Изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание SoniXound

Изработка на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове

Проект:Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за мултимедийно съдържание (продажба на музикални файлове, звуци, лупове)

Клиент:Борис Чакъров-Чако и Венци Янков

Url:https://sonixound.com/

Изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание SoniXound

Музикантът, композитор, аранжор, продуцент и звукорежисьор Борис Чакъров – Чако и музикантът, музикален продуцент и звукорежисьор с 30 годишен опит Венци Янков се довериха на екипа на GS-WebCreator за изработка на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове - SoniXound.

Онлайн музикалната платформа предлага пълна гама от творчески, професионални музикални решения за филми, телевизия, дигитални медии и корпоративни продукции, създадени от музиканти за музиканти.

Онлайн магазинът за мултимедийно съдържание е изработен изцяло на английски език. В онлайн магазина създадохме и вградихме филтър за търсене, който позволява лесното и бързо намиране на качените в електронния магазин музикални файлове, звуци и лупове по определени критерии. Създадената в онлайн магазина функционалност позволява всеки един негов посетител, да може да изслуша демото на избраната музика и дори да го изтегли, и така да реши да плати за нейния лиценз. След лесното плащане с PayPal на лиценза на избраната музика, клиентът може веднага да изтегли оригиналния музикален файл в неговия профил в онлайн музикалната платформа.

Освен, че изградихме изцяло структурата и всички функционалности в онлайн магазина, ние направихме и SEO Оптимизация на целия онлайн магазин и на всяко качено по време на изработката на електронния магазин мултимедийно съдържание.

SoniXound се превърна в повече от сайт. Това е група от композитори и продуценти от световна класа, които влагат сърцата и душите си в музиката, която създават и продуцират.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание (музикални файлове, звуци, лупове, бъндъли) от GS-WebCreator
Визия на мултимедийно съдържание в музикалната библиотека на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове, изработен от GS-WebCreator
Визия на мултимедийно съдържание в онлайн магазин за продажба на музика SoniXound, изработен от GS-WebCreator

Изработеният от нас онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за продажба на музика, звуци, лупове, изработен от GS-WebCreator

Референция за изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание, издадена от Борис Чакъров-Чако, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за продажба на музика, звуци, лупове, издадена от Борис Чакъров-Чако на екипа на GS-WebCreator