Изработка на сайт на Сирона – Международно сдружение по балнеология и туризъм

Изработка на сайт на Сирона-Международно сдружение по балнеология и туризъм

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Сирона - Международно сдружение по балнеология и туризъм

Клиент:Сирона ТЕК ЕООД

Url:https://www.sirona-bg.com/

Изработка на сайт на Сирона – Международно сдружение по балнеология и туризъм

След изработката на сайт тип информационен портал (lifestyle) https://bohemi.bg/ нашият клиент Сирона ТЕК ни се довери отново, като поръча изработка на фирмения им сайт с мобилна версия за Международно сдружение по балнеология и туризъм "Сирона". Освен на български, сайтът е изработен с още две езикови версии: английски и руски.

 

Изработка на сайт на Международно сдружение по балнеология и туризъм Сирона от екипа на GS-WebCreator

В сайта създадохме функционалност, при която само след поставяне на мишката върху някоя от снимките тип бутони, се визуализира на златист фон кратък текст върху снимката, като в същото време се запазва и видимостта на самата снимка. Показващият се текст върху снимката има за цел с няколко думи да запознае посетителя на сайта със съответната предлагана услуга.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Специално създадена функционалност в уеб сайта на Сирона-сдружение по балнеология и туризъм

Изработеният от нас сайт на Сирона е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия на Международно сдружение по балнеология и туризъм Сирона

Референция за изработка на сайт на Сирона - Международно сдружение по балнеология и туризъм "Сирона", издадена от Сирона ТЕК ЕООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на Сирона - Международно сдружение по балнеология и туризъм Сирона, издадена на GS-WebCreator