Archives

  • -
Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград

След като изработихме фирмения сайт на Сирона ТЕК - https://sirona-bg.com/ и изработката на другите два техни проекта, а именно сайта тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и сайта на благотворителна Фондация "Възможност за Вас" https://ofy.bg/, нашият дългогодишен партньор и клиент Хотели Сирона отново ни възложиха и се довериха на професионалната ни работа за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, който е тяхна собственост.

Сайтът на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е изработен с три езикови версии (български, английски и руски), както и с три валути (лев, евро, долар).

Изработеният сайт е с мобилна версия и притежава много функционалности, като една от тях е изградената в сайта резервационна система. Дизайна и визията на сайта представят по най-добрия начин най-големия четиризвезден СПА хотел във Велинград и предлаганите в хотела услуги на международно ниво.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на хотел Спа Клуб Бор Велинград

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, издадена от Хотели Сирона на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград

  • -
Изработка на сайт на Чифлик Ненкови от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на Чифлик Ненкови, село Осеновлаг

Собственикът на Чифлик Ненкови - Петър Ненков се довери на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на сайт на Чифлик Ненкови.

Чифликът е сгушен в китното село Осеновлаг, на 6 км. от манастир Седемте Престола в община Своге. Днес Чифлик Ненкови се радва на много доволни гости. Чифликът разполага с хотелска част с уютни стаи, механа, детски кът, зоокът и редица удобства, като сауна, солариум, външно джакузи, зала за игри, конна езда, риболов и други.

С цел най-доброто представяне на облика на Чифлик Ненкови, дизайнът на сайта изработихме, така че всеки един посетител на сайта да се пренесе в битовия и уютен интериор на чифлика и механата към него. Освен това в сайта вградихме музикален фон на пойни птички, който да подсили усещането за красивия планински район, в който се намира Чифлик Ненкови.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на Чифлик Ненкови, село Осеновлаг от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на Чифлик Ненкови е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Чифлик Ненкови, село Осеновлаг

Референция за изработка на сайт на Чифлик Ненкови, издадена от собственика на чифлика - Петър Ненков на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на Чифлик Ненкови, село Осеновлаг

  • -
Поддръжка на онлайн магазин за якета и елеци и SEO Оптимизация

Поддръжка на онлайн магазин за якета и елеци и SEO Оптимизация

Фирма РОКСИ-НН ЕООД се довери на екипа на GS-WebCreator за поддръжка на онлайн магазин за якета и елеци и за неговата SEO Оптимизация. 

Нашият клиент РОКСИ-НН предлага дамски, мъжки и детски якета и елеци, които са произведени в България с качествени материали. 

За поръчка за поддръжка на онлайн магазин и SEO Оптимизация или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Поддръжка на онлайн магазин за якета и елеци и SEO Оптимизация от GS-WebCreator

  • -
Сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София ЕООД

Изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София ЕООД

Фирма ВКВ София ЕООД ангажира екипа на GS-WebCreator за изработка на техния фирмен сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост.

Нашият клиент фирма ВКВ София е лидер в изработката на конвейерни транспортни системи, пълначни машини, затваръчни машини, ринзери, пакетиращи машини, етикетиращи машини, машини за поставяне на дръжки и бутикови машини.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост

Изработеният от нас сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София ЕООД е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост

Референция за изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост, издадена от ВКВ София ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост

  • -
Изработка на сайт алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати на Алпредо ЕООД

Изработка на сайт за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати на Алпредо ЕООД

Фирма Алпредо ЕООД избра екипа на GS-WebCreator за изработка на фирмения им сайт, който да представи всички предлагани продукти: алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати.

В сайта изградихме и внедрихме онлайн калкулатор за дограма. Посредством този калкулатор може бързо и лесно да се пресмята избраната от клиента конфигурация на дограма при въвеждане на желан размер на ширина и височина.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати

Изработеният от нас сайт за алуминиева дограма на Алпредо ЕООД е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати

Референция за изработка на сайт за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати, издадена от Алпредо ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати

  • -
Сайт за благотворителна дейност на Фондация Възможност за Вас, изработен от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация „Възможност за Вас“

Нашият клиент Сирона ТЕК ни се довери отново. След изработката на сайт тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и след изработката на фирмения им сайт https://sirona-bg.com/ , Сирона ТЕК ангажира отново екипа на GS-WebCreator за изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация „Възможност за Вас“, основана от Сирона ТЕК.

В сайта е създадена система, чрез която всеки, който желае да помогне, може да направи парично дарение по банков път, да направи дарение чрез sms, материално дарение, корпоративно дарение или да организира благотворително събитие.

В сайта изградихме форма, с попълването на която всеки, който иска, може да стартира своя благотворителна кампания, а екипът на Фондация "Възможност за Вас" ще помогне за нейното успешно осъществяване и постигане на положителни резултати. 

Сайтът е изработен с мобилна версия.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация Възможност за Вас-GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт за благотворителна дейност на Фондация "Възможност за Вас" е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за благотворителна дейност на Фондация Възможност за Вас

Референция, издадена от Сирона ТЕК ЕООД на GS-WebCreator за изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация "Възможност за Вас".

Референция за изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация Възможност за Вас

  • -
Изработка на сайт на Сирона от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на Сирона – Международно сдружение по балнеология и туризъм

След изработката на сайт тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ нашият клиент Сирона ТЕК ни се довери отново, като поръча изработка на фирмения им сайт с мобилна версия за Международно сдружение по балнеология и туризъм "Сирона". Освен на български, сайтът е изработен с още две езикови версии: английски и руски.

 

Изработка на сайт на Сирона - Международно сдружение по балнеология и туризъм Сирона

В сайта създадохме функционалност, при която само след поставяне на мишката върху някоя от снимките тип бутони, се визуализира на златист фон кратък текст върху снимката, като в същото време се запазва и видимостта на самата снимка. Показващият се текст върху снимката има за цел с няколко думи да запознае посетителя на сайта със съответната предлагана услуга.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Специално създадена функционалност в сайта на Сирона

Изработеният от нас сайт на Сирона е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на Сирона - Международно сдружение по балнеология и туризъм Сирона

Референция за изработка на сайт на Сирона - Международно сдружение по балнеология и туризъм "Сирона", издадена от Сирона ТЕК ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на Сирона - Международно сдружение по балнеология и туризъм Сирона

  • -
Сайт тип информационен портал lifestyle, изработен от GS-WebCreator

Изработка на сайт тип информационен портал (lifestyle) за красота, мода, кулинария

Нашият клиент Сироона ТЕК ЕООД ни се довери за изработка на сайт тип информационен портал lifestyle с респонсив дизайн (мобилна версия на сайта). По искане на клиента са създадени всички функционалности на информационния портал и цялостната структура на сайта. На нашия клиент е предоставен административен панел, благодарение на който той сам може да качва или да премахва информация, като статии, изображения и видеа в сайта. Сайтът тип информационен портал е изработен с цел публикуване на статии и видеа от различни сфери на живота, които могат да бъдат споделяни в социалните мрежи. Освен публикуване на статии, в сайта е създадена функционалност, която позволява добавяне на седмичен, месечен и годишен хороскоп. В сайта са създадени и обособени рекламни пространства за поставяне на банери и реклами от Google AdSense.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт тип информационен портал (lifestyle)-GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт тип информационен портал lifestyle е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия тип информационен портал (lifestyle)

Референция за изработка на сайт тип информационен портал lifestyle, издадена от Сирона ТЕК ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт тип информационен портал (lifestyle)

  • -
Онлайн магазин за интериорни бои, изработен от GS-WebCreator

Изработка на онлайн магазин за интериорни бои, грундове, мазилки, лакове и продукти за дърво

Нашият клиент Булмакс 2012 се довери за втори път на екипа от уеб дизайнери и програмисти на GS-WebCreator, след като изработихме фирмения им сайт за довършителни ремонти https://bulmax2012.com/ . Този път ни повери изработка на онлайн магазин за интериорни бои, грундове, мазилки, лакове и продукти за дърво.

 

Изработка на онлайн магазин за интериорни бои, грундове, мазилки, лакове и продукти за дърво

В онлайн магазина създадохме функционалност, при която само след поставяне на мишката върху някоя от снимките тип бутони, представящи съответната категория продукти, се визуализира на леко затъмнен фон кратък текст върху снимката, като в същото време се запазва и видимостта на самата снимка. Показващият се текст върху снимката има за цел с няколко думи да запознае посетителя на електронния магазин с предлаганите продукти от съответната категория.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Специално създадена функционалност в онлайн магазина

Изработеният от нас онлайн магазин за интериорни бои, грундове, мазилки, лакове и продукти за дърво е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за интериорни бои, грундове, мазилки, лакове и продукти за дърво

  • -
Онлайн магазин за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили, изработен от GS-WebCreator

Изработка на онлайн магазин за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили

Нашият клиент поръча изработка на онлайн магазин за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили. Онлайн магазинът съдържа богат асортимент от продукти за всеки модел и марка автомобили. 

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили

Изработеният от нас онлайн магазин за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили

Референция за изработка на онлайн магазин за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили, издадена от Тунинг Склас на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили на Тунинг Склад

За връзка с нас

0878 72 11 19; 0899 81 43 12

office@gs-webcreator.com

https://gs-webcreator.com

Пишете ни

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефонен номер (задължително)

Относно

Вашето съобщение