Изработка на онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли

Проект:Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли

Клиент:Авто-Кори

Url:https://avto-kori.com/

Изработка на онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли

След изработката на онлайн магазин за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили https://tuningsklad.com/ нашият клиент ни се довери отново, като поръча изработка на втори онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли. 

В електронния магазин за кори под двигател и подкалници изградихме редица функционалности. Една от тях е филтър за търсене с няколко опции за филтриране на качените в онлайн магазина продукти: Марка, Модел, Година, Категория (Кори под двигател, Подкалници, Метални кори под двигател). Филтърът спомага за по-лесното и бързо намиране на даден продукт, качен в онлайн магазина.

Друга важна функционалност, която създадохме в онлайн магазина е функционалност, която позволява разграничаване на цените на продуктите, купувани от частно лице и купувани от търговци. Посредством тази функционалност даден търговец / фирма вижда цените на продуктите с определен процент отстъпка, след като влезе в онлайн магазина с неговите имейл и парола. Тази функционалност е подходяща, когато собственикът на онлайн магазина желае да продава както на частни лица, така и на едро на търговци.

С цел защита на снимките на продуктите в онлайн магазина, върху всеки един продукт има воден знак.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли

Изработеният от нас онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за автомобили е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли

Референция за изработка на онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли, издадена от Авто-Кори на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за кори под двигател и подкалници за всички модели и марки коли