Изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София ЕООД

Сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София ЕООД

Клиент:ВКВ София ЕООД

Url:https://vkv-sofia.com/

Изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София ЕООД

Фирма ВКВ София ЕООД ангажира екипа на GS-WebCreator за изработка на техния фирмен сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост. 

Нашият клиент фирма ВКВ София е лидер в изработката на конвейерни транспортни системи, пълначни машини, затваръчни машини, ринзери, пакетиращи машини, етикетиращи машини, машини за поставяне на дръжки и бутикови машини. Фирмата работи както на българския пазар, така и извън пределите на България. Ето защо сайтът е изработен с две езикови версии (български и английски).

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София от екипа на GS-WebCreator

В сайта създадохме функционалност, при която само след поставяне на мишката върху някоя от снимките тип бутони, представящи съответната категория продукти и предлаганите от ВКВ София услуги, снимката се вдига леко нагоре, а под нея се открива текст. Показващият се текст под снимката има за цел с няколко думи да запознае посетителя на уеб сайта с предлаганите от ВКВ София продукти и услуги.

Функционалност в сайта, при която при поставяне на мишката, снимката се вдига леко нагоре, а под нея се открива текст

Изработеният от нас сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София ЕООД е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост

Референция за изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост, издадена от ВКВ София ЕООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост, издадена на GS-WebCreator