Интернет реклама

Интернет реклама на сайт и онлайн магазин (Google Adwords) – нека повече хора разберат за Вас бързо и лесно! 

Интернет реклама на сайт и онлайн магазин в Google е един от най-добрите начини за рекламиране. Тя става все по-популярна и използвана. Рекламирането в Google достига до повече хора, които търсят Вашите продукти или услуги. Интернет рекламата е предпочитана и заради възможността си да се показва само на таргетирани клиенти, които търсят определена стока или услуга. В същото време Интернет рекламата може да бъде модифицирана по всяко време, без това да е обвързано с допълнителни разходи.

* Интернет реклама на сайт299 лв. на месец /*цената е без включен ДДС и не включва бюджета за реклама/

* Интернет реклама на онлайн магазин399 лв. на месец /*цената е без включен ДДС и не включва бюджета за реклама/

Специалистите на GS-WebCreator изготвят Интернет реклама с индивидуална рекламна кампания в Google Adwords. Тя е съобразена със спецификата на Вашия уеб сайт или онлайн магазин, отговаряща на Вашия бизнес и на предлаганите продукти и/или услуги и е насочена към правилната целева група от потребители. Целта ни е да популяризираме дейността Ви в Интернет и да привлечем повече клиенти за Вас. По този начин Вие ще постигнете бърза възвращаемост на вложените от Вас инвестиции и ще генерирате печалба.

Интернет реклама на онлайн магазин-Google Adwords на онлайн магазин от GS-WebCreator

Изготвената за Вас индивидуална Интернет реклама на сайт и онлайн магазин включва:

* Създаване на профил в Google Adwords;

* Изготвяне на Интернет реклама с индивидуална рекламна кампания в Google Adwords, която е съобразена със спецификата на сайта или онлайн магазина, отговаряща на Вашия бизнес и на предлаганите продукти и/или услуги и е насочена към правилната целева група от потребители;

* Създаване на рекламни групи;

* Изготвяне на рекламни послания, съобразени със спецификата на сайта или онлайн магазина, отговарящи на предлаганите продукти и/или услуги, и са насочени към правилната целева група от потребители;

* Задаване на ключови думи в Google Adwords, които задействат рекламата;

* Създаване на допълнителни разширения към рекламата, с цел подобряване качеството и ефективността на рекламата в Google;

* Проследяване на ефективността на рекламите;

* Премахване на отрицателни ключови думи;

* Следене качеството на рекламните послания и постигнатите резултати от тях;

За изготвяне на индивидуална Интернет реклама на сайт и онлайн магазин свържете се с нас на страницата за Контакти на GS-WebCreator или чрез формата за контакти, посочена отдясно.

Интернет реклама на сайт-Google Adwords на сайт от GS-WebCreatorПроцесът на Интернет реклама на сайт и Интернет реклама на онлайн магазин е много гъвкав. Това прави рекламите в Google все по желани и предпочитани от редица фирми.

Това означава, че когато пожелаете, ние можем да направим промяна и Вашата реклама в Интернет да тръгне по ново направление. В същото време съответната промяна би подобрила функционалността на рекламната стратегия. Това от своя страна ще доведе до по-висока печалба за Вас. Точно поради тази причина все повече фирми избират рекламата на тяхната дейност в Google и рекламата на предлаганите от тях продукти и услуги да бъде насочена в Интернет пространството. Нашите многобройни проекти в рекламирането онлайн и постигнатите отлични резултати ни дават стимул да продължаваме да правим реклами в Интернет. Рекламите в Google изискват малко инвестиции и дават голяма възвращаемост на нашите клиенти.

Ние от GS-WebCreator непрекъснато следим новостите в рекламирането онлайн. За тази цел нашите специалисти поддържат тесни връзки с Google относно спорни и сложни въпроси. Основната ни цел при изготвянето на всяка Интернет реклама на сайт и онлайн магазин е да осигурим по-високи позиции на предлаганите от нашите клиенти продукти и услуги при търсенето им в Интернет. Това помага за по-голяма посещаемост на сайтовете и електронните магазини от потенциални за дейността им клиенти.

При изготвянето на рекламните кампании ние предлагаме реклама в Google (Adwords реклами).

Рекламата в Google се основава на реклама на клик. Това означава, че нашите клиенти плащат само на реализиран клик върху рекламни послания.

Целта ни е изготвената от нас рекламна стратегия, да бъде насочена само към целевата група на предлаганите от нашите клиенти продукти и услуги. Това означава, че когато направим Вашите рекламни кампании според определените ключови думи, произлизащи от Вашия бизнес, Вие плащате само за клик, направен от онези клиенти, които се интересуват точно от предлаганите от Вас стоки и услуги. Такива клиенти се наричат таргетирани клиенти.

Тези клиенти са най-ценни. Те търсят това, което Вие предлагате. А така те се превръщат във Ваши потенциални клиенти. Според ключовите думи, които отговарят на дейността Ви, на предлаганите от Вас продукти или услуги, Вашата Интернет реклама се показва в Интернет пространството. Търсещите клиенти кликват върху рекламата. Те влизат в сайта точно на страницата с търсения от тях продукт или услуга. Веднъж харесали Интернет сайта Ви или онлайн магазина, те ще се върнат и дори ще Ви похвалят в социалните мрежи. Това ще популяризира бизнеса Ви по-бързо и лесно.


Пишете ни

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Телефонен номер (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение