Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на фирма България Терм

Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на България Терм

Проект:Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на фирма България Терм

Клиент:България Терм

Url:https://bulgariatherm-shop.com/

Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на фирма България Терм

България Терм възложи на екипа на GS-WebCreator изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода. Дизайнът на онлайн магазина е изцяло съобразен с многобройните категории и подкатегории на продукти, които се предлагат в него. Цветово визията на електронния магазин отговаря на цветовата гама на логото на България Терм.

В онлайн магазина са създадени и вградени всички функционалности, които са необходими за успешната и безпроблемна работа на електронния магазин и неговата основна функция, да продава продукти онлайн бързо и лесно.

С цел защита на цялата информация и на снимките на продуктите, вградихме в онлайн магазина функцията за невъзможност за копиране на съдържанието вътре.

Освен цялостното изграждане на структурата и функционалностите в онлайн магазина, GS-WebCreator направи SEO Оптимизация на целия онлайн магазин и на всички качени по време на изработката на електронния магазин продукти.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода на фирма България Терм от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода от екипа на GS-WebCreator

Референция за изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода, издадена от България Терм ООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода, издадена на GS-WebCreator