Изработка на сайт за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати на Алпредо ЕООД

Изработка на сайт алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати на Алпредо ЕООД

Проект:Изработка на сайт с мобилна версия за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати

Клиент:Алпредо ЕООД

Url:https://alpred.bg/

Изработка на сайт за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати на Алпредо ЕООД

Фирма Алпредо ЕООД избра екипа на GS-WebCreator за изработка на фирмения им сайт, който да представи всички предлагани продукти: алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати.

Изработка на сайт за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати от екипа на GS-WebCreator

В сайта изградихме и внедрихме онлайн калкулатор за дограма. Посредством този калкулатор може бързо и лесно да се пресмята избраната от клиента конфигурация на дограма при въвеждане на желан размер на ширина и височина.

За поръчка за изработка на сайт или въпроси пишете ни или се обадете на телефони: +359 878 72 11 19 и +359 899 81 43 12!

Онлайн калкулатор за дограма в сайт за алуминиева и ПВЦ дограма

Изработеният от нас сайт за алуминиева дограма на Алпредо ЕООД е с мобилна версия (респонсив дизайн). Благодарение на това визията и функционалностите на сайта изглеждат еднакво добре на всички устройства - компютри, телефони и таблети. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Изработка на сайт с мобилна версия за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати

Референция за изработка на сайт за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати, издадена от Алпредо ЕООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Референция за изработка на сайт за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати, издадена на GS-WebCreator