Изработка на сайт на комплекс Млечен дом и мандра Родопа милк

Изработка на сайт на комплекс и мандра от екипа на GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на комплекс Млечен дом - единственият хотел със собствена мандра

Клиент:Комплекс Млечен дом и Мандра Родопа милк

Url:http://mlechendom.com/

Изработка на сайт на комплекс Млечен дом и мандра Родопа милк

Изработка на сайт с респонсив дизайн на комплекс "Млечен дом" - единственият хотел със собствена мандра, разположен в село Смилян, на 14 км. от гр. Смолян. Сайтът е изработен с две езикови версии: български и английски.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на комплекс Млечен дом и мандра Родопа милк-GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт на комплекс Млечен дом и мандра Родопа Милк е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на комплекс Млечен дом и мандра Родопа милк

Референция за изработка на сайт на комплекс "Млечен дом" - единственият хотел със собствена мандра, разположен в село Смилян, издадена на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на комплекс Млечен дом и мандра Родопа милк, издадена на GS-WebCreator