Изработка на сайт за онлайн обучение на учебен център Магнолия

Изработка на сайт за онлайн обучение-GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за онлайн обучение на учебен център Магнолия

Клиент:Русев Стил ЕООД

Url:https://magnolia-bg.eu/

Изработка на сайт за онлайн обучение на учебен център Магнолия

След изработката на онлайн магазин https://magicworld-bg.com/ за ръчно изработени изделия, нашият клиент Русев Стил ЕООД ни се довери за втори път - този път за изработка на сайт за онлайн обучение. Освен изработката на самия сайт, който представя предлаганите онлайн курсове, беше изградена специална платформа за онлайн обучение, в която всеки един регистриран курсист има свой профил. Благодарение на своя профил регистрираният курсист има достъп до качените учебни материали на курса или курсовете, които е избрал и за които е направил плащане. Учащият не вижда и няма достъп до съдържанието на останалите курсове в системата, за които не е регистриран. В самата система за онлайн обучение всеки курсист може да положи тест или тестове за оценяване. 

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт за онлайн обучение на учебен център Магнолия

Както сайта, така и платформата за онлайн обучение са изработени с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта и на платформата за онлайн обучение изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

 

Изработка на сайт с мобилна версия за онлайн обучение на учебен център Магнолия

Референция за изработка на сайт за онлайн обучение, издадена от Русев Стил ЕООД на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за онлайн обучение на учебен център Магнолия