Изработка на онлайн магазин за строителни материали

Онлайн магазин строителни материали, изработен от GS-WebCreator

Проект:Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за строителни материали

Клиент:Make Home

Url:https://makehome.bg/

Изработка на онлайн магазин за строителни материали

Екипът на Make Home се довери на GS-WebCreator да извърши изработка на онлайн магазин за строителни материали. Електронният магазин разполага с каталог на огромно разнообразие от продукти във всяка една сфера от строителните и ремонтни дейности, продукти за свободното време и всичко необходимо за реализиране на всеки един проект.

Онлайн магазинът е с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява електронният магазин да се вижда еднакво добре на компютър, таблет и телефон.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за строителни материали-GS-WebCreator

Изработеният от нас онлайн магазин за строителни материали на Make Home е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за строителни материали-GS-WebCreator

Референция за изработка на онлайн магазин за строителни материали, издадена от екипа на Make Home на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за строителни материали, издадена на GS-WebCreator