Изработка на сайт за търговия с хранителни продукти и извършване на специализирани военни доставки на Пеманг ЕООД

Изработка на сайт за хранителни стоки и извършване на специализирани военни доставки

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за търговия с хранителни продукти и извършване на специализирани военни доставки

Клиент:Пеманг ЕООД

Url:https://pemang-trade.com/

Изработка на сайт за търговия с хранителни продукти и извършване на специализирани военни доставки на Пеманг ЕООД

Нашият клиент Пеманг ЕООД ни се довери да извършим изработка на сайт с респонсив дизайн, който да представи по най-добрия начин едновременно двете му основни дейности, които са в два различни бранша, а именно търговията с хранителни продукти и извършването на специализирани военни доставки.

Сайтът е изработен изцяло с английска езикова версия.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за търговия с хранителни продукти и извършване на специализирани военни доставки

Изработеният от нас сайт на Пеманг ЕООД е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за търговия с хранителни продукти и извършване на специализирани военни доставки

Референция за изработка на сайт за две дейности, които са в два различни бранша, а именно търговия с хранителни продукти и извършване на специализирани военни доставки. Референцията е издадена от Пеманг ЕООД на екипа от програмисти и дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за търговия с хранителни продукти и извършване на специализирани военни доставки