Изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация „Възможност за Вас“

Сайт за благотворителна дейност на Фондация Възможност за Вас, изработен от екипа на GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за благотворителна дейност на Фондация Възможност за Вас

Клиент:Сирона ТЕК ЕООД

Url:https://ofy.bg/

Изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация „Възможност за Вас“

Нашият клиент Сирона ТЕК ни се довери отново. След изработката на сайт тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ и след изработката на фирмения им сайт https://sirona-bg.com/ , Сирона ТЕК ангажира отново екипа на GS-WebCreator за изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация „Възможност за Вас“, основана от Сирона ТЕК.

В сайта е създадена система, чрез която всеки, който желае да помогне, може да направи парично дарение по банков път, да направи дарение чрез sms, материално дарение, корпоративно дарение или да организира благотворително събитие.

В сайта изградихме форма, с попълването на която всеки, който иска, може да стартира своя благотворителна кампания, а екипът на Фондация "Възможност за Вас" ще помогне за нейното успешно осъществяване и постигане на положителни резултати. 

Сайтът е изработен с мобилна версия.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация Възможност за Вас-GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт за благотворителна дейност на Фондация "Възможност за Вас" е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за благотворителна дейност на Фондация Възможност за Вас

Референция, издадена от Сирона ТЕК ЕООД на GS-WebCreator за изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация "Възможност за Вас".

Референция за изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация Възможност за Вас