Поддръжка

Поддръжка на сайт и онлайн магазин е много важна част от тяхното съществуване.

Поддръжка на сайт и онлайн магазин е инвестиция в тяхното бъдеще. Възползвайте се сега от нашите планове и цени за поддръжка на уеб сайт и поддръжка на онлайн магазин.

* Цена за поддръжка на сайт 55 лв на месец

* Цена за поддръжка на онлайн магазин99 лв на месец

* Цените за поддръжка на сайт и онлайн магазин са без включен ДДС

* Сумата за поддръжка се дължи в месеца, в който искате поддръжка на сайт с качване на допълнителни снимки и текстове или искате поддръжка на онлайн магазин с качване на допълнителни продукти в него. Не е задължително поддръжката на сайт или онлайн магазин да се прави всеки месец. Затова можете да не плащане всеки месец за поддръжка.

За въпроси и допълнителна информация посетете нашата страница за Контакти или може да се свържете с нас чрез формата за контакти, посочена вдясно. 

Поддръжка на сайт и поддръжка на онлайн магазинЕдин добре изглеждащ и функционален уеб сайт или електронен магазин трябва да бъде постоянно поддържан.

Това е необходимо, за да може сайтът и електронният магазин да се задържат на първи позиции при търсенето в Google. Ние от GS-WebCreator можем да предложим професионална поддръжка на Вашия уеб сайт или онлайн магазин.

В отговор на нуждите на нашите клиенти и техните сайтове ние се ангажираме да поддържаме и обновяваме съдържанието с цел то да бъде винаги ново и уникално. Да се добавят актуални ключови думи съобразно непрекъснато променящите се тенденции, които налагат Google при търсене. Да следим за правилното функциониране на сайта или електронния магазин и при възникнали проблеми те да бъдат отстранявани своевременно.

Поддръжка на сайт и онлайн магазин

Поддръжка на сайт и онлайн магазин от GS-WebCreatorПри поддръжка на сайт и онлайн магазин екипът на GS-WebCreator се ангажира със:

* Цялостен мониторинг на работата на сайта или електронния магазин;

* Следене и поддържане сайтът или Интернет магазинът да са винаги онлайн;

* Добавяне на предоставен от клиента текст и/или текстове с до 1000 думи;

* Добавяне на ключови думи в предоставения от клиента текстов материал;

* Добавяне на предоставени от клиента до 10 снимки в уеб сайта и до 100 продукта в онлайн магазина. (При повече изображения в сайта и при повече продукти в онлайн магазина изпратете Вашето запитване чрез формата за контакти, посочена вдясно или се свържете с нас на страницата ни за Контакти);

* Добавяне на alt тагове към вече качените в сайта по време на поддръжката изображения в сайта и снимки на продукти в онлайн магазина; 

* Спомагане Google да индексира новото съдържание по-бързо от обикновено;

* Месечен отчет за състоянието и активността на сайта или електронния магазин;

* Периодична диагностика и тест на сайта и Интернет магазина.

* Бърза реакция при технически проблеми;

* Периодично създаване на (backup) архив на сайта или онлайн магазина.

С добра и правилна поддръжка Вашият сайт или онлайн магазин ще допринася за популяризиране на бранда, дейността, продуктите и услугите, които предлагате. Това би привлякло повече клиенти и би увеличило продажбите и приходите Ви.  

Поддръжка на сайт и поддръжка на онлайн магазин от GS-WebCreator

Насоките, които следваме при поддръжка на сайт и онлайн магазин се свеждат до няколко основни направления:

 

 

* Следим непрекъснато за правилната функционалност на сайта и онлайн магазина. Например, когато контактната форма или формата за поръчки не работят, има риск потенциалният клиент да се откаже от покупка и Вие да претърпите загуби.

* Държим за наличието на постоянно ново и уникално съдържание. Посетителите в сайта или онлайн магазина търсят нови неща, които да ги заинтригуват. Ето защо е важно съдържанието на Вашия уеб сайт или онлайн магазин да бъде периодично обновявано. По този начин посетителите ще свикнат с мисълта, че във Вашия уеб сайт и онлайн магазин ще намерят нови неща и те ще се връщат многократно там, като една част от тях ще се превърнат във Ваши потенциални клиенти, които ще доведат до увеличаване на продажбите.

* Новото съдържание играе важна роля в сайта. Чрез него Google вижда, че Вие се грижите за сайта си и по-често и по-бързо ще индексира новото съдържание. Когато то е уникално и полезно за читателите, Google ще Ви награди с по-висок Page Rank. Вие ще излизате по-напред в резултатите от търсене благодарение на това ново и уникално съдържание.

* Ние се грижим Вашият сайт и онлайн магазин винаги да са в крак с „добрите практики“, а именно новостите и условията на търсещите машини (Google, Bign, Yahoo). Един любопитен факт: през последната година от Google са направили над 500 ъпдейта на правилата, на които трябва да отговаря един сайт, за да се класира по-напред при търсене, като всъщност правилата са около 200 на брой. Ние от GS-WebCreator непрекъснато следим тези новости на Coogle, за да може Вашият сайт и електронен магазин да отговарят на всички „добри практики“ и да излизат на първите места при търсене в Интернет.


За връзка с нас

0878 72 11 19; 0899 81 43 12

office@gs-webcreator.com

https://gs-webcreator.com

Пишете ни

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефонен номер (задължително)

Относно

Вашето съобщение