версия (респонсив дизайн). По този начин изготвеният от нас уеб сайт и неговите функционалности изглеждат еднакво добре на всички устройства – компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Апартаменти за гости Солей в Приморско от GS-WebCreator

Референция за изработка на сайт на Апартаменти за гости "Солей" Приморско, издадена като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на Апартаменти за гости Солей Приморско, издадена на GS-WebCreator

 • -
Изработка на сайт на Медицински център Гея Мед от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на Медицински център Гея Мед

Д-р Лилия Колева и Д-р Весела Карамишева са акушер-гинеколози с над 15 години опит и членове на Българското дружество по акушерство и гинекология. Те се довериха на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на сайт на Медицински център Гея Мед, основан от тях.

Медицински център Гея Мед осигурява високоспециализирана извънболнична медицинска дейност. Медицинският център предлага прегледи и консултации със специалисти в редица здравни области.

Направихме дизайна на сайта на Медицински център Гея Мед интуитивен и съобразен с цялата информация за Медицинския център и предлаганите в него медицински услуги. Цялата информация в сайта на Медицински център Гея Мед е представена нагледно с много снимки.

Посетителят на сайта може да се запознае подробно с всяка медицинска услуга поотделно. В сайта на Медицински център Гея Мед създадохме и вградихме функционалност, чрез която всеки посетил сайта, може да се запознае с биографиите на лекарите в Медицинския център и да проследи графика им на работа. Наред с това, в сайта на Медицински център Гея Мед има възможност за записване на час онлайн.

Посетителят на сайта може да се запознае с редицата инициативи на МЦ Гея Мед, организирани и провеждани в полза на неговите пациенти. Изградената в сайта секция със статии, съдържащи полезна информация относно здравето, помага на посетителя на сайта да намери много въпроси и отговори за редица заболявания.

Освен, че изградихме изцяло структурата и всички функционалности в сайта, ние направихме и SEO Оптимизация на целия сайт и на цялото съдържание, качено в него.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на Медицински център Гея Мед от GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на Медицински център Гея Мед е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Медицински център Гея Мед от GS-WebCreator

 • -
Изработка на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове

Изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание SoniXound

Музикантът, композитор, аранжор, продуцент и звукорежисьор Борис Чакъров – Чако и музикантът, музикален продуцент и звукорежисьор с 30 годишен опит Венци Янков се довериха на екипа на GS-WebCreator за изработка на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове - SoniXound.

Онлайн музикалната платформа предлага пълна гама от творчески, професионални музикални решения за филми, телевизия, дигитални медии и корпоративни продукции, създадени от музиканти за музиканти.

Онлайн магазинът за мултимедийно съдържание е изработен изцяло на английски език. В онлайн магазина създадохме и вградихме филтър за търсене, който позволява лесното и бързо намиране на качените в електронния магазин музикални файлове, звуци и лупове по определени критерии. Създадената в онлайн магазина функционалност позволява всеки един негов посетител, да може да изслуша демото на избраната музика и дори да го изтегли, и така да реши да плати за нейния лиценз. След лесното плащане с PayPal на лиценза на избраната музика, клиентът може веднага да изтегли оригиналния музикален файл в неговия профил в онлайн музикалната платформа.

Освен, че изградихме изцяло структурата и всички функционалности в онлайн магазина, ние направихме и SEO Оптимизация на целия онлайн магазин и на всяко качено по време на изработката на електронния магазин мултимедийно съдържание.

SoniXound се превърна в повече от сайт. Това е група от композитори и продуценти от световна класа, които влагат сърцата и душите си в музиката, която създават и продуцират.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание (музикални файлове, звуци, лупове, бъндъли) от GS-WebCreator
Визия на мултимедийно съдържание в музикалната библиотека на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове, изработен от GS-WebCreator
Визия на мултимедийно съдържание в онлайн магазин за продажба на музика SoniXound, изработен от GS-WebCreator

Изработеният от нас онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за продажба на музика, звуци, лупове, изработен от GS-WebCreator

Референция за изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание, издадена от Борис Чакъров-Чако, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове, издадена от Борис Чакъров-Чако на екипа на GS-WebCreator

 • -
Изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части от GS-WebCreator

Изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части на фирма Ай Ди Гарден

Ай Ди Гарден ЕООД потърси и се довери на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части. Предвид на големия брой категории продукти, изработихме визия на онлайн магазина, която да е интуитивна и в същото време да представи по най-добрия начин всички категории продукти, които се предлагат в електронния магазин. Цветово целият онлайн магазин е добре издържан, защото дизайнът на електронния магазин е изцяло съобразен с цветовете в логото на Ай Ди Гарден.

В онлайн магазина са създадени и вградени всички функционалности, които са необходими за успешната и безпроблемна работа на електронния магазин и неговата основна функция, да продава продукти онлайн бързо и лесно.

Освен изграждане на структурата и функционалността на онлайн магазина, ние направихме и SEO Оптимизация на целия електронен магазин.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части на фирма Ай Ди Гарден, изработен от GS-WebCreator

Изработеният от нас онлайн магазин за градинска техника и резервни части е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за градинска техника и резервни части от GS-WebCreator

 • 0
Изработка на онлайн магазин за авточасти, тунинг авточасти и автоаксесоари на GS-AutoTuning

Изработка на онлайн магазин за тунинг авточасти и автоаксесоари

Екипът на GS-WebCreator се ангажира с изработка на онлайн магазин за авточасти и автоаксесоари на GS-AutoTuning. Онлайн магазинът е специализиран в продажба на голям асортимент от тунинг авточасти и автоаксеосоари за всички модели и марки автомобили. Всяка една изработена в електронния магазин функционалност прави онлайн магазина интуитивен за всеки посетител в него, който може бързо и лесно да поръча онлайн желаните от него авточасти и аксесоари за автомобила си.

Онлайн магазинът е с модерна визия, съобразена с автомобилния бранш и предлаганите продукти, като авточасти и тунинг автоаксесоари. Към всяка категория в онлайн магазина, която представлява марка на автомобил, е създадена подкатегория с всички модели автомобили, които се отнасят до съответната марка автомобил.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за авто и тунинг части и автоаксесоари на GS-AutoTuning

Изработеният от нас онлайн магазин за авточасти и тунинг автоаксесоари е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за авто и тунинг и автоаксесоари на GS-AutoTuning

 • -
Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на България Терм

Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на фирма България Терм

България Терм възложи на екипа на GS-WebCreator изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода. Дизайнът на онлайн магазина е изцяло съобразен с многобройните категории и подкатегории на продукти, които се предлагат в него. Цветово визията на електронния магазин отговаря на цветовата гама на логото на България Терм.

В онлайн магазина са създадени и вградени всички функционалности, които са необходими за успешната и безпроблемна работа на електронния магазин и неговата основна функция, да продава продукти онлайн бързо и лесно.

С цел защита на цялата информация и на снимките на продуктите, вградихме в онлайн магазина функцията за невъзможност за копиране на съдържанието вътре.

Освен цялостното изграждане на структурата и функционалностите в онлайн магазина, GS-WebCreator направи SEO Оптимизация на целия онлайн магазин и на всички качени по време на изработката на електронния магазин продукти.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на фирма България Терм от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода от екипа на GS-WebCreator

Референция за изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода, издадена от България Терм ООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода, издадена на GS-WebCreator

 • -
Изработка на сайт на хотел Свети Спас от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград

След като изработихме сайта на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, нашият дългогодишен партньор и клиент Хотели Сирона отново се довериха на професионализма на екипа на GS-WebCreator, като възложи изработка на сайт на другия им хотел Свети Спас 5 *, отново разположен в СПА столицата на Балканите - Велинград. 

Хотели Сирона е наш дългогодишен клиент, който се доверява на екипа на GS-WebCreator за изработка на редица техни проекти, а именно изработка на техния фирмен сайт https://sirona-bg.com/, изработка на сайта тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и сайта на благотворителна Фондация "Възможност за Вас" https://ofy.bg/.

Сайтът на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград е изработен с три езикови версии (български, английски и руски), както и с три валути (лев, евро, долар).

Изработеният сайт на хотел Свети Спас 5 * е с мобилна версия и притежава много функционалности, като една от тях е изградената в сайта резервационна система, посредством която всеки посетител в сайта може да резервира онлайн. Дизайнът и визията на сайта представят по най-добрия начин петзвездния Балнео Хотел във Велинград и предлаганите в хотела услуги на международно ниво.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на Балнео Хотел Свети Спас Велинград от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на хотел Свети Спас 5 * Велинград е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Балнео Хотел Свети Спас Велинград от екипа на GS-WebCreator

Референция за изработка на сайт на хотел Свети Спас 5 * Велинград, издадена от Хотели Сирона, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на хотел Свети Спас Велинград, издадена на GS-WebCreator

 • -
Онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки, изработен от екипа на GS-WebCreator

Изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки на Братя Трейман ООД

За целите на предлаганите фотографски услуги и изработените фото подаръци по дизайн на клиента, фирма Братя Трейман ООД поръча на екипа на GS-WebCreator изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки. 

Изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки на Братя Трейман ООД от GS-WebCreator

Изработеният онлайн магазин представя по най-добрия начин предлаганите от Братя Трейман ООД редица специални фотографски услуги, а именно от обработката и оформлението на снимки до дизайнерски колажи от снимки, авторско рамкиране и изработка на фотокниги. 

За голямото разнообразие от фото подаръци, предлагани в онлайн магазина, ние създадохме и вградихме в електронния магазин специален Дизайнер за тениски, чаши, пъзели, възглавници, чанти, ключодържатели, подложки, камъни и плочки. С помощта на Дизайнера клиентът може да визуализира идеята си и да персонализира избрания от него продукт съобразно неговите изисквания и представи. Чрез Дизайнера клиентът може да прикачи снимка, да я разтегли до харесвания от него размер, да я сложи на правилното място. Може да напише текст, да го постави на правилното място ... или да използва готови щампи. Когато клиентът е доволен от резултата, натиска бутона поръчай, с което поръчва продукта онлайн.

Специален Дизайнер в онлайн магазин за персонализиране на фото подаръци
Специален Дизайнер в онлайн магазин посредством който клиентът персонализира избран от него продукт

В онлайн магазина създадохме функционалност, при която само след поставяне на мишката върху някоя от снимките тип бутони, представящи съответната категория продукти, се визуализира на леко затъмнен фон кратък текст върху снимката, като в същото време се запазва и видимостта на самата снимка. Показващият се текст върху снимката има за цел с няколко думи да запознае посетителя на електронния магазин с предлаганите продукти от съответната категория.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Специално създадена функционалност в онлайн магазин за фото подаръци

Изработеният от нас онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за фото подаръци, обработка и оформление на снимки от GS-WebCreator

Референция за изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки, издадена от Братя Трейман ООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки, издадена на GS-WebCreator

 • -
Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград

След като изработихме фирмения сайт на Сирона ТЕК - https://sirona-bg.com/ и изработката на другите два техни проекта, а именно сайта тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и сайта на благотворителна Фондация "Възможност за Вас" https://ofy.bg/, нашият дългогодишен партньор и клиент Хотели Сирона отново ни възложиха и се довериха на професионалната ни работа за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, който е тяхна собственост.

Сайтът на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е изработен с три езикови версии (български, английски и руски), както и с три валути (лев, евро, долар).

Изработеният сайт е с мобилна версия и притежава много функционалности, като една от тях е изградената в сайта резервационна система. Дизайнът и визията на сайта представят по най-добрия начин най-големия четиризвезден СПА хотел във Велинград и предлаганите в хотела услуги на международно ниво.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград от GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на хотел Спа Клуб Бор Велинград от екипа на GS-WebCreator

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, издадена от Хотели Сирона, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград, издадена на екипа на GS-WebCreator

Пишете ни

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефонен номер (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение