Изработка на сайт за ортопедични стелки на Мирелла Медикъл

Сайт за ортопедични стелки, изработен от екипа на GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за ортопедични стелки, ортези, ортопедични и диабетични обувки

Клиент:Мирелла Медикъл ЕООД

Url:https://ortopedichnistelki.com/

Изработка на сайт за ортопедични стелки на Мирелла Медикъл

Изработка на сайт за ортопедични стелки, индивидуално изработени, за ортези, ортопедични и диабетични обувки. Сайтът е изработен по поръчка на нашия клиент фирма Мирелла Медикъл, която предлага продукти на водещи производители в областта на медицинските изделия.

 

Изработка на сайт за ортопедични стелки, ортези, ортопедчини и диабетични обувки

В сайта е разработена функционалност, чрез която при поставяне на мишката върху специално създадени локации на дадена снимка на ортеза, се визуализира описание на основните елементи на ортезата.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

 

Функционалност специално изработена в сайта за ортопедични стелки на Мирелла Медикъл

Изработеният от нас сайт за ортопедични стелки на Мирелла Медикъл е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за ортопедични стелки

Референция за изработка на сайт за ортопедични стелки, издадена от фирма Мирелла Медикъл ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за ортопедични стелки на GS-WebCreator