Изработка на сайт на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог

Изработка на сайт на Апарт Хотел Сирона Разлог от екипа на GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог

Клиент:Хотели Сирона

Url:https://aparthotelsirona.com/

Изработка на сайт на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог

Радостни сме и сме благодарни, че фирма Сирона ТЕК, които са собственици на верига Хотели Сирона, за пореден път гласуваха доверие на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator. След изработката на сайта на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград и сайта на Балнео Хотел Свети Спас 5 * Велинград, фирма Сирона ТЕК отново ни се довериха, този път за изработка на сайт на Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог – новото допълнение към хотели „Сирони“.

С отличното си местоположение сред природата, в местност Бетоловото, гр. Разлог и само на 10 км. от Банско, Апарт Хотел Сирона 3 * е идеално и предпочитано място за семейна почивка на планина, където спокойствието и пълния релакс са гарантирани. Хотелът разполага с уютни студиа и просторни апартаменти, оборудвани с кухни и тераси. Гостите на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог могат да се отдадат на релаксиращи и разкрасителни СПА процедури и да се възползват от редицата удобства и развлечения в и около хотела.

Изработихме дизайна и структурата на сайта на Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог така, че крайният резултат да е уеб сайт, който да е максимално интуитивен и да представя по най-добрия начин хотел Сирона, неговите предимства, удобства, развлечения, които предлага за своите гости, хотелските стаи, с които разполага и разнообразните СПА процедури, от които може да се възползва всеки гост на хотела. Промоциите и сезонните оферти на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог ги представихме в сайта по интересен и иновативен начин.

За по-добра функционалност изградихме в сайта резервационна система, посредством която всеки посетител в сайта може да резервира онлайн. Благодарение на това се изчислява реалната стойност на резервацията в зависимост от избрания период на престой, офертата, която в момента на резервацията е валидна и е обявена в хотела, посочения брой възрастни и деца, както и в зависимост от възрастта на децата. Също така функционалността на резервационната форма, създадена и вградена в сайта, позволява гостът на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог да може да избере най-удобния за него начин на плащане – по банка, на рецепция или с кредитна или дебитна карта чрез PayPal.

Друга функционалност, която създадохме в сайта, е pop-up банер, който се показва на основни страници от сайта. В този pop-up банер вградихме бутон, при кликането на който клиентът отива във външна система, която изработихме. В тази външна система клиентът попълва имена и имейл адрес, с цел да се абонира за получване на месечен бюлетин с промоции и оферти за настаняване в хотела.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на Апарт Хотел Сирона Разлог от GS-WebCreator

Изработеният сайт на Апарт Хотел Сирона 3* Разлог е с мобилна версия (респонсив дизайн). По този начин изготвеният от нас уеб сайт и неговите функционалности изглеждат еднакво добре на всички устройства – компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Апарт Хотел Сирона Разлог от GS-WebCreator