Изработка на сайт за строителство, саниране и реконструкция

Изработка на сайт за строителство, саниране и реконструкция на фирма Термобилд

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за строителство, саниране и реконструкция

Клиент:Термобилд ЕООД

Url:http://www.termobild.com/

Изработка на сайт за строителство, саниране и реконструкция

Фирма Термобилд се довери на екипа от програмисти и дизайнери на GS-WebCreator за изработка на сайт за строителство на нов дом, саниране и реконструкция на съществуващо жилище. Нашият клиент Термобилд предлага пълната гама строително-ремонтни услуги: Изпълнение на ново строителство, Проектиране и изграждане на вили, къщи и офиси, Вътрешен дизайн, Реконструкции, реставрации и ремонт на съществуващи сгради.

За нуждите на нашия клиент изработеният сайт представлява строителна борса, в която всеки може да се запознае както с предлаганите от Термобилд строителни услуги, така и с целия продуктов асортимент от строителни материали, които фирмата предлага.

Сайтът е изработен с три езикови версии: български, английски и руски.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за строителство, саниране и реконструкция-GS-WebCreator

Изработеният от нас сайт за строителство на фирма Термобилд е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за строителство, саниране и реконструкция-GS-WebCreator

Референция за изработка на сайт за строителство на нов дом, саниране и реконструкция на съществуващо жилище, издадена от Термобилд ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за строителство, саниране и реконструкция