Изработка на сайт на комплекс Солей Апартментс в Приморско

Изработка на сайт на Апартаменти за гости Солей в Приморско от GS-WebCreator

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Апартаменти за гости "Солей" Приморско

Клиент:Солей М АД

Url:https://soleiapartments.com/

Изработка на сайт на комплекс Солей Апартментс в Приморско

Фирма „Солей М“ АД се довери на екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator за изработка на сайт на Апартаменти за гости „Солей“ в Приморско. Комплекс Солей Апартментс е красиво разположен сред дъбова гора на метри от плажа на ММЦ Приморско. Комплексът предлага пълна гама удобства за комфортна и здравословна семейна почивка, далеч от шумните курорти. Гостите на "Солей" могат да избират да прекарат своята лятна почивка в елегантно обзаведени и просторни студиа или уютни апартаменти, оборудвани с кухня.

Изработихме дизайна и визията на сайта на Апартаменти за гости „Солей“ Приморско така, че тя да бъде напълно в унисон с морската тематика. Целта е още с влизането на посетителя в уеб сайта, той да се зареди с лятно настроение. В същото време си поставихме за цел, да изградим структурата на сайта, така че тя да е максимално интуитивна за посетителите на уеб сайта. По този начин всеки посетител на сайта може много лесно и бързо да се запознае със Солей Апартментс, неговата локация, удобствата, които комплексът предлага, както и с предлаганите типове помещения, между които гостите да избират за своята лятна ваканция.

В сайта изработихме и вградихме форма, благодарение на която всеки посетител на сайта може да отбележи дата за настаняване и дата за напускане, да посочи конкретното си предпочитание към даден тип стая в комплекс Солей Апартментс, да посочи неговите име и фамилия, телефон и имейл за връзка. По този начин се улеснява комуникацията между гостите и комплекс Солей Апартментс Приморско.

Освен изработката на сайта и всички функционалности в него, ние направихме и SEO Оптимизация на целия сайт и на цялото съдържание, качено в него.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12 !

Изработка на сайт на комплекс Солей Апартментс Приморско от GS-WebCreator

Изработеният сайт на Апартаменти за гости "Солей" в Приморско е с мобилна версия (респонсив дизайн). По този начин изготвеният от нас уеб сайт и неговите функционалности изглеждат еднакво добре на всички устройства – компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Апартаменти за гости Солей в Приморско от GS-WebCreator

Референция за изработка на сайт на Апартаменти за гости "Солей" Приморско, издадена като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт на Апартаменти за гости Солей Приморско, издадена на GS-WebCreator