Изработка на сайт за психотерапия – Асоциация ИМАГО

Изработка на сайт за психотерапия и психологична помощ и консултиране-Асоциация ИМАГО

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Асоциация ИМАГО

Клиент:Психотерапевт Краси Николова от Асоциация ИМАГО

Url:https://imago-help.com/

Изработка на сайт за психотерапия – Асоциация ИМАГО

Психотерапевт Краси Николова се довери на екипа на GS-WebCreator за изработка на сайт за психотерапия на Асоциация ИМАГО. Краси Николова е член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията.

Краси Николова е изключителен професионалист в сферата на психо-социалното консултиране по проблеми, свързани с преживявания на лични кризи като раздяла, депресия, паник атаки, хранителни разстройства, кризи в отношенията между партньорите и загуба на близък човек.

Ние от екипа на GS-WebCreator се радваме, че Краси Николова ни се довери не само да изработим нейния сайт, с който да представи предлаганите услуги, но и тя пожелае ние да продължим с цялостната поддръжка на сайта.

Също така терапевт Краси Николова ни възложи изработка на форум за психологична помощ, консултиране и споделяне - https://forum.imago-help.com/, който е продължение към сайта на Асоциация ИМАГО. Целта на форума е всеки да може да сподели своите преживявания, тревоги и страхове относно паник атаки, ако има нужда от подкрепа в справянето с депресивни състояния, следродилна депресия или в случай, че е в криза и търси работещо решение на проблемите във връзката с партньора Ви, при ситуации, свързани с родителско отчуждение. Всеки може да разчита, че във форума ще получи професионално психологично консултиране и помощ от опитните психолози и психотерапевти на Асоциация ИМАГО.

Сайтът за психотерапия на Асоциация ИМАГО и изработеният към него форум за психологична помощ, консултиране и споделяне са с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява сайтът и форумът да се виждат еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за психологична помощ и консултиране на Асоциация ИМАГО

Изработеният от нас сайт за психотерапия - Краси Николова от Асоциация ИМАГО е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за психотерапия-Асоциация ИМАГО