Изработка на сайт за довършителни ремонти на Булмакс 2012 ЕООД

Сайт за довършителни ремонти, изработен от екипа на GS-WebCReator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за довършителни ремонти и интериорен дизайн

Клиент:Булмакс 2012 ЕООД

Url:https://bulmax2012.com/

Изработка на сайт за довършителни ремонти на Булмакс 2012 ЕООД

Изработка на сайт за довършителни ремонти по поръчка на нашия клиент Булмакс 2012, който предлага изпълнението на всички етапи от строително-ремонтните дейности за частни и юридически лица: проектиране, груб строеж, изграждане на всички видове инсталации, довършителни работи както за жилищни, така и за офис сгради.

Сайтът е изработен с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява сайтът да се вижда еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за довършителни ремонти и интериорен дизайн-GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт за довършителни ремонти на Булмакс 2012 е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за довършителни ремонти и интериорен дизайн

Референция за изработка на сайт за довършителни ремонти както на жилищни, така и на офис сгради, издадена от Булмакс 2012 ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за довършителни ремонти и интериорен дизайн