Изработка на сайт тип информационен портал (lifestyle) за красота, мода, кулинария

Сайт тип информационен портал lifestyle, за мода, кулинария, изработен от GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) тип информационен портал (lifestyle)

Клиент:Сирона ТЕК ЕООД

Url:https://bohemi.bg/

Изработка на сайт тип информационен портал (lifestyle) за красота, мода, кулинария

Нашият клиент Сироона ТЕК ЕООД ни се довери за изработка на сайт тип информационен портал lifestyle с респонсив дизайн (мобилна версия на сайта). По искане на клиента са създадени всички функционалности на информационния портал и цялостната структура на сайта. На нашия клиент е предоставен административен панел, благодарение на който той сам може да качва или да премахва информация, като статии, изображения и видеа в сайта. Сайтът тип информационен портал е изработен с цел публикуване на статии и видеа от различни сфери на живота, които могат да бъдат споделяни в социалните мрежи. Освен публикуване на статии, в сайта е създадена функционалност, която позволява добавяне на седмичен, месечен и годишен хороскоп. В сайта са създадени и обособени рекламни пространства за поставяне на банери и реклами от Google AdSense.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт тип информационен портал (за lifestyle, мода, кулинария) от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт тип информационен портал lifestyle е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за lifestyle, мода, кулинария от екипа на GS-WebCreator

Референция за изработка на сайт тип информационен портал lifestyle, издадена от Сирона ТЕК ЕООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт тип информационен портал за lifestyle, мода, кулинария, издадена на GS-WebCreator