Изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне на Асоциация ИМАГО

Изработка на форум за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО

Проект:Изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне на Асоциация ИМАГО

Клиент:Психотерапевт Краси Николова от Асоциация ИМАГО

Url:https://forum.imago-help.com/

Изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне на Асоциация ИМАГО

След като изработихме сайта за психотерапия на Асоциация ИМАГО - https://imago-help.com/, нашият клиент Краси Николова, която е член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията, отново се довери на професионализма на екипа на GS-WebCreator за изработка на форум за взаимопомощ, който е продължение и допълнение на сайта на Асоциация ИМАГО.

Целта на форума за психологична помощ и консултиране е всеки да може да сподели своите преживявания, тревоги и страхове относно паник атаки, ако има нужда от подкрепа в справянето с депресивни състояния, следродилна депресия или в случай, че е в криза и търси работещо решение на проблемите във връзката с партньора Ви, при ситуации, свързани с родителско отчуждение. Всеки може да разчита, че във форума ще получи професионално психологично консултиране и помощ от опитните психолози и психотерапевти на Асоциация ИМАГО.

Форумът за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО е с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява форумът да се вижда еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на форум или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне на Асоциация ИМАГО

Изработеният от нас форум за взаимопомощ на Асоциация ИМАГО е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на форума изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на всеки сайт и форум при търсене.

Изработка на форум с мобилна версия (респонсив дизайн) за психологична помощ, консултиране и споделяне