Изработка на сайт

Плановете за изработка на сайт на GS-WebCreator включват цени и функционалности за изработка на сайт. Потърсете ни на тел.: 0878 72 11 19

Изработка на сайт План "START" с мобилна версия (респонсив дизайн)

229 лв.

До 3 стр. с текст и снимки

Безплатен домейн за 12 месеца

Безплатен хостинг за 12 месеца

Х

Х

Изработка на сайт План "BASIC" с мобилна версия (респонсив дизайн)

329 лв.

До 7 стр. с текст и снимки

Безплатен домейн за 12 месеца

Безплатен хостинг за 12 месеца

Галерия с до 40 изображения

Х

Изработка на сайт План "ADVANCE" с мобилна версия (респонсив дизайн)

429 лв.

До 10 стр. с текст и снимки

Безплатен домейн за 12 месеца

Безплатен хостинг за 12 месеца

Галерия с до 70 изображения

Бутон за директно позвъняване

Изработка на сайт План "MASTER" с мобилна версия (респонсив дизайн)

529 лв.

До 20 стр. с текст и снимки

Безплатен домейн за 12 месеца

Безплатен хостинг за 12 месеца

Галерия с до 100 изображения

Бутон за директно позвъняване

 

* Посочените цени на плановете за изработка на сайт са без включен ДДС.

изработка на сайт

Ние от GS-WebCreator предлагаме няколко основни плана с цени за изработка на сайт. Всеки един от тези планове сам по себе си дава възможност за създаване на уникален уеб сайт с включени всички нужни функционалности на един добре изглеждащ и безупречно работещ проект.

Все по-често се наблюдава използването на телефони или таблети за достъп до Интернет. Това налага нуждата от добро представяне на сайтовете, отваряни и разглеждани от тези устройства. За да отговорим на последните тенденции в уеб дизайна, ние от GS-WebCreator предлагаме услугата Респонсив дизайн (мобилна версия) за всеки изработен от нас сайт. По този начин изготвеният от нас уеб сайт и неговите функционалности ще изглеждат еднакво добре на всички устройства. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене. 

Строго определените функционалности във всеки от плановете са съобразени с нуждите на клиентите ни и тяхното представяне в интернет спрямо техните желания и изисквания към съответната изработка на сайт и функциите, който сайтът ще изпълнява. Наред с изработката на сайтове, създадени съобразно индивидуалните нужди и желания на нашите клиенти, GS-WebCreator предлага и последваща грижа за всеки един от нашите проекти, а именно SEO оптимизация, поддръжка на сайт и Интернет реклама, с включените за това адекватни цени.

За спокойствието на нашите клиенти ние гарантираме качество и професионализъм с предлаганата 6 месечна ГАРАНЦИЯ на всяка изработка на сайт .

Разгледайте нашите планове и цени за изработка на сайт. Изберете най-подходящия за Вас и ни потърсете на страницата ни за контакти .

 

Изработка на сайт План „START“

 

изработка на сайтовеИзработка на сайт План „START“ с мобилна версия (респонсив дизайн)

е подходящ за сайт тип визитка, който да представи фирмата в Интернет пространството. В него се съдържат няколко страници с информация за дейността, предлаганите продукти и услуги, които фирмата желае да представи онлайн пред своите бъдещи клиенти. Сайт План „START“ е с респонсив дизайн (responsive), което позволява създаване на мобилна версия на сайта. Това е специално разработен дизайн на сайт, който трансформира уеб сайта, така че да се вижда еднакво добре на телефон, таблет или компютър. Все по-често се наблюдава използването на телефони или таблети за достъп до Интернет. Това налага нуждата от добро представяне на сайтовете, отваряни и разглеждани от тези устройства. За да отговорим на последните тенденции в уеб дизайна, ние от GS-WebCreator предлагаме услугата Респонсив дизайн (мобилна версия) за всеки изработен от нас сайт. По този начин изготвеният от нас уеб сайт и неговите функционалности ще изглеждат еднакво добре на всички устройства. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене. 

За поръчка на този план за изработка на сайт или въпроси моля свържете са с нас ТУК.

С изработка на сайт План „START“ с мобилна версия (респонсив дизайн) Вие получавате:

* Уникален дизайн – изработване на дизайн спрямо Вашите желания и дейност.

* Респонсив (Responsive) дизайн мобилна версия на сайт, която позволява сайтът да се вижда еднакво добре на компютър, таблет и телефон

* Безплатен домейн за 12 месеца – регистриране на безплатен домейн за 12 месеца от типа moiatsait.com/ .eu/ .biz/ .info/ .org/ .net. При желание от Ваша страна за регистрация на домейн различен от предложените по-горе, Вие следва да заплатите съответната цена на избрания от Вас домейн.

* Безплатен хостинг за 12 месеца – хостинг е пространство за функциониране на уеб сайта с гарантирана видимост и надеждност на сървърите, наето от GS-WebCreator, в ролята на посредник между доставчика на услугата и Вас като наш клиент.

* Изграждане структурата на сайта – изграждане структурата и външния облик на сайта, както и подреждане на менютата, текстовете и снимките в него спрямо Вашите желания и изисквания.

* До 3 страници с текст и снимки – създаване на меню с до 3 страници в сайта, например: Начало, Услуги, Контакти или др. съобразно Вашите дейност и желание.

* Попълване на съдържание в сайта с текст и снимки, предоставени от Вас – качване на предоставеното от Вас съдържание, като текст и снимки в обособените в сайта страници.

* Форма за контакти – позволява директно от сайта изпращането на имейл от посетител на сайта към Вашата електронната поща.

* Карта в страница „Контакти“ – създаване и добавяне на Google карта, която посочва местоположението и адреса на Вашия бизнес.

* Създаване на E-mail адрес – създаване на E-mail адрес от типа (office@moiatsait.com).

* Добавяне на актуализиран Sitemap на сайта – това спомага за по-бързото и автоматично обхождане на сайта от търсачките.

* Брояч на посетителите – отчита всеки един посетител, влязъл в сайта.

* Google Analytics – позволява анализ на всеки един посетител в сайта Ви в реално време, като отчита страницата, през която е влязъл в сайта, какво е разглеждал, колко време е стоял и от къде е излязъл. Това ще Ви помогне да направите статистика и да проследите потока на посещенията в сайта и на база на това да оцените силните и слабите страни на сайта, с цел да елиминирате недостатъците в него.

* Google webmaster tools – инструмент, който позволява задаване на насоките на Google спрямо сайта.

* Добавка за защита на сайта – създаване на модул, който защитава сайта от хакерски атаки.

* Архив на сайта – резервно копие с възможност за използване при загуба на информация, причинен от неоторизиран достъп.

* Гаранция – предоставяне на гаранция 6 (шест) месеца за изправност на сайта, която включва видимост на сайта по всяко време и от всяко място в света и правилното му функциониране.

* Цената за изработка на сайт План „START“ с мобилна версия (респонсив дизайн) е без включен ДДС.

* За всички непосочени по-горе елементи и функционалности при изработка на сайт се плаща допълнително и сме на разположение за въпроси и допълнителна информация на страницата ни за Контакти.

Ние от GS-WebCreator  разбираме бизнеса в България и за това се стараем да бъдем максимално полезни с изработка на сайт План „START“ с оглед на занижените разходи за изработване на сайт и реклама. С изработването на Интернет страница План „START“ ще имате едно запомнящо се и подобаващо присъствие в Интернет, което ще отвори нови хоризонти и възможности пред бизнеса Ви. 

С изработване на сайт „START“ с респонсив дизайн Вие получавате един много добре изглеждащ сайт с много функционалности, който помага на посетителите на сайта Ви по-лесно и интуитивно да взаимодействат с него и по-лесно да се ориентират, докато са във Вашия сайт. Ако желаете сайта Ви да отговаря на последните тенденции и новости в сферата на уеб дизайна, да се класира по-добре в Google, да изглежда добре на всяко едно устройство, от което е посетен и да привлича повече посетители, то несъмнено се нуждаете от изработка на сайт с мобилна версия План „START“.

Приемете изработката на такъв тип сайт с мобилна версия като крачка в бъдещето на собствения Ви бизнес, защото това, което сте инвестирали сега, след време ще Ви се отплати добре. Това е така, защото по този начин съдържанието на сайта Ви, тоест предлаганите от Вас продукти и услуги ще бъдат виждани не само от хора с настолни компютри, а и от хора ползващи мобилни устройства като телефони и таблети. Това са работещи хора, които са в крак с новостите. 

Възползвайте се от възможностите, който предлага Интернет, като поръчате план за изработка на сайт тип визитка с мобилна версия, отговарящ както на последните тенденции в уеб дизайна, така и на нуждите и изискванията Ви, и на отделения бюджет. 

Поръчайте сега сайт тип визитка и популяризирайте бизнеса си!

За поръчка на този план за изработка на сайт План „START“ с мобилна версия (респонсив дизайн)  или въпроси моля свържете се с нас ТУК.

 

Изработка на сайт План „BASIC“

 

изработка на динамични сайтовеИзработка на сайт план „BASIC“ съчета в себе си уникален дизайн и в същото време всички функционалности, които ще допринесат за доброто представяне на Вашия бизнес в Интернет. Този план може да даде добър старт на бизнеса Ви онлайн, като представи и популяризира предлаганите от Вас стоки и услуги.  

Сайт План „BASIC“ е с респонсив дизайн (responsive), което позволява създаване на мобилна версия на сайта. Това е специално разработен дизайн на сайт, който трансформира уеб сайта, така че да се вижда еднакво добре на телефон, таблет или компютър. Все по-често се наблюдава използването на телефони или таблети за достъп до Интернет. Това налага нуждата от добро представяне на сайтовете, отваряни и разглеждани от тези устройства. За да отговорим на последните тенденции в уеб дизайна, ние от GS-WebCreator предлагаме услугата Респонсив дизайн (мобилна версия) за всеки изработен от нас сайт. По този начин изготвеният от нас уеб сайт и неговите функционалности ще изглеждат еднакво добре на всички устройства. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

За поръчка на този план за изработка на сайт или въпроси моля свържете са с нас ТУК.

С изработка на сайт План „BASIC“ с мобилна версия (респонсив дизайн) Вие получавате:

* Уникален дизайн – изработване на дизайн спрямо Вашите желания и дейност.

* Респонсив (Responsive) дизайн мобилна версия на сайт, която позволява сайтът да се вижда еднакво добре на компютър, таблет и телефон

* Безплатен домейн за 12 месеца – регистриране на безплатен домейн за 12 месеца от типа moiatsait.com/ .eu/ .biz/ .info/ .org/ .net. При желание от Ваша страна за регистрация на домейн различен от предложените по-горе, Вие следва да заплатите съответната цена на избрания от Вас домейн.

* Безплатен хостинг за 12 месеца – хостинг е пространство за функциониране на уеб сайта с гарантирана видимост и надеждност на сървърите, наето от GS-WebCreator, в ролята на посредник между доставчика на услугата и Вас като наш клиент.

* Изграждане структурата на сайта – изграждане структурата и външния облик на сайта, както и подреждане на менютата, текстовете и снимките в него спрямо Вашите желания и изисквания.

* До 7 страници с текст и снимки – създаване на меню с до 7 страници в сайта, например: Начало, Услуги, Контакти или др. съобразно Вашите дейност и желание.

* Галерия с до 40 изображения – галерия със снимки, които презентират Вашата дейност.

* Попълване на съдържание в сайта с текст и снимки, предоставени от Вас – качване на предоставеното от Вас съдържание, като текст и снимки в обособените в сайта страници.

* Форма за контакти – позволява директно от сайта изпращането на имейл от посетител на сайта към Вашата електронната поща.

* Карта в страница „Контакти“ – създаване и добавяне на Google карта, която посочва местоположението и адреса на Вашия бизнес.

* Създаване на E-mail адрес – създаване на E-mail адрес от типа (office@moiatsait.com).

* Добавяне на актуализиран Sitemap на сайта – това спомага за по-бързото и автоматично обхождане на сайта от търсачките.

* Брояч на посетителите – отчита всеки един посетител, влязъл в сайта.

* Google Analytics – позволява анализ на всеки един посетител в сайта Ви в реално време, като отчита страницата, през която е влязъл в сайта, какво е разглеждал, колко време е стоял и от къде е излязъл. Това ще Ви помогне да направите статистика и да проследите потока на посещенията в сайта и на база на това да оцените силните и слабите страни на сайта, с цел да елиминирате недостатъците в него.

* Google webmaster tools – инструмент, който позволява задаване на насоките на Google спрямо сайта.

* Добавка за защита на сайта – създаване на модул, който защитава сайта от хакерски атаки.

* Архив на сайта – резервно копие с възможност за използване при загуба на информация, причинен от неоторизиран достъп.

* Гаранция – предоставяне на гаранция 6 (шест) месеца за изправност на сайта, която включва видимост на сайта по всяко време и от всяко място в света и правилното му функциониране.

* Цената за изработка на сайт План „BASIC“ с мобилна версия (респонсив дизайн) е без включен ДДС.

* За всички непосочени по-горе елементи и функционалности при изработка на сайт се плаща допълнително и сме на разположение за въпроси и допълнителна информация на страницата ни за Контакти.

С предлаганите в План „BASIC“ седем страници можете много добре да представите пред клиентите си в Интернет своите продукти и услуги и тяхното приложение. Освен това с изработване на сайт „BASIC“ с респонсив дизайн Вие получавате един много добре изглеждащ сайт с много функционалности, който помага на посетителите на сайта Ви по-лесно и интуитивно да взаимодействат с него и по-лесно да се ориентират, докато са във Вашия сайт. Изработка на сайт План „BASIC“ е предназначен за фирми с малко на брой продукти и услуги желаещи да стартират едно добро представяне в Интернет и да запознаят бъдещите си клиенти с това, което предлагат.

Ако желаете сайта Ви да отговаря на последните тенденции и новости в сферата на уеб дизайна, да се класира по-добре в Google, да изглежда добре на всяко едно устройство, от което е посетен и да привлича повече посетители, то несъмнено се нуждаете от изработка на сайт с мобилна версия План „BASIC“.

Този план за изработка на сайт е малка инвестиция в стъпването на един нов и необятен пазар пълен с много възможности и клиенти какъвто е Интернет пазарът. Приемете изработката на такъв тип сайт с мобилна версия като крачка в бъдещето на собствения Ви бизнес, защото това, което сте инвестирали сега, след време ще Ви се отплати добре. Това е така, защото по този начин съдържанието на сайта Ви, тоест предлаганите от Вас продукти и услуги ще бъдат виждани не само от хора с настолни компютри, а и от хора ползващи мобилни устройства като телефони и таблети. Това са работещи хора, които са в крак с новостите. 

Ще Ви очакваме в страницата ни за Контакти и ще се радваме да работим заедно.

 

Изработка на сайт План „ADVANCE“

 

изработане на фирмени сайтовеАко предпочитате златната среда, то изработка на сайт План „ADVANCE“ е най-подходящият, защото с този план Вашият сайт ще има уникален дизайн с мобилна версия на сайта и в същото време ще разполага с достатъчно функционалности и много компоненти, които ще спомогнат за успешното развитие на Вашия бизнес.

Мобилната версия е специално разработен дизайн на сайта, който трансформира уеб сайта, така че да се вижда еднакво добре на телефон, таблет или компютър. Все по-често се наблюдава използването на телефони или таблети за достъп до Интернет. Това налага нуждата от добро представяне на сайтовете, отваряни и разглеждани от тези устройства. За да отговорим на последните тенденции в уеб дизайна, ние от GS-WebCreator предлагаме услугата Респонсив дизайн (мобилна версия) за всеки изработен от нас сайт. По този начин изготвеният от нас уеб сайт и неговите функционалности ще изглеждат еднакво добре на всички устройства. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене.

Ако изработкана сайт План „ADVANCE“ е най-подходящият за Вас, можете да ни потърсите на страницата ни за Контакти.

С изработка на сайт План „ADVANCE“ с мобилна версия (респонсив дизайн) Вие получавате:

* Уникален дизайн – изработване на дизайн спрямо Вашите желания и дейност.

* Респонсив (Responsive) дизайн мобилна версия на сайт, която позволява сайтът да се вижда еднакво добре на компютър, таблет и телефон

* Безплатен домейн за 12 месеца – регистриране на безплатен домейн за 12 месеца от типа moiatsait.com/ .eu/ .biz/ .info/ .org/ .net. При желание от Ваша страна за регистрация на домейн различен от предложените по-горе, Вие следва да заплатите съответната цена на избрания от Вас домейн.

* Безплатен хостинг за 12 месеца – хостинг е пространство за функциониране на уеб сайта с гарантирана видимост и надеждност на сървърите, наето от GS-WebCreator, в ролята на посредник между доставчика на услугата и Вас като наш клиент.

* Изграждане структурата на сайта – изграждане структурата и външния облик на сайта, както и подреждане на менютата, текстовете и снимките в него спрямо Вашите желания и изисквания.

* До 10 страници с текст и снимки – създаване на меню с до 10 страници в сайта, например: Начало, Услуги, Контакти или др. съобразно Вашите дейност и желание.

* Галерия с до 70 изображения – галерия със снимки, които презентират Вашата дейност.

* Създаване на слайд на началната страница – слайд шоу на началната страница на сайта, което презентира основните и главни аспекти от дейността на Вашия бизнес.

* Попълване на съдържание в сайта с текст и снимки, предоставени от Вас – качване на предоставеното от Вас съдържание, като текст и снимки в обособените в сайта страници.

* Форма за контакти – позволява директно от сайта изпращането на имейл от посетител на сайта към Вашата електронната поща.

* Карта в страница „Контакти“ – създаване и добавяне на Google карта, която посочва местоположението и адреса на Вашия бизнес.

* Бутон за директно позвъняване  – в мобилната версия на сайта най-отдолу се появява зелен бутон, чрез който посетителят на сайта може да позвъни на желан от Вас телефонен номер.

* Създаване на E-mail адрес – създаване на E-mail адрес от типа (office@moiatsait.com).

* Добавяне на актуализиран Sitemap на сайта – това спомага за по-бързото и автоматично обхождане на сайта от търсачките.

* Брояч на посетителите – отчита всеки един посетител, влязъл в сайта.

* Google Analytics – позволява анализ на всеки един посетител в сайта Ви в реално време, като отчита страницата, през която е влязъл в сайта, какво е разглеждал, колко време е стоял и от къде е излязъл. Това ще Ви помогне да направите статистика и да проследите потока на посещенията в сайта и на база на това да оцените силните и слабите страни на сайта, с цел да елиминирате недостатъците в него.

* Google webmaster tools – инструмент, който позволява задаване на насоките на Google спрямо сайта.

* Добавка за защита на сайта – създаване на модул, който защитава сайта от хакерски атаки.

* Архив на сайта – резервно копие с възможност за използване при загуба на информация, причинен от неоторизиран достъп.

* Гаранция – предоставяне на гаранция 6 (шест) месеца за изправност на сайта, която включва видимост на сайта по всяко време и от всяко място в света и правилното му функциониране.

* Цената за изработка на сайт План „ADVANCE“ с мобилна версия (респонсив дизайн)  е без включен ДДС.

* За всички непосочени по-горе елементи и функционалности при изработка на сайт се плаща допълнително и сме на разположение за въпроси и допълнителна информация на страницата ни за Контакти.

С изработване на сайт „ADVANCE“ с респонсив дизайн Вие получавате един много добре изглеждащ сайт с много функционалности, който помага на посетителите на сайта Ви по-лесно и интуитивно да взаимодействат с него и по-лесно да се ориентират, докато са във Вашия сайт. Ако желаете сайта Ви да отговаря на последните тенденции и новости в сферата на уеб дизайна, да се класира по-добре в Google, да изглежда добре на всяко едно устройство, от което е посетен и да привлича повече посетители, то несъмнено се нуждаете от изработка на сайт с мобилна версия План „ADVANCE“.

Приемете изработката на такъв тип сайт с мобилна версия като крачка в бъдещето на собствения Ви бизнес, защото това, което сте инвестирали сега, след време ще Ви се отплати добре. Това е така, защото по този начин съдържанието на сайта Ви, тоест предлаганите от Вас продукти и услуги ще бъдат виждани не само от хора с настолни компютри, а и от хора ползващи мобилни устройства като телефони и таблети. Това са работещи хора, които са в крак с новостите. Представете им това, което предлагате като поръчате ТУК изработка на сайт План „ADVANCE“ с респонсив дизайн.

 

Изработка на сайт План „MASTER“

 

изработка на сайт цениИзработка на сайт План „MASTER“ разполага с цялата гама функционалности за един добре работещ и уникален уеб сайт, който отговаря на всички изисквания и новости в сферата на съвременния уеб дизайн.

Това е така, защото сайт План „MASTER“ е с респонсив дизайн (responsive), което позволява създаване на мобилна версия на сайта. Това е специално разработен дизайн на сайт, който трансформира уеб сайта, така че да се вижда еднакво добре на телефон, таблет или компютър. Все по-често се наблюдава използването на телефони или таблети за достъп до Интернет. Това налага нуждата от добро представяне на сайтовете, отваряни и разглеждани от тези устройства. За да отговорим на последните тенденции в уеб дизайна, ние от GS-WebCreator предлагаме услугата Респонсив дизайн (мобилна версия) за всеки изработен от нас сайт. По този начин изготвеният от нас уеб сайт и неговите функционалности ще изглеждат еднакво добре на всички устройства. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства като телефони и таблети. Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на сайта при търсене. 

За допълнителна информация и въпроси Потърсете ни ТУК.

С изработка на сайт План „MASTER“ с мобилна версия (респонсив дизайн) Вие получавате:

* Уникален дизайн – изработване на дизайн спрямо Вашите желания и дейност.

* Респонсив (Responsive) дизайн мобилна версия на сайт, която позволява сайтът да се вижда еднакво добре на компютър, таблет и телефон.

* Безплатен домейн за 12 месеца – регистриране на безплатен домейн за 12 месеца от типа moiatsait.com/ .eu/ .biz/ .info/ .org/ .net. При желание от Ваша страна за регистрация на домейн различен от предложените по-горе, Вие следва да заплатите съответната цена на избрания от Вас домейн.

* Безплатен хостинг за 12 месеца – хостинг е пространство за функциониране на уеб сайта с гарантирана видимост и надеждност на сървърите, наето от GS-WebCreator, в ролята на посредник между доставчика на услугата и Вас като наш клиент.

* Изграждане структурата на сайта – изграждане структурата и външния облик на сайта, както и подреждане на менютата, текстовете и снимките в него спрямо Вашите желания и изисквания.

* До 20 страници с текст и снимки – създаване на меню с до 20 страници в сайта, например: Начало, Услуги, Контакти или др. съобразно Вашите дейност и желание.

* Галерия с до 100 изображения – галерия със снимки, които презентират Вашата дейност.

* Създаване на слайд на началната страница – слайд шоу на началната страница на сайта, което презентира основните и главни аспекти от дейността на Вашия бизнес.

* Попълване на съдържание в сайта с текст и снимки, предоставени от Вас – качване на предоставеното от Вас съдържание, като текст и снимки в обособените в сайта страници.

* Форма за контакти – позволява директно от сайта изпращането на имейл от посетител на сайта към Вашата електронната поща.

* Карта в страница „Контакти“ – създаване и добавяне на Google карта, която посочва местоположението и адреса на Вашия бизнес.

* Бутон за директно позвъняване  – в мобилната версия на сайта най-отдолу се появява зелен бутон, чрез който посетителят на сайта може да позвъни на желан от Вас телефонен номер.

* Създаване на E-mail адрес – създаване на E-mail адрес от типа (office@moiatsait.com).

* Добавяне на актуализиран Sitemap на сайта – това спомага за по-бързото и автоматично обхождане на сайта от търсачките.

* Брояч на посетителите – отчита всеки един посетител, влязъл в сайта.

* Google Analytics – позволява анализ на всеки един посетител в сайта Ви в реално време, като отчита страницата, през която е влязъл в сайта, какво е разглеждал, колко време е стоял и от къде е излязъл. Това ще Ви помогне да направите статистика и да проследите потока на посещенията в сайта и на база на това да оцените силните и слабите страни на сайта, с цел да елиминирате недостатъците в него.

* Google webmaster tools – инструмент, който позволява задаване на насоките на Google спрямо сайта.

* Google My business – регистриране на Вашия бизнес в бизнес страницата на Google с цел популяризиране.

* Добавка за защита на сайта – създаване на модул, който защитава сайта от хакерски атаки.

* Архив на сайта – резервно копие с възможност за използване при загуба на информация, причинен от неоторизиран достъп.

* Гаранция – предоставяне на гаранция 6 (шест) месеца за изправност на сайта, която включва видимост на сайта по всяко време и от всяко място в света и правилното му функциониране.

* Цената за изработка на сайт План „MASTER“ с мобилна версия (респонсив дизайн) е без включен ДДС.

* За всички непосочени по-горе елементи и функционалности при изработка на сайт се плаща допълнително и сме на разположение за въпроси и допълнителна информация на страницата ни за Контакти.

Когато се нуждаете от добре работещ сайт, който да популяризира дейността на фирмата Ви, както и да запознава посетителите на сайта детайлно с предлаганите от Вас продукти и услуги с цел те да станат Ваши клиенти, то изработка на сайт План „MASTER“ е точно за Вас.

С изработване на сайт „MASTER“ с респонсив дизайн Вие получавате един много добре изглеждащ сайт с много функционалности, който помага на посетителите на сайта Ви по-лесно и интуитивно да взаимодействат с него и по-лесно да се ориентират, докато са във Вашия сайт. Това се цени от клиентите, а те от своя страна Ви гласуват доверие и биха Ви препоръчали на своите близки и приятели. Това е много важно в днешно време. Така Вие градите своята онлайн репутация, а колкото по-добра е тя, толкова повече клиенти ще имате.

Ако желаете сайта Ви да отговаря на последните тенденции и новости в сферата на уеб дизайна, да се класира по-добре в Google, да изглежда добре на всяко едно устройство, от което е посетен и да привлича повече посетители, то несъмнено се нуждаете от изработка на сайт с мобилна версия План „MASTER“.

Приемете изработката на такъв тип сайт с мобилна версия като крачка в бъдещето на собствения Ви бизнес, защото това, което сте инвестирали сега, след време ще Ви се отплати добре. Това е така, защото по този начин съдържанието на сайта Ви, тоест предлаганите от Вас продукти и услуги ще бъдат виждани не само от хора с настолни компютри, а и от хора ползващи мобилни устройства като телефони и таблети. Това са работещи хора, които са в крак с новостите. 

За поръчка на този план за изработка на сайт План „MASTER“ или въпроси моля свържете се с нас ТУК.