Изработка на сайт за извозване на строителни отпадъци с контейнер и транспортни услуги с камион с кран на Рем Транс ООД

Сайт извозване строителни отпадъци и транспортни услуги с кран с камион, изработен от екипа на GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за извозване на строителни отпадъци с контейнер и транспортни услуги с камион с кран

Клиент:Рем Транс ООД

Url:https://remtransbg.com/

Изработка на сайт за извозване на строителни отпадъци с контейнер и транспортни услуги с камион с кран на Рем Транс ООД

Изработка на сайт с мобилна версия за извозване на строителни отпадъци с контейнер и транспортни услуги с камион с кран. Уеб сайтът е изработен по поръчка на нашия клиент Рем Транс ООД, който е с над 20 годишен опит и е една от водещите фирми в сферата на извозване на строителни отпадъци с контейнери. Предлаганите от фирмата контейнери за строителни отпадъци са с различна кубатура спрямо изискванията на клиентите. Друга основна дейност на Рем Транс ООД е извършване на транспортни услуги с камион с кран с товароносимост до 3 тона товар.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

 

Изработка на сайт за извозване на строителни отпадъци с контейнер и транспортни услуги с камион с кран

Изработеният от нас сайт на Рем Транс ООД е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за извозване на строителни отпадъци с контейнер и транспортни услуги с камион с кран

Референция за изработка на сайт за извозване на строителни отпадъци с контейнер и транспортни услуги с камион с кран, издадена от Рем Транс ООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за извозване на строителни отпадъци с контейнер и транспортни услуги с камион с кран