Изработка на сайт за психотерапия – Асоциация ИМАГО

Изработка на сайт за психотерапия-Асоциация ИМАГО

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Асоциация ИМАГО

Клиент:Психотерапевт Краси Попова от Асоциация ИМАГО

Url:https://nasilie.eu/

Изработка на сайт за психотерапия – Асоциация ИМАГО

Психотерапевт Краси Попова се довери на екипа на GS-WebCreator за изработка на сайт на Асоциация ИМАГО. Краси Попова е член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията.

Краси Попова е изключителен професионалист в сферата на психо-социалното консултиране по проблеми, свързани с преживявания на лични кризи като раздяла, депресия, паник атаки, хранителни разстройства, кризи в отношенията между партньорите, психически тормоз, домашно насилие, сексуално насилие, загуба на близък човек.

Ние от екипа на GS-WebCreator се радваме, че Краси Попова ни се довери не само да изработим нейния сайт, с който да представи предлаганите услуги, но и тя пожелае ние да продължим с цялостната поддръжка на сайта.

Сайтът е с респонсив дизайн (мобилна версия), който позволява сайтът да се вижда еднакво добре на компютър, телефон и таблет.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на психолог Краси Попова от Асоциация ИМАГО

Изработеният от нас сайт за психотерапия - Краси Попова от Асоциация ИМАГО е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на психолог Краси Попова от Асоциация ИМАГО