Изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части на фирма Ай Ди Гарден

Изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части от GS-WebCreator

Проект:Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за градинска техника и резервни части на фирма Ай Ди Гарден

Клиент:Ай Ди Гарден

Url:https://idgarden-bg.com/

Изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части на фирма Ай Ди Гарден

Ай Ди Гарден ЕООД потърси и се довери на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части. Предвид на големия брой категории продукти, изработихме визия на онлайн магазина, която да е интуитивна и в същото време да представи по най-добрия начин всички категории продукти, които се предлагат в електронния магазин. Цветово целият онлайн магазин е добре издържан, защото дизайнът на електронния магазин е изцяло съобразен с цветовете в логото на Ай Ди Гарден.

В онлайн магазина са създадени и вградени всички функционалности, които са необходими за успешната и безпроблемна работа на електронния магазин и неговата основна функция, да продава продукти онлайн бързо и лесно.

Освен изграждане на структурата и функционалността на онлайн магазина, ние направихме и SEO Оптимизация на целия електронен магазин.

За поръчка за изработка на онлайн магазин или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части на фирма Ай Ди Гарден, изработен от GS-WebCreator

Изработеният от нас онлайн магазин за градинска техника и резервни части е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на онлайн магазина изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия за градинска техника и резервни части от GS-WebCreator