Изработка на сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий

Изработка на сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий от екипа на GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий

Клиент:ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", с. Куртово Конаре, община Стамболийски, област Пловдив

Url:https://ou-kurtovokonare.com/

Изработка на сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий

Директорката на училище ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", с. Куртово Конаре се свърза с екипа на GS-WebCreator по препоръка на училище ОУ "Христо Смирненски", с. Ново село, на който направихме сайт. Ето защо екипът от програмисти и дизайнери на GS-WebCreator се ангажира с изработка на сайт на училище ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", с. Куртово Конаре, община Стамболийски, област Пловдив.

Сайтът е с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява сайтът да се вижда еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий-GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий

Референция за изработка на сайт на училище ОУ, издадена от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в село Куртово Конаре, община Стамболийски, област Пловдив на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на училище ОУ Св. Св. Кирил и Методий