Референции

Референции за изпълнени от GS-WebCreator проекти, като изработка на сайт, изработка на онлайн магазин и SEO Оптимизация на сайт, издадени от наши клиенти. 

Референция за изработка на онлайн магазин за мултимедийно съдържание, издадена от Борис Чакъров-Чако, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за мултимедийно съдържание

Клиент: Борис Чакъров-Чако и Венци Янков

Url: https://sonixound.com/

Референция за изработка на онлайн магазин за градинска техника и резервни части, издадена от Ай Ди Гарден ЕООД като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за градинска техника и резервни части

Клиент: Ай Ди Гарден ЕООД

Url: https://idgarden-bg.com/

Референция за изработка на онлайн магазин за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода, издадена от България Терм ООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за отопление, вентилация, газификация, обработка на вода

Клиент: България Терм ООД

Url: https://bulgariatherm-shop.com/

Референция за изработка на сайт на хотел Свети Спас 5 * Велинград, издадена от Хотели Сирона, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на хотел Свети Спас 5* Велинград

Клиент: Хотели Сирона

Url: https://svetispas.com/

Референция за изработка на онлайн магазин за фото подаръци, обработка и оформление на снимки, издадена от Братя Трейман ООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator..

Проект:
Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за фото подаръци, обработка и оформление на снимки

Клиент: Братя Трейман ООД

Url: https://fodari.com/

Референция за изработка на сайт на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, издадена от Хотели Сирона, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград

Клиент: Хотели Сирона

Url: https://spaclubbor.com/

Референция за изработка на сайт на Чифлик Ненкови, издадена от собственика на чифлика – Петър Ненков, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator..

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Чифлик Ненкови, село Осеновлаг

Клиент: Чифлик Ненкови

Url: https://nenkovi.bg/

Референция за изработка на сайт за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост, издадена от ВКВ София ЕООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за производство на машини и конвейери за хранително-вкусовата промишленост на ВКВ София ЕООД

Клиент: ВКВ София ЕООД

Url: https://vkv-sofia.com/

Референция за изработка на сайт за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати, издадена от Алпредо ЕООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия за алуминиева дограма, ПВЦ дограма, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати

Клиент: Алпредо ЕООД

Url: https://alpred.bg/

Референция за изработка на сайт за благотворителна дейност на Фондация „Възможност за Вас“, издадена като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за благотворителна дейност на Фондация Възможност за Вас

Клиент: Сирона ТЕК ЕООД

Url: https://ofy.bg/

Референция за изработка на сайт на Сирона – Международно сдружение по балнеология и туризъм „Сирона“, издадена от Сирона ТЕК ЕООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Сирона – Международно сдружение по балнеология и туризъм

Клиент: Сирона ТЕК ЕООД

Url: https://www.sirona-bg.com/

Референция за изработка на онлайн магазин за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили, издадена от Тунинг Склад, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за тунинг авточасти и аксесоари за автомобили

Клиент: Тунинг Склад

Url: https://tuningsklad.com/

Референция за изработка на сайт за строителна дейност, издадена от Снеферу ЕООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за строителни дейности

Клиент: Снеферу ЕООД

Url: https://sneferu.bg/

Референция за изработка на сайт тип информационен портал lifestyle, издадена от Сирона ТЕК ЕООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) тип информационен портал (lifestyle)

Клиент: Сирона ТЕК ЕООД

Url: https://bohemi.bg/

Референция за изработка на сайт на Ветеринарна клиника и хотел за домашни любимци, издадена като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Ветеринарна клиника и хотел за домашни любимци

Клиент: Ветеринарна клиника VITA

Url: https://vitabg.com/

Референция за изработка на сайт за извозване на строителни отпадъци с контейнер и транспортни услуги с камион с кран, издадена от Рем Транс ООД на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за извозване на строителни отпадъци с контейнер и транспортни услуги с камион с кран

Клиент: Рем Транс ООД

Url: https://remtransbg.com/

Референция за изработка на сайт за довършителни ремонти както на жилищни, така и на офис сгради, издадена от Булмакс 2012 ЕООД, като положителна оценка и израз на благодарност към професионализма, коректността, отговорността към работата и поетите ангажименти, както и за качествено изработения сайт от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за довършителни ремонти и интериорен дизайн

Клиент: Булмакс 2012 ЕООД

Url: https://bulmax2012.com/

Референция за изработка на сайт за транспортни услуги, издадена от фирма Релакс 2006 ЕООД на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за транспортни услуги в страната и чужбина

Клиент: Релакс 2006 ЕООД

Url: https://relax2006.com/

Референция за изработка на сайт на училище, издадена от ОУ „Христо Смирненски“ в село Ново село, област Пловдив на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на училище ОУ Христо Смирненски

Клиент: ОУ „Христо Смирненски“

Url: https://uchavnovoselo.com/

Референция за изработка на сайт на комплекс „Млечен дом“ – единственият хотел със собствена мандра, разположен в село Смилян, издадена на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на комплекс Млечен дом – единственият хотел със собствена мандра

Клиент: Комплекс Млечен дом и Мандра Родопа милк

Url: http://mlechendom.com/

Референция за изработка на сайт за строителство на нов дом, саниране и реконструкция на съществуващо жилище, издадена от Термобилд ЕООД на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за строителство, саниране и реконструкция

Клиент: Термобилд ЕООД

Url: http://www.termobild.com/

Референция за изработка на онлайн магазин за строителни материали, издадена от екипа на Make Home на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) за строителни материали

Клиент: Make Home

Url: https://makehome.bg/

Референция за изработка на сайт на комплекс Камелот, издадена на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на комплекс Камелот

Клиент: Комплекс Камелот

Url: http://kamelot-bg.com/

Референция за изработка на сайт на бунгала в Ахтопол Бялата чайка, издадена на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на бунгала в Ахтопол Бялата чайка

Клиент: Бунгала в Ахтопол Бялата чайка

Url: https://bungala-ahtopol.eu/

Референция за SEO Оптимизация на сайт за правни услуги, издадена от Международна правна кантора „Д. Владимиров и партньори“ на GS-WebCreator.

Проект:
SEO Оптимизация на сайт за правни услуги

Клиент: Международна правна кантора „Д. Владимиров и партньори“

Url: http://lawyer-bulgaria.bg/

Референция за изработка на сайт за презентационни и документални филми, издадена от продуцентска къща Five Star Media на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за презентационни и документални филми

Клиент: Продуцентска къща Five Star Media

Url: http://fivestarmedia.eu/

Референция за изработка на сайт за строителна дейност, издадена от фирма Менкаура ЕООД на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт на строителна фирма Менкаура

Клиент: Менкаура ЕООД

Url: http://mencaura.com/

Референция за изработка на онлайн магазин за продажба на килими и мокети, издадена от фирма Мертекс-София ЕООД на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на онлайн магазин за килими и мокети

Клиент: Мертекс-София ЕООД

Url: http://mertexbg.org/e-shop/

Референция за изработка на сайт на неправителствена организация в областта на нанонауките и нанотехнологиите, издадена от ENNA на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт на Европейска Асоциация по Нанонауки и Нанотехнологии (ENNA)

Клиент: Европейска Асоциация по Нанонауки и Нанотехнологии

Url: http://europenanoscience.org/

Референция за изработка на сайт за опазване на околната среда, издадена от Фондация ЛОПС на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) на Фондация ЛОПС за опазване на околната среда

Клиент: Фондация ЛОПС

Url: http://lopsbg.com/

Референция за изработка на сайт за производство на машини за обеззаразяване на семена, семечистене и шнекове за тях, издадена от фирма АЙ ЕН ВИ-2014 ЕООД на GS-WebCreator.

Проект:
Изработка на сайт с мобилна версия (респонсив дизайн) за производство на машини за обеззаразяване на семена, семечистене и шнекове за тях

Клиент: Ай Ен Ви-2014 ЕООД

Url: https://aienvi.com/