Изработка на сайт на Медицински център Гея Мед

Изработка на сайт на Медицински център Гея Мед от екипа на GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Медицински център Гея Мед

Клиент:Медицински център Гея Мед

Url:https://geyamed.eu/

Изработка на сайт на Медицински център Гея Мед

Д-р Лилия Колева и Д-р Весела Карамишева са акушер-гинеколози с над 15 години опит и членове на Българското дружество по акушерство и гинекология. Те се довериха на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на сайт на Медицински център Гея Мед, основан от тях.

Медицински център Гея Мед осигурява високоспециализирана извънболнична медицинска дейност. Медицинският център предлага прегледи и консултации със специалисти в редица здравни области.

Направихме дизайна на сайта на Медицински център Гея Мед интуитивен и съобразен с цялата информация за Медицинския център и предлаганите в него медицински услуги. Цялата информация в сайта на Медицински център Гея Мед е представена нагледно с много снимки.

Посетителят на сайта може да се запознае подробно с всяка медицинска услуга поотделно. В сайта на Медицински център Гея Мед създадохме и вградихме функционалност, чрез която всеки посетил сайта, може да се запознае с биографиите на лекарите в Медицинския център и да проследи графика им на работа. Наред с това, в сайта на Медицински център Гея Мед има възможност за записване на час онлайн.

Посетителят на сайта може да се запознае с редицата инициативи на МЦ Гея Мед, организирани и провеждани в полза на неговите пациенти. Изградената в сайта секция със статии, съдържащи полезна информация относно здравето, помага на посетителя на сайта да намери много въпроси и отговори за редица заболявания.

Освен, че изградихме изцяло структурата и всички функционалности в сайта, ние направихме и SEO Оптимизация на целия сайт и на цялото съдържание, качено в него.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на Медицински център Гея Мед от GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на Медицински център Гея Мед е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Медицински център Гея Мед от GS-WebCreator