Поддръжка

Поддръжка на сайт и онлайн магазин е много важна част от тяхното съществуване.

Поддръжка на сайт и онлайн магазин е инвестиция в тяхното бъдеще. Възползвайте се сега от нашите планове и цени за поддръжка на уеб сайт и поддръжка на онлайн магазин.

Поддръжка на сайт и онлайн магазин от екипа на GS-WebCreator

За изработените от нас сайтове и онлайн магазин регулярно, всеки месец извършваме техническа поддръжка:

* Цена за техническа поддръжка на сайт 55 лв. на месец /*цената е без включен ДДС/

* Цена за техническа поддръжка на онлайн магазин85 лв. на месец /*цената е без включен ДДС/

Месечната техническа поддръжка на сайт и онлайн магазин включват:

* Създаване на пълни архиви на базата данни и на файловото съдържание на сайта и/или онлайн магазина, както и на целия хостинг акаунт.

* Ьпдейти на отделните елементи и функционалности, изградени в сайта и/или онлайн магазина, за да отговарят на новите тенденции в уеб дизайна и с цел да се гарантира изправността на работа на сайта и/или онлайн магазина.

* Непрекъснато следене и мониторинг за правилното функциониране на сайта и/или онлайн магазина и тяхната видимост в Интернет.

* Следене за използваното от сайта и/или онлайн магазина обем MB пространство, с цел да не се превишава дисковото пространство, заложено за хостинга.

* Следене за използваните брой минути процесорно време на хостинга.

* Следене за превишаване на броя файлове (inodes), определени за хостинга.

Поддръжка на сайт и онлайн магазин от екипа от програмисти и уеб дизайнери на GS-WebCreator

Освен на месечна техническа поддръжка, изработените от нас сайтове и онлайн магазини, така и сайтовете и онлайн магазините, които не са изработени от екипа на GS-WebCreator, могат да разчитат на допълнителна поддръжка, която се свежда до:

* Качване в сайта и/или в онлайн магазина на допълнителна информация, предоставена от Вас, различна от определената за запълване на сайта и/или онлайн магазина.

* Качване на продукти в онлайн магазина, което включва качване в онлайн магазина на описание, цена, снимка, код на всеки един продукт, предоставени от Вас.

* Качване в сайта и/или в онлайн магазина на снимки и изображения, предоставени от Вас, което включва оразмеряване, олекотяване и поставяне на alt тагове на снимките и изображенията.

* SEO Оптимизация на целия сайт и/или онлайн магазин, която включва залагане на ключова дума, на правилно и привлекателно SEO заглавие, написване на подходящо мета описание във всяка страница на сайта, във всеки продукт, всяка категория и подкатегория в онлайн магазина.

* Изграждане на допълнителни функционалности в сайта и/или в онлайн магазина.

В зависимост от обема допълнителна информация, броя на продуктите и снимките, които желаете да се качат в сайта и/или онлайн магазина и в зависимост от сложността по изграждане на допълнителни функционалности в сайта и/или електронния магазин, се определя сумата за плащане.

За да получите конкретна оферта, изпратете Вашето запитване чрез формата за контакти, посочена вдясно или се свържете с нас на страницата ни за Контакти.

Поддръжка на сайт и поддръжка на онлайн магазин от GS-WebCreator

Добрата и правилна поддръжка на Вашия сайт или онлайн магазин ще допринася за популяризиране на бранда, дейността, продуктите и услугите, които предлагате. Това би привлякло повече клиенти и би увеличило продажбите и приходите Ви. 

Един добре изглеждащ и функционален уеб сайт или електронен магазин трябва да бъдат постоянно поддържани.

Това е необходимо, за да може сайтът и електронният магазин да се задържат на първи позиции при търсенето в Google. Ние от GS-WebCreator можем да предложим професионална поддръжка на Вашия уеб сайт или онлайн магазин.

В отговор на нуждите на нашите клиенти и техните сайтове ние се ангажираме да поддържаме и обновяваме съдържанието с цел то да бъде винаги ново и уникално. Да се добавят актуални ключови думи съобразно непрекъснато променящите се тенденции, които налагат Google при търсене. Да следим за правилното функциониране на сайта или електронния магазин и при възникнали проблеми те да бъдат отстранявани своевременно.

Поддръжка на сайт и поддръжка на електронен магазин от GS-WebCreator

Защо е важно да имате поддръжка на сайт и онлайн магазин

* Следене за правилната функционалност на сайта и онлайн магазина. Например, когато контактната форма или формата за поръчки не работят, има риск потенциалният клиент да се откаже от покупка и Вие да претърпите загуби.

* Наличие на постоянно ново и уникално съдържание. Посетителите в сайта или онлайн магазина търсят нови неща, които да ги заинтригуват. Ето защо е важно съдържанието на Вашия уеб сайт или онлайн магазин да бъде периодично обновявано. По този начин посетителите ще свикнат с мисълта, че във Вашия уеб сайт и онлайн магазин ще намерят нови неща и те ще се връщат многократно там, като една част от тях ще се превърнат във Ваши потенциални клиенти, които ще доведат до увеличаване на продажбите.

* Новото съдържание играе важна роля в сайта. Чрез него Google вижда, че Вие се грижите за сайта си и по-често и по-бързо ще индексира новото съдържание. Когато то е уникално и полезно за читателите, Google ще Ви награди с по-висок Page Rank. Вие ще излизате по-напред в резултатите от търсене благодарение на това ново и уникално съдържание.

* Ние се грижим Вашият сайт и онлайн магазин винаги да са в крак с „добрите практики“, а именно новостите и условията на търсещите машини (Google, Bign, Yahoo). Един любопитен факт: през последната година от Google са направили над 500 ъпдейта на правилата, на които трябва да отговаря един сайт, за да се класира по-напред при търсене, като всъщност правилата са около 200 на брой. Ние от GS-WebCreator непрекъснато следим тези новости на Coogle, за да може Вашият сайт и електронен магазин да отговарят на всички „добри практики“ и да излизат на първите места при търсене в Интернет.


Пишете ни

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Телефонен номер (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение