Изработка на сайт на Ветеринарна клиника и хотел за домашни любимци на ДЗЗД „Вита“

Изработка на сайт на Ветеринарна клиника Вита и хотел за домашни любимци от екипа на GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Ветеринарна клиника и хотел за домашни любимци

Клиент:Ветеринарна клиника VITA

Url:https://vitabg.com/

Изработка на сайт на Ветеринарна клиника и хотел за домашни любимци на ДЗЗД „Вита“

Нашият клиент ДЗЗД "Вита" поръча изработка на сайт с мобилна версия, който да представи както ветеринарната клиника и кабинет, така и хотелът за домашни любимци, с които разполагат. 

В сайта е изградена система, която позволява записване на час онлайн, в която се попълват име, телефон за връзка, имейл, както и се посочва дата и предпочитан час за преглед или манипулация на домашния любимец.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на Ветеринарна клиника и хотел за домашни любимци Вита от екипа на GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на Ветеринарна клиника и хотел за домашни любимци на ДЗЗД "Вита" е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Референция за изработка на сайт на Ветеринарна клиника и хотел за домашни любимци, издадена като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на Ветеринарна клиника и хотел за домашни любимци Вита, издадена на GS-WebCreator