Промоция – Изработка на Онлайн Магазин

Промоция изработка на онлайн магазин с респонсив дизайн (мобилна версия на електронния магазин). Възползвайте се от нашата ПРОМОЦИЯ изработка на онлайн магазин само сега на цена 455 лв. до 31.10.2017 г.

Запознайте се с елементите и функционалностите, включени в промоционалното ни предложение за изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн).

[supsystic-price-table id=13]

 

*Цените са без включен ДДС

Преимуществото на онлайн магазина е, че работи по всяко време, дори когато Вие си почивате. А най-хубавото е, че в него можете да продавате каквото си пожелаете.

Все повече хора започват да пазаруват по Интернет. Това е най-лесният начин да стартирате бизнес с минимална инвестиция. След стартирането на електронния магазин инвестицията ще се възвърне бързо.

С нашата промоция изработка на онлайн магазин Вие получавате професионална изработка на електронен магазин с уникален дизайн, съобразен с Вашите желания и изисквания и на добра цена.

С избора Ви на нашата промоция изработка на онлайн магазин Вие получавате безплатен хостинг и безплатен домейн за 12 месеца. Благодарение на това не е нужно да правите допълнителни първоначални инвестиции.

Можете да разчитате на нас и за попълването на изработения от нас електронен магазин с предлаганите от Вас продукти. За целта ще е нужно да предоставите:

  • Име на продукта;
  • Уникален номер на продукта (ако разполагате с такъв);
  • Описание на продукта;
  • Цена на продукта;
  • Снимка на продукта.

За да бъдат удовлетворени клиентите Ви, е добре да могат да попитат и да получат отговор относно даден продукт, който предлагате във Вашия онлайн магазин. За целта с нашата промоция изработка на онлайн магазин ние Ви предлагаме чат система във Вашия онлайн магазин. Чат системата работи в реално време и чрез нея можете да комуникирате с Вашите клиенти и посетители в електронния магазин.

Свържете се с нас, за да обсъдим желанията и изискванията Ви относно Вашия електронен магазин, с цел неговото стартиране и безупречна работа. Потърсете ни на телефон 0878 72 11 19 или ни пишете на формата за контакти, показана отдясно.

Ако желаете да се позиционирате до конкурентите си, като инвестирате минимални средства, възползвайте се от нашата промоция изработка на онлайн магазин само сега на цена 455 лв. до 31.10.2017 г.

*Цените са без включен ДДС


За връзка с нас

0878 72 11 19; 0899 81 43 12

office@gs-webcreator.com

https://gs-webcreator.com

Пишете ни

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефонен номер (задължително)

Относно

Вашето съобщение