Изработка на онлайн магазин за изделия ръчна изработка

Онлайн магазин за изработени изделия ръчно

Проект:Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за изделия ръчна изработка

Клиент:Русев Стил ЕООД

Url:https://magicworld-bg.com/

Изработка на онлайн магазин за изделия ръчна изработка

Изработка на онлайн магазин за изработени изделия ръчно Magicworld от хартия, картон, дърво, стъкло, керамика, текстил, бижутерийни материали и др.

Онлайн магазинът е с мобилна версия (респонсив дизайн), която позволява електронният магазин да се вижда еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за изделия ръчна изработка-GS-WebCreator

Онлайн магазинът за изработени изделия ръчно Magicworld е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за изделия ръчна изработка-GS-WebCreator

Референция за изработка на онлайн магазин за изработени изделия ръчно Magicworld от хартия, картон, дърво, стъкло, керамика, текстил, бижутерийни материали и др., издадена от фирма Русев Стил ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на онлайн магазин за изделия ръчна изработка, издадена на GS-WebCreator