Archives

 • -
Изработка на сайт на Медицински център Гея Мед от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на Медицински център Гея Мед

Д-р Лилия Колева и Д-р Весела Карамишева са акушер-гинеколози с над 15 години опит и членове на Българското дружество по акушерство и гинекология. Те се довериха на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на сайт на Медицински център Гея Мед, основан от тях.

Медицински център Гея Мед осигурява високоспециализирана извънболнична медицинска дейност. Медицинският център предлага прегледи и консултации със специалисти в редица здравни области.

Направихме дизайна на сайта на Медицински център Гея Мед интуитивен и съобразен с цялата информация за Медицинския център и предлаганите в него медицински услуги. Цялата информация в сайта на Медицински център Гея Мед е представена нагледно с много снимки.

Посетителят на сайта може да се запознае подробно с всяка медицинска услуга поотделно. В сайта на Медицински център Гея Мед създадохме и вградихме функционалност, чрез която всеки посетил сайта, може да се запознае с биографиите на лекарите в Медицинския център и да проследи графика им на работа. Наред с това, в сайта на Медицински център Гея Мед има възможност за записване на час онлайн.

Посетителят на сайта може да се запознае с редицата инициативи на МЦ Гея Мед, организирани и провеждани в полза на неговите пациенти. Изградената в сайта секция със статии, съдържащи полезна информация относно здравето, помага на посетителя на сайта да намери много въпроси и отговори за редица заболявания.

Освен, че изградихме изцяло структурата и всички функционалности в сайта, ние направихме и SEO Оптимизация на целия сайт и на цялото съдържание, качено в него.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработеният от нас сайт на Медицински център Гея Мед е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на Медицински център Гея Мед

 • -
Изработка на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове

Изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание SoniXound

Музикантът, композитор, аранжор, продуцент и звукорежисьор Борис Чакъров – Чако и музикантът, музикален продуцент и звукорежисьор с 30 годишен опит Венци Янков се довериха на екипа на GS-WebCreator за изработка на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове - SoniXound.

Онлайн музикалната платформа предлага пълна гама от творчески, професионални музикални решения за филми, телевизия, дигитални медии и корпоративни продукции, създадени от музиканти за музиканти.

Онлайн магазинът за мултимедийно съдържание е изработен изцяло на английски език. В онлайн магазина създадохме и вградихме филтър за търсене, който позволява лесното и бързо намиране на качените в електронния магазин музикални файлове, звуци и лупове по определени критерии. Създадената в онлайн магазина функционалност позволява всеки един негов посетител, да може да изслуша демото на избраната музика и дори да го изтегли, и така да реши да плати за нейния лиценз. След лесното плащане с PayPal на лиценза на избраната музика, клиентът може веднага да изтегли оригиналния музикален файл в неговия профил в онлайн музикалната платформа.

Освен, че изградихме изцяло структурата и всички функционалности в онлайн магазина, ние направихме и SEO Оптимизация на целия онлайн магазин и на всяко качено по време на изработката на електронния магазин мултимедийно съдържание.

SoniXound се превърна в повече от сайт. Това е група от композитори и продуценти от световна класа, които влагат сърцата и душите си в музиката, която създават и продуцират.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание (музикални файлове, звуци, лупове, бъндъли)
Визия на мултимедийно съдържание в музикалната библиотека на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове
Визия на мултимедийно съдържание в онлайн магазин за продажба на музика SoniXound

Изработеният от нас онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за продажба на музика, звуци, лупове

Референция за изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание, издадена от Борис Чакъров-Чако на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове, издадена от Борис Чакъров-Чако на GS-WebCreator

 • -
Изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части от GS-WebCreator

Изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части на фирма Ай Ди Гарден

Ай Ди Гарден ЕООД потърси и се довери на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части. Предвид на големия брой категории продукти, изработихме визия на онлайн магазина, която да е интуитивна и в същото време да представи по най-добрия начин всички категории продукти, които се предлагат в електронния магазин. Цветово целият онлайн магазин е добре издържан, защото дизайнът на електронния магазин е изцяло съобразен с цветовете в логото на Ай Ди Гарден.

В онлайн магазина са създадени и вградени всички функционалности, които са необходими за успешната и безпроблемна работа на електронния магазин и неговата основна функция, да продава продукти онлайн бързо и лесно.

Освен изграждане на структурата и функционалността на онлайн магазина, ние направихме и SEO Оптимизация на целия електронен магазин.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части на фирма Ай Ди Гарден

Изработеният от нас онлайн магазин за градинска техника и резервни части е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за градинска техника и резервни части

Референция за изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части, издадена от Ай Ди Гарден ЕООД на GS-WebCreator.


 • 0
Изработка на онлайн магазин за авточасти и автоаксесоари на GS-AutoTuning

Изработка на онлайн магазин за тунинг авточасти и автоаксесоари

Екипът на GS-WebCreator се ангажира с изработка на онлайн магазин за авточасти и автоаксесоари на GS-AutoTuning. Онлайн магазинът е специализиран в продажба на голям асортимент от тунинг авточасти и автоаксеосоари за всички модели и марки автомобили. Всяка една изработена в електронния магазин функционалност прави онлайн магазина интуитивен за всеки посетител в него, който може бързо и лесно да поръча онлайн желаните от него авточасти и аксесоари за автомобила си.

Онлайн магазинът е с модерна визия, съобразена с автомобилния бранш и предлаганите продукти, като авточасти и тунинг автоаксесоари. Към всяка категория в онлайн магазина, която представлява марка на автомобил, е създадена подкатегория с всички модели автомобили, които се отнасят до съответната марка автомобил.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за авточасти и тунинг автоаксесоари на GS-AutoTuning

Изработеният от нас онлайн магазин за авточасти и тунинг автоаксесоари е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за авточасти и тунинг автоаксесоари на GS-AutoTuning

 • -
Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на България Терм

Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на фирма България Терм

България Терм възложи на екипа на GS-WebCreator изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода. Дизайнът на онлайн магазина е изцяло съобразен с многобройните категории и подкатегории на продукти, които се предлагат в него. Цветово визията на електронния магазин отговаря на цветовата гама на логото на България Терм.

В онлайн магазина са създадени и вградени всички функционалности, които са необходими за успешната и безпроблемна работа на електронния магазин и неговата основна функция, да продава продукти онлайн бързо и лесно.

С цел защита на цялата информация и на снимките на продуктите, вградихме в онлайн магазина функцията за невъзможност за копиране на съдържанието вътре.

Освен цялостното изграждане на структурата и функционалностите в онлайн магазина, GS-WebCreator направи SEO Оптимизация на целия онлайн магазин и на всички качени по време на изработката на електронния магазин продукти.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на фирма България Терм

Изработеният от нас онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода

Референция за изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода, издадена от България Терм ООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода от България Терм ООД на GS-WebCreator

 • -
Изработка на форум за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО

Изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне на Асоциация ИМАГО

След като изработихме сайта за психотерапия на Асоциация ИМАГО - https://imago-help.com/, нашият клиент Краси Николова, която е член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията, отново се довери на професионализма на екипа на GS-WebCreator за изработка на форум за взаимопомощ, който е продължение и допълнение на сайта на Асоциация ИМАГО.

Целта на форума за психологична помощ и консултиране е всеки да може да сподели своите преживявания, тревоги и страхове относно паник атаки, ако има нужда от подкрепа в справянето с депресивни състояния, следродилна депресия или в случай, че е в криза и търси работещо решение на проблемите във връзката с партньора Ви, при ситуации, свързани с родителско отчуждение. Всеки може да разчита, че във форума ще получи професионално психологично консултиране и помощ от опитните психолози и психотерапевти на Асоциация ИМАГО.

Форумът за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО е с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява форумът да се вижда еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на форум или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне на Асоциация ИМАГО

Изработеният от нас форум за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на форума изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на всеки сайт и форум при търсене.

Изработка на форум с мобилна версия (респонсив дизайн) за психологична помощ, консултиране и споделяне

 • -
Изработка на сайт на хотел Свети Спас от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград

След като изработихме сайта на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, нашият дългогодишен партньор и клиент Хотели Сирона отново се довериха на професионализма на екипа на GS-WebCreator, като възложи изработка на сайт на другия им хотел Свети Спас 5 *, отново разположен в СПА столицата на Балканите - Велинград. 

Хотели Сирона е наш дългогодишен клиент, който се доверява на екипа на GS-WebCreator за изработка на редица техни проекти, а именно изработка на техния фирмен сайт https://sirona-bg.com/, изработка на сайта тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и сайта на благотворителна Фондация "Възможност за Вас" https://ofy.bg/.

Сайтът на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград е изработен с три езикови версии (български, английски и руски), както и с три валути (лев, евро, долар).

Изработеният сайт на хотел Свети Спас 5 * е с мобилна версия и притежава много функционалности, като една от тях е изградената в сайта резервационна система, посредством която всеки посетител в сайта може да резервира онлайн. Дизайнът и визията на сайта представят по най-добрия начин петзвездния Балнео Хотел във Велинград и предлаганите в хотела услуги на международно ниво.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на хотел Свети Спас Велинград от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на хотел Свети Спас 5 * Велинград е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на хотел Свети Спас Велинград

 • -
Изработка на сайт за психотерапия и психологична помощ и консултиране-Асоциация ИМАГО

Изработка на сайт за психотерапия – Асоциация ИМАГО

Психотерапевт Краси Николова се довери на екипа на GS-WebCreator за изработка на сайт за психотерапия на Асоциация ИМАГО. Краси Николова е член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията.

Краси Николова е изключителен професионалист в сферата на психо-социалното консултиране по проблеми, свързани с преживявания на лични кризи като раздяла, депресия, паник атаки, хранителни разстройства, кризи в отношенията между партньорите и загуба на близък човек.

Ние от екипа на GS-WebCreator се радваме, че Краси Николова ни се довери не само да изработим нейния сайт, с който да представи предлаганите услуги, но и тя пожелае ние да продължим с цялостната поддръжка на сайта.

Също така терапевт Краси Николова ни възложи изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне - https://forum.imago-help.com/, който е продължение към сайта на Асоциация ИМАГО. Целта на форума е всеки да може да сподели своите преживявания, тревоги и страхове относно паник атаки, ако има нужда от подкрепа в справянето с депресивни състояния, следродилна депресия или в случай, че е в криза и търси работещо решение на проблемите във връзката с партньора Ви, при ситуации, свързани с родителско отчуждение. Всеки може да разчита, че във форума ще получи професионално психологично консултиране и помощ от опитните психолози и психотерапевти на Асоциация ИМАГО.

Сайтът за психотерапия на Асоциация ИМАГО и изработеният към него форум за психологична помощ, консултиране и споделяне са с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява сайтът и форумът да се виждат еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за психологична помощ и консултиране на Асоциация ИМАГО

Изработеният от нас сайт за психотерапия - Краси Николова от Асоциация ИМАГО е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за психотерапия-Асоциация ИМАГО

 • -
Онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки, изработен от екипа на GS-WebCreator

Изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки на Братя Трейман ООД

За целите на предлаганите фотографски услуги и изработените фото подаръци по дизайн на клиента, фирма Братя Трейман ООД поръча на екипа на GS-WebCreator изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки. 

Изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки на Братя Трейман ООД

Изработеният онлайн магазин представя по най-добрия начин предлаганите от Братя Трейман ООД редица специални фотографски услуги, а именно от обработката и оформлението на снимки до дизайнерски колажи от снимки, авторско рамкиране и изработка на фотокниги. 

За голямото разнообразие от фото подаръци, предлагани в онлайн магазина, ние създадохме и вградихме в електронния магазин специален Дизайнер за тениски, чаши, пъзели, възглавници, чанти, ключодържатели, подложки, камъни и плочки. С помощта на Дизайнера клиентът може да визуализира идеята си и да персонализира избрания от него продукт съобразно неговите изисквания и представи. Чрез Дизайнера клиентът може да прикачи снимка, да я разтегли до харесвания от него размер, да я сложи на правилното място. Може да напише текст, да го постави на правилното място ... или да използва готови щампи. Когато клиентът е доволен от резултата, натиска бутона поръчай, с което поръчва продукта онлайн.

Специален Дизайнер в онлайн магазин за персонализиране на фото подаръци
Специален Дизайнер в онлайн магазин посредством който клиентът персонализира избран от него продукт

В онлайн магазина създадохме функционалност, при която само след поставяне на мишката върху някоя от снимките тип бутони, представящи съответната категория продукти, се визуализира на леко затъмнен фон кратък текст върху снимката, като в същото време се запазва и видимостта на самата снимка. Показващият се текст върху снимката има за цел с няколко думи да запознае посетителя на електронния магазин с предлаганите продукти от съответната категория.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Специално създадена функционалност в онлайн магазин за фото подаръци

Изработеният от нас онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за фото подаръци, обработка и оформление на снимки

Референция за изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки, издадена от Братя Трейман ООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки

 • -
Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор от екипа на GS-WebCreator

Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград

След като изработихме фирмения сайт на Сирона ТЕК - https://sirona-bg.com/ и изработката на другите два техни проекта, а именно сайта тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и сайта на благотворителна Фондация "Възможност за Вас" https://ofy.bg/, нашият дългогодишен партньор и клиент Хотели Сирона отново ни възложиха и се довериха на професионалната ни работа за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, който е тяхна собственост.

Сайтът на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е изработен с три езикови версии (български, английски и руски), както и с три валути (лев, евро, долар).

Изработеният сайт е с мобилна версия и притежава много функционалности, като една от тях е изградената в сайта резервационна система. Дизайнът и визията на сайта представят по най-добрия начин най-големия четиризвезден СПА хотел във Велинград и предлаганите в хотела услуги на международно ниво.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на хотел Спа Клуб Бор Велинград

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, издадена от Хотели Сирона на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор Велинград

Пишете ни

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефонен номер (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение