Онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин – много лесен и свързан с малко разходи начин да започнете собствен бизнес в сферата на продажбите.

Изработка на онлайн магазин План "PREMIUM"

1,697лв.
1,697лв.
 • Изработка на дизайн на онлайн магазина
  Изработване на дизайн спрямо Вашите желания, дейност и предлаганите продукти. Разгледайте портфолиото на изработени от нас онлайн магазини и можете да харесате някой дизайн и визия за Вашия бъдещ електронен магазин.
 • Респонсив (Responsive) дизайн на онлайн магазина
  Мобилна версия на онлайн магазина, която позволява електронният магазин да се вижда еднакво добре на компютър, таблет и телефон.
 • Изработка на една езикова версия в онлайн магазина.
  Ако искате Вашият онлайн магазин да бъде изграден на друг език, различен от българския или да бъде изграден на повече от една езикова версия, се доплаща допълнително
 • Залагане на една валута в онлайн магазина
  Ако искате във Вашия онлайн магазин да бъде заложена друга валута, различна от лев или да бъдат заложени повече от една валута, на която да се продават продуктите, качени в него, се доплаща допълнително.
 • Включен домейн за 12 месеца
  Регистриране на домейн за 12 месеца от типа .com/ .eu/ .biz/ .info/ .org/ .net. При желание от Ваша страна за регистрация на домейн различен от предложените по-горе, Вие следва да заплатите съответната цена на избрания от Вас домейн. Ако изберете домейн .bg се доплаща 75 лв. без ДДС.
 • Включен хостинг за 12 месеца
  Хостинг е пространство за функциониране на електронния магазин с гарантирана видимост и надеждност на сървърите, наето от GS-WebCreator, в ролята на посредник между доставчика на услугата и Вас като наш клиент.
 • Създаване на слайд на началната страница на онлайн магазина
  Създаване на слайд шоу на началната страница на онлайн магазина със снимки, които презентират Вашата дейност и предлаганите от Вас продукти и/или услуги.
 • Изграждане структурата на онлайн магазина
  Изграждане структурата и външния облик на онлайн магазина. Определяне позициите на основните елементи от структурата и визията на онлайн магазина. Подреждане на менютата, категориите и подкатегориите продукти в него.
 • Вграждане на лого
  Вграждане на лого, предоставено от Вас, което се появява в горната част на онлайн магазина.
 • Създаване на главно меню в горната част на онлайн магазина
  Създаване на главно меню в горната част на онлайн магазина, както следва: Начало, За нас, Промоции, Контакти. В мобилната версия на онлайн магазина главното меню се показва под формата на чертички една под друга. При кликането на тези чертички се визуализира менюто.
 • Създаване на странично меню отлявата част на онлайн магазина с категории и подкатегории на предлаганите продукти
  Създаване на странично меню в лявата част на онлайн магазина с категориите и подкатегориите на предлаганите продукти в електронния магазин. В респонсив дизайна на електронния магазин тези категории и подкатегории продукти се визуализират под формата на чертички една под друга, при кликането на които се показват категориите продукти.
 • Създаване на функционалност на падащи менюта към основните категории продукти
  При кликане на основна категория продукти се показва падащо меню, което съдържа подкатегориите продукти, отнасящи се към съответната категория.
 • Създаване на възможност за кликане на всяка подкатегория продукти
  При кликане на дадена подкатегория се показват продуктите, които са само в тази подкатегория.
 • Създаване на нужните за онлайн магазина страници
  Включва изграждане на всички страници в онлайн магазина съобразно създадените в електронния магазин менюта, категории и подкатегориии продукти.
 • Попълване на съдържание в онлайн магазина
  Качване от наша страна на предоставеното от Вас съдържание в обособените в онлайн магазина страници.
 • Качване от наша страна на 5 броя продукти в онлайн магазина + SEO Оптимизация на всеки един от качените 5 броя продукти
  Качване в онлайн магазина на 5 броя продукти в създадените категории и подкатегории. Това включва качване от наша страна на описание, цена, снимка, код на всеки един продукт. За целта Вие следва да предоставите снимки, описания и цени за всеки един от предлаганите продукти. В тези 5 броя продукти се включват всички разновидности на продукти. Това е така, защото всяка разновидност на даден продукт по цвят, размер или друго, се приема като отделен продукт.
 • Създаване на функционалност за качване на разновидности на даден продукт
  В онлайн магазина се създава функционалност, която позволява за даден продукт да се качват разновидности, например по размер, цвят, кг, разфасовка и т.н. Това позволява, когато някой посетител на онлайн магазина, избере разновидност на даден продукт, да му се изписва различната цена, ако има такава, която е различна от цената на основния продукт. Освен това може при избор на разновидност на даден продукт, да се показва различна снимка, която се отнася до избраната разновидност и е различна от снимката на основния продукт.
 • Създаване на система за управление на съдържанието на онлайн магазина
  Благодарение на системата за управление на съдържанието Вие сами и по всяко време може да качвате предлагани от Вас продукти, да променяте описания и цени на вече качени в електронния магазин продукти, да премахвате вече качени и създадени продукти в онлайн магазина, да променяте или добавяте информация към продуктите или във вече създадените от нас в онлайн магазина страници.
 • Създаване на функционалност за най-нови продукти
  В онлайн магазина се създава функционалност, която позволява на началната страница на онлайн магазина да се показват последните и най-ново качени продукти в онлайн магазина.
 • Промоции на продукти в онлайн магазина
  Създаване на функционалност, чрез която за всеки продукт в онлайн магазина, който ще се пуска в промоция, да се обявява неговата промоционална цена. За целта в онлайн магазина се създава отделна страница „Промоции“, в която ще се показват всички промоционални продукти.
 • Създаване на количка за пазаруване
  Създаване на количка за пазаруване, в която се отразяват избраните продукти, които човек желае да закупи.
 • Създаване на функционалност в „Количката за пазаруване“
  Създаване на функционалност в „количката за пазаруване“. Това дава възможност клиентът да увеличи бройките на избрания продукт, както и да премахне някой от продуктите, който не желае да закупи онлайн. В следствие на това автоматично да се коригира окончателната сума, която трябва да бъде заплатена от клиента.
 • Създаване на форма за регистрация
  Във формата за регистрация всеки човек, който желае да се регистрира в онлайн магазина, следва да попълни следните полета: Потребителско име, Email, Парола.
 • Вграждане на функционалност с цел предпазване от фалшиви регистрации в онлайн магазина и коментари и отзиви от нереални потребители
  Вграждане в онлайн магазина на функционалност, която предпазва от фалшиво направени регистрации в електронния магазин и коментари и отзиви от нереални потребители.
 • Създаване на форма за поръчка
  Когато клиент желае да поръча през онлайн магазина, той попълва форма за поръчка, в която въвежда своите имена, телефон за връзка, email, адрес за доставка. Ако желае издаване на фактура, има опция да въведе данни на фирма (име на фирма, ЕИК, ЕИК по ДДС, адрес, М.О.Л.
 • Изграждане на система за сравняване на продукти в онлайн магазина
  Това позволява сравняване на няколко продукта в електронния магазин по описание, цена, код, снимка на продукта.
 • Подобни продукти
  Добавяне на функционалност, която позволява под всеки продукт да се показват няколко подобни на него или близки на него продукти, които се отсяват автоматично.
 • Любими продукти
  Добавяне на функционалност, която позволява на регистрираните потребители да добавят в акаунта си харесан от тях продукт като любим.
 • Увеличение (зуум) на снимка на продукт
  Създаване на функционалност, която позволява при поставяне на мишката върху снимката на продукт в неговата страница, снимката да се показва в по-голям размер.
 • Бърз преглед на продукт
  Добавяне на функционалност, която позволява бърз преглед на продукта, който съдържа снимка, описание, код и цена на продукта, както и бутон „Купи“, с цел улесняване покупката на клиента.
 • Отзиви за всеки продукт в онлайн магазина
  Всеки един регистриран потребител може да пише отзив за даден продукт.
 • Вграждане в онлайн магазина на социален бутон към Facebook
  В онлайн магазина се вгражда социален бутон към Facebook страница, като за целта Вие следва да предоставите линк към създадената от Вас страница във Facebook.
 • Вграждане на социален бутон към Facebook към всеки продукт в онлайн магазина
  Към всеки продукт в онлайн магазина се добавя социален бутон към Facebook, с цел споделяне в социалните мрежи.
 • Вграждане на икона на вайбър към всеки продукт
  Към всеки продукт в онлайн магазина се добавя икона на вайбър. При кликането на тази икона клиент може да изпрати избран от него продукт на някой от конкактите си, записани във вайбъра. Ако клиентът има преди това записан Вашия телефон в контактите си във вайбър, той може да изпрати и на Вас избрания от него продукт, като заяви неговото закупуване и посочи име и адрес на доставка на продукта.
 • Бутон „Купи“
  В страницата на всеки продукт в онлайн магазина се създава бутон „Купи“. При кликване на бутон „Купи“ се визуализира стандартна форма за поръчване.
 • Създаване на различен начин на пазаруване в онлайн магазина (с регистрация и без регистрация)
  Създаване на възможност за пазаруване в онлайн магазина както на регистрирани потребители, така и без регистрация.
 • Изграждане на система за начин на плащане с наложен платеж
  Позволява всеки, който поръчва в онлайн магазина, да плаща с наложен платеж при доставка.
 • Изграждане на система за начин на плащане по банков път
  Позволява всеки, който поръчва в онлайн магазина, да плаща по банков път с посочване на IBAN на Вашата банкова сметка, при което стоката се изпраща след получено плащане или платежно нареждане.
 • Създаване и вграждане на търсачка в електронния магазин
  Това позволява лесно и бързо намиране на желаните от посетителя на онлайн магазина продукти.
 • Създаване на форма за контакти в страница „Контакти“ и код за защита срещу спам
  Създаване на форма за контакти, която позволява директно от онлайн магазина изпращането на имейл от посетител на онлайн магазина към Вашата електронна поща. Към формата за контакти се създава код за защита срещу спам.
 • Създаване на карта в страница „Контакти“
  Създаване и добавяне на Google карта, която посочва местоположението и адреса на Вашия магазин или офис.
 • Създаване на E-mail адрес
  Създаване на E-mail адрес, като например sales@moiatsait.com
 • Създаване на футър в долната част на онлайн магазина
  В долната част на онлайн магазина се създава футър, в който има кратка информация за фирмата и предлаганите продукти. Също така се посочват Вашите телефони за връзка и имейла, както и работното време. Във футъра се вгражда меню: „Общи условия“, „Условия за доставка“, „Политика за защита на личните данни“, „Политика за използване на бисквитки“.
 • Създаване и вграждане в онлайн магазина на бутон за директно позвъняване
  В мобилната версия на онлайн магазина най-долу се вгражда бутон, чрез който посетителят на онлайн магазина може да позвъни на желан от Вас телефонен номер.
 • Забраняване на копиране на съдържанието от онлайн магазина
  Създаване на функционалност, която забранява текстовете и снимките на продуктите в онлайн магазина да бъдат копирани.
 • Добавяне на SSL Сертификат (Secure Socket Layer) за онлайн магазина
  Основното предназначение на SSL Сертификат е да установи защита на информацията от подслушване, подправяне и т.н. SSL сертификатът осигурява криптирана връзка между сървъра и клиентския браузър. Криптиране на връзката чрез SSL Сертификат е крайно препоръчително за всички електронни магазини, в които потребителите въвеждат лични данни.
 • Вграждане на добавка за защита на онлайн магазина
  Вграждане на модул, който защитава електронния магазин от хакерски атаки.
 • Архив на електронния магазин
  Резервно копие с възможност за използване при загуба на информация, причинен от неуторизиран достъп.
 • Извършване на SЕО Оптимизация на онлайн магазина, която включва посочените по-долу неща:
 • Задаване на ключова дума във всяка страница, във всеки продукт и във всяка категория
  Във всяка страница в онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се задава подходяща ключова дума.
 • Задаване на привлекателно SEO заглавие във всяка страница на онлайн магазина, във всеки продукт и във всяка категория
  Във всяка страница на онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се задава правилно и привлекателно SEO заглавие, което е обвързано със съдържанието в съответната страница и спецификата на всеки продукт в онлайн магазина.
 • Написване на подходящо мета описание във всяка страница на онлайн магазина, във всеки продукт и във всяка категория
  Във всяка страница на онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се написва подходящо мета описание, съдържащо предварително зададената ключова дума и което е обвързано със съдържанието в съответната страница и спецификата на всеки продукт в онлайн магазина.
 • Оразмеряване, олекотяване и поставяне на alt тагове на снимките на продуктите
  Предоставените от Вас снимки на продуктите се оразмеряват, олекотяват и на тях се слагат alt тагове. Това се прави с цел по-добрата индексация и позициониране на онлайн магазина в Google.
 • Добавяне на актуализиран Sitemap на онлайн магазина
  Това спомага за по-бързото и автоматично обхождане на онлайн магазина от търсачките
 • Брояч на посетителите
  Отчита всеки един посетител, влязъл в електронния магазин.
 • Създаване и вграждане в онлайн магазина на Google Analytics 4 (GA4)
  Позволява анализ на всеки един посетител в онлайн магазина в реално време. Отчита страницата, през която е влязъл в електронния магазин, какво е разглеждал, колко време е стоял и от къде е излязъл. Това помага да се направи статистика и да се проследи потока на посещенията в онлайн магазина. На база на това ще може да се оценят силните и слабите страни на електронния магазин, с цел да се елиминират недостатъците в него.
 • Създаване и вграждане в онлайн магазина на Google Search Console
  Инструмент, който позволява задаване на насоките на Google спрямо сайта.
 • Създаване и вграждане в онлайн магазина на функционалност относно GDPR (политика за защита на личните данни и политика за използване на бисквитки), която включва описаните по-долу елементи:
 • Създаване на страница „Политика за защита на лични данни“ и попълване от наша страна на съдържанието, представено от Вас
 • Създаване на страница „Политика за използване на бисквитки“ и попълване от наша страна на съдържанието в тази страница
 • Създаване на изкачащо поле в най-долната част на онлайн магазина с информация, касаеща използването на „бисквитки“
  Създаване на поле, което се появява в най-долната част на електронния магазин. Това поле съдържа информация, че онлайн магазинът използва „Бисквитки“. В това поле има два бутона: „Научете повече“ и „Разбрах“. При кликане на бутона „Научете повече“ се отива в специално създадена страница, която съдържа информация за това какво представляват бисквитките и защо е важно онлайн магазинът да използва бисквитки. При кликане на бутона „Разбрах“ човек дава своето съгласие и информираност, че онлайн магазинът използва „Бисквитки“.
 • Създаване на отметка, касаеща политиката за лични данни, която се появява непосредствено преди завършване на поръчката
  Непосредствено преди последната стъпка от направата на онлайн поръчка, човек трябва да отметне, че се съгласява с използването на предоставените от него лични данни за целите на осъществяване на онлайн поръчка. Ако той не се съгласи с това, няма да може да осъществи онлайн поръчка.
 • Вграждане на текст в секцията за регистрация на потребителя в онлайн магазина, отнасяща се до Политиката за използване на личните данни
  В секцията за регистрация на потребителя в електронния магазин се вгражда текст, който информира потребителя, че регистрирайки се в онлайн магазина, той доброволно се съгласява предоставените от него лични данни, да бъдат използвани и обработвани, с цел регистрация и създаване на профил в електронния магазин за улеснение при закупуване онлайн на даден продукт в онлайн магазина.
 • Създаване на отметка, касаеща политиката за лични данни, която се появява преди изпращане на имейл от формата за контакти
  Преди изпращане на имейл от формата за контакти, човек трябва да отметне, че се съгласява с използването на предоставените от него лични данни. Ако той не се съгласи с това, няма да може да изпрати имейла към Вашата електронна поща.

Изработка на онлайн магазин План "GRAND"

2,645лв.
2,645лв.
 • Изработка на дизайн на онлайн магазина
  Изработване на дизайн спрямо Вашите желания, дейност и предлаганите продукти. Разгледайте портфолиото на изработени от нас онлайн магазини и можете да харесате някой дизайн и визия за Вашия бъдещ електронен магазин.
 • Респонсив (Responsive) дизайн на онлайн магазина
  Мобилна версия на онлайн магазина, която позволява електронният магазин да се вижда еднакво добре на компютър, таблет и телефон.
 • Изработка на една езикова версия в онлайн магазина.
  Ако искате Вашият онлайн магазин да бъде изграден на друг език, различен от българския или да бъде изграден на повече от една езикова версия, се доплаща допълнително
 • Залагане на една валута в онлайн магазина
  Ако искате във Вашия онлайн магазин да бъде заложена друга валута, различна от лев или да бъдат заложени повече от една валута, на която да се продават продуктите, качени в него, се доплаща допълнително.
 • Включен домейн за 12 месеца
  Регистриране на домейн за 12 месеца от типа .com/ .eu/ .biz/ .info/ .org/ .net. При желание от Ваша страна за регистрация на домейн различен от предложените по-горе, Вие следва да заплатите съответната цена на избрания от Вас домейн. Ако изберете домейн .bg се доплаща 75 лв. без ДДС.
 • Включен хостинг за 12 месеца
  Хостинг е пространство за функциониране на електронния магазин с гарантирана видимост и надеждност на сървърите, наето от GS-WebCreator, в ролята на посредник между доставчика на услугата и Вас като наш клиент.
 • Създаване на слайд на началната страница на онлайн магазина
  Създаване на слайд шоу на началната страница на онлайн магазина със снимки, които презентират Вашата дейност и предлаганите от Вас продукти и/или услуги.
 • Изграждане структурата на онлайн магазина
  Изграждане структурата и външния облик на онлайн магазина. Определяне позициите на основните елементи от структурата и визията на онлайн магазина. Подреждане на менютата, категориите и подкатегориите продукти в него.
 • Вграждане на лого
  Вграждане на лого, предоставено от Вас, което се появява в горната част на онлайн магазина.
 • Създаване на главно меню в горната част на онлайн магазина
  Създаване на главно меню в горната част на онлайн магазина, както следва: Начало, За нас, Промоции, Контакти. В мобилната версия на онлайн магазина главното меню се показва под формата на чертички една под друга. При кликането на тези чертички се визуализира менюто.
 • Създаване на странично меню отлявата част на онлайн магазина с категории и подкатегории на предлаганите продукти
  Създаване на странично меню в лявата част на онлайн магазина с категориите и подкатегориите на предлаганите продукти в електронния магазин. В респонсив дизайна на електронния магазин тези категории и подкатегории продукти се визуализират под формата на чертички една под друга, при кликането на които се показват категориите продукти.
 • Създаване на функционалност на падащи менюта към основните категории продукти
  При кликане на основна категория продукти се показва падащо меню, което съдържа подкатегориите продукти, отнасящи се към съответната категория.
 • Създаване на възможност за кликане на всяка подкатегория продукти
  При кликане на дадена подкатегория се показват продуктите, които са само в тази подкатегория.
 • Създаване на нужните за онлайн магазина страници
  Включва изграждане на всички страници в онлайн магазина съобразно създадените в електронния магазин менюта, категории и подкатегориии продукти.
 • Попълване на съдържание в онлайн магазина
  Качване от наша страна на предоставеното от Вас съдържание в обособените в онлайн магазина страници.
 • Качване от наша страна на до 100 броя продукти в онлайн магазина + SEO Оптимизация на всеки един от качените 100 броя продукти
  Качване в онлайн магазина на до 100 броя продукти в създадените категории и подкатегории. Това включва качване от наша страна на описание, цена, снимка, код на всеки един продукт. За целта Вие следва да предоставите снимки, описания и цени за всеки един от предлаганите продукти. В тези до 100 броя продукти се включват всички разновидности на продукти. Това е така, защото всяка разновидност на даден продукт по цвят, размер или друго, се приема като отделен продукт.
 • Създаване на функционалност за качване на разновидности на даден продукт
  В онлайн магазина се създава функционалност, която позволява за даден продукт да се качват разновидности, например по размер, цвят, кг, разфасовка и т.н. Това позволява, когато някой посетител на онлайн магазина, избере разновидност на даден продукт, да му се изписва различната цена, ако има такава, която е различна от цената на основния продукт. Освен това може при избор на разновидност на даден продукт, да се показва различна снимка, която се отнася до избраната разновидност и е различна от снимката на основния продукт.
 • Създаване на система за управление на съдържанието на онлайн магазина
  Благодарение на системата за управление на съдържанието Вие сами и по всяко време може да качвате предлагани от Вас продукти, да променяте описания и цени на вече качени в електронния магазин продукти, да премахвате вече качени и създадени продукти в онлайн магазина, да променяте или добавяте информация към продуктите или във вече създадените от нас в онлайн магазина страници.
 • Създаване на функционалност за най-нови продукти
  В онлайн магазина се създава функционалност, която позволява на началната страница на онлайн магазина да се показват последните и най-ново качени продукти в онлайн магазина.
 • Промоции на продукти в онлайн магазина
  Създаване на функционалност, чрез която за всеки продукт в онлайн магазина, който ще се пуска в промоция, да се обявява неговата промоционална цена. За целта в онлайн магазина се създава отделна страница „Промоции“, в която ще се показват всички промоционални продукти.
 • Създаване на количка за пазаруване
  Създаване на количка за пазаруване, в която се отразяват избраните продукти, които човек желае да закупи.
 • Създаване на функционалност в „Количката за пазаруване“
  Създаване на функционалност в „количката за пазаруване“. Това дава възможност клиентът да увеличи бройките на избрания продукт, както и да премахне някой от продуктите, който не желае да закупи онлайн. В следствие на това автоматично да се коригира окончателната сума, която трябва да бъде заплатена от клиента.
 • Създаване на форма за регистрация
  Във формата за регистрация всеки човек, който желае да се регистрира в онлайн магазина, следва да попълни следните полета: Потребителско име, Email, Парола.
 • Вграждане на функционалност с цел предпазване от фалшиви регистрации в онлайн магазина и коментари и отзиви от нереални потребители
  Вграждане в онлайн магазина на функционалност, която предпазва от фалшиво направени регистрации в електронния магазин и коментари и отзиви от нереални потребители.
 • Създаване на форма за поръчка
  Когато клиент желае да поръча през онлайн магазина, той попълва форма за поръчка, в която въвежда своите имена, телефон за връзка, email, адрес за доставка. Ако желае издаване на фактура, има опция да въведе данни на фирма (име на фирма, ЕИК, ЕИК по ДДС, адрес, М.О.Л.
 • Изграждане на система за сравняване на продукти в онлайн магазина
  Това позволява сравняване на няколко продукта в електронния магазин по описание, цена, код, снимка на продукта.
 • Подобни продукти
  Добавяне на функционалност, която позволява под всеки продукт да се показват няколко подобни на него или близки на него продукти, които се отсяват автоматично.
 • Любими продукти
  Добавяне на функционалност, която позволява на регистрираните потребители да добавят в акаунта си харесан от тях продукт като любим.
 • Увеличение (зуум) на снимка на продукт
  Създаване на функционалност, която позволява при поставяне на мишката върху снимката на продукт в неговата страница, снимката да се показва в по-голям размер.
 • Бърз преглед на продукт
  Добавяне на функционалност, която позволява бърз преглед на продукта, който съдържа снимка, описание, код и цена на продукта, както и бутон „Купи“, с цел улесняване покупката на клиента.
 • Отзиви за всеки продукт в онлайн магазина
  Всеки един регистриран потребител може да пише отзив за даден продукт.
 • Вграждане в онлайн магазина на социален бутон към Facebook
  В онлайн магазина се вгражда социален бутон към Facebook страница, като за целта Вие следва да предоставите линк към създадената от Вас страница във Facebook.
 • Вграждане на социален бутон към Facebook към всеки продукт в онлайн магазина
  Към всеки продукт в онлайн магазина се добавя социален бутон към Facebook, с цел споделяне в социалните мрежи.
 • Вграждане на икона на вайбър към всеки продукт
  Към всеки продукт в онлайн магазина се добавя икона на вайбър. При кликането на тази икона клиент може да изпрати избран от него продукт на някой от конкактите си, записани във вайбъра. Ако клиентът има преди това записан Вашия телефон в контактите си във вайбър, той може да изпрати и на Вас избрания от него продукт, като заяви неговото закупуване и посочи име и адрес на доставка на продукта.
 • Бутон „Купи“
  В страницата на всеки продукт в онлайн магазина се създава бутон „Купи“. При кликване на бутон „Купи“ се визуализира стандартна форма за поръчване.
 • Създаване на различен начин на пазаруване в онлайн магазина (с регистрация и без регистрация)
  Създаване на възможност за пазаруване в онлайн магазина както на регистрирани потребители, така и без регистрация.
 • Изграждане на система за начин на плащане с наложен платеж
  Позволява всеки, който поръчва в онлайн магазина, да плаща с наложен платеж при доставка.
 • Изграждане на система за начин на плащане по банков път
  Позволява всеки, който поръчва в онлайн магазина, да плаща по банков път с посочване на IBAN на Вашата банкова сметка, при което стоката се изпраща след получено плащане или платежно нареждане.
 • Създаване и вграждане на търсачка в електронния магазин
  Това позволява лесно и бързо намиране на желаните от посетителя на онлайн магазина продукти.
 • Създаване на форма за контакти в страница „Контакти“ и код за защита срещу спам
  Създаване на форма за контакти, която позволява директно от онлайн магазина изпращането на имейл от посетител на онлайн магазина към Вашата електронна поща. Към формата за контакти се създава код за защита срещу спам.
 • Създаване на карта в страница „Контакти“
  Създаване и добавяне на Google карта, която посочва местоположението и адреса на Вашия магазин или офис.
 • Създаване на E-mail адрес
  Създаване на E-mail адрес, като например sales@moiatsait.com
 • Създаване на футър в долната част на онлайн магазина
  В долната част на онлайн магазина се създава футър, в който има кратка информация за фирмата и предлаганите продукти. Също така се посочват Вашите телефони за връзка и имейла, както и работното време. Във футъра се вгражда меню: „Общи условия“, „Условия за доставка“, „Политика за защита на личните данни“, „Политика за използване на бисквитки“.
 • Създаване и вграждане в онлайн магазина на бутон за директно позвъняване
  В мобилната версия на онлайн магазина най-долу се вгражда бутон, чрез който посетителят на онлайн магазина може да позвъни на желан от Вас телефонен номер.
 • Забраняване на копиране на съдържанието от онлайн магазина
  Създаване на функционалност, която забранява текстовете и снимките на продуктите в онлайн магазина да бъдат копирани.
 • Добавяне на SSL Сертификат (Secure Socket Layer) за онлайн магазина
  Основното предназначение на SSL Сертификат е да установи защита на информацията от подслушване, подправяне и т.н. SSL сертификатът осигурява криптирана връзка между сървъра и клиентския браузър. Криптиране на връзката чрез SSL Сертификат е крайно препоръчително за всички електронни магазини, в които потребителите въвеждат лични данни.
 • Вграждане на добавка за защита на онлайн магазина
  Вграждане на модул, който защитава електронния магазин от хакерски атаки.
 • Архив на електронния магазин
  Резервно копие с възможност за използване при загуба на информация, причинен от неуторизиран достъп.
 • Извършване на SЕО Оптимизация на онлайн магазина, която включва посочените по-долу неща:
 • Задаване на ключова дума във всяка страница, във всеки продукт и във всяка категория
  Във всяка страница в онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се задава подходяща ключова дума.
 • Задаване на привлекателно SEO заглавие във всяка страница на онлайн магазина, във всеки продукт и във всяка категория
  Във всяка страница на онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се задава правилно и привлекателно SEO заглавие, което е обвързано със съдържанието в съответната страница и спецификата на всеки продукт в онлайн магазина.
 • Написване на подходящо мета описание във всяка страница на онлайн магазина, във всеки продукт и във всяка категория
  Във всяка страница на онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се написва подходящо мета описание, съдържащо предварително зададената ключова дума и което е обвързано със съдържанието в съответната страница и спецификата на всеки продукт в онлайн магазина.
 • Оразмеряване, олекотяване и поставяне на alt тагове на снимките на продуктите
  Предоставените от Вас снимки на продуктите се оразмеряват, олекотяват и на тях се слагат alt тагове. Това се прави с цел по-добрата индексация и позициониране на онлайн магазина в Google.
 • Добавяне на актуализиран Sitemap на онлайн магазина
  Това спомага за по-бързото и автоматично обхождане на онлайн магазина от търсачките
 • Брояч на посетителите
  Отчита всеки един посетител, влязъл в електронния магазин.
 • Създаване и вграждане в онлайн магазина на Google Analytics 4 (GA4)
  Позволява анализ на всеки един посетител в онлайн магазина в реално време. Отчита страницата, през която е влязъл в електронния магазин, какво е разглеждал, колко време е стоял и от къде е излязъл. Това помага да се направи статистика и да се проследи потока на посещенията в онлайн магазина. На база на това ще може да се оценят силните и слабите страни на електронния магазин, с цел да се елиминират недостатъците в него.
 • Създаване и вграждане в онлайн магазина на Google Search Console
  Инструмент, който позволява задаване на насоките на Google спрямо сайта.
 • Създаване и вграждане в онлайн магазина на функционалност относно GDPR (политика за защита на личните данни и политика за използване на бисквитки), която включва описаните по-долу елементи:
 • Създаване на страница „Политика за защита на лични данни“ и попълване от наша страна на съдържанието, представено от Вас
 • Създаване на страница „Политика за използване на бисквитки“ и попълване от наша страна на съдържанието в тази страница
 • Създаване на изкачащо поле в най-долната част на онлайн магазина с информация, касаеща използването на „бисквитки“
  Създаване на поле, което се появява в най-долната част на електронния магазин. Това поле съдържа информация, че онлайн магазинът използва „Бисквитки“. В това поле има два бутона: „Научете повече“ и „Разбрах“. При кликане на бутона „Научете повече“ се отива в специално създадена страница, която съдържа информация за това какво представляват бисквитките и защо е важно онлайн магазинът да използва бисквитки. При кликане на бутона „Разбрах“ човек дава своето съгласие и информираност, че онлайн магазинът използва „Бисквитки“.
 • Създаване на отметка, касаеща политиката за лични данни, която се появява непосредствено преди завършване на поръчката
  Непосредствено преди последната стъпка от направата на онлайн поръчка, човек трябва да отметне, че се съгласява с използването на предоставените от него лични данни за целите на осъществяване на онлайн поръчка. Ако той не се съгласи с това, няма да може да осъществи онлайн поръчка.
 • Вграждане на текст в секцията за регистрация на потребителя в онлайн магазина, отнасяща се до Политиката за използване на личните данни
  В секцията за регистрация на потребителя в електронния магазин се вгражда текст, който информира потребителя, че регистрирайки се в онлайн магазина, той доброволно се съгласява предоставените от него лични данни, да бъдат използвани и обработвани, с цел регистрация и създаване на профил в електронния магазин за улеснение при закупуване онлайн на даден продукт в онлайн магазина.
 • Създаване на отметка, касаеща политиката за лични данни, която се появява преди изпращане на имейл от формата за контакти
  Преди изпращане на имейл от формата за контакти, човек трябва да отметне, че се съгласява с използването на предоставените от него лични данни. Ако той не се съгласи с това, няма да може да изпрати имейла към Вашата електронна поща.

* Посочените цени за изработка на онлайн магазин са без включен ДДС.

Изработка на онлайн магазин с респонсив дизайн от GS-Webcreator

Онлайн обществото в България се разраства с всеки изминал ден. Все повече хора търсят стоки и услуги в Интернет. С предлаганата от нас услуга изработка на онлайн магазин Вие ще продавате на тези хора. Това е най-лесният и свързан с малко разходи начин да започнете онлайн бизнес.

Това е така, защото не се изискват почти никакви средства в сравнение с отварянето на реален магазин. С изработка на онлайн магазин отпада нуждата от: наем на помещение и всички съпътстващи го разходи; наемане на хора и разходи за заплати на служителите; средства за обзавеждане на магазина; време в постоянно стоене в магазина в очакване на клиенти.

Ако искате да започнете собствен онлайн бизнес, първата стъпка е да имате работещ електронен магазин.

Ще се радваме да се доверите на екипа на GS-WebCreator. Поръчайте изработка на онлайн магазин, като се свържете с нас чрез страницата за Контакти. Ние ще извършим изработка на онлайн магазин на конкурентна цена, съобразен с дейността на бизнеса Ви и продуктите, които искате да предлагате. 

Всеки един изработен от нас онлайн магазин е с респонсив дизайн.

Това позволява създаване на мобилна версия на електронния магазинТова е специално разработен дизайн на онлайн магазина, който го трансформира, така че да се вижда еднакво добре на телефон, таблет или компютър. По този начин изготвеният от нас онлайн магазин и неговите функционалности ще изглеждат еднакво добре на всички устройства. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети.

Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

Можете да избирате между два вида план за изработка на онлайн магазин. При изработка на онлайн магазин План „GRAND“ екипът на GS-WebCreator се ангажира с качване в електронния магазин на до 100 броя продукти със залагане на SEO Оптимизация на всеки един качен от наша страна продукт. Ако пък търсите по-бюджетно решение за онлайн магазин, План „PREMIUM“ е за Вас. При този план за изработка на онлайн магазин, ние ще качим 5 броя продукти. 

И при двата плана за изработка на онлайн магазин Вие получавате система за управление на съдържанието, благодарение на която можете да качвате в онлайн магазина предлагани от Вас продукти. Независимо кой план за изработка на онлайн магазин изберете, Вие ще получите електронен магазин с изградена цялата структура и всички функционалности в него, запълване със съдържание на създадените в онлайн магазина страница, създаване на категории и подкатегории продукти, залагане на SEO Оптимизация на целия онлайн магазина, на създадените категории и подкатегории продукти и на качените от наша страна продукти. 

Изработка на онлайн магазин План „PREMIUM“ с мобилна версия (респонсив дизайн)

Изработка на онлайн магазин План PREMIUM с мобилна версия от GS-WebCreatorЗа 1697 лв. без ДДС Вие получавате онлайн магазин с изградена цялата структура и всички функционалности в него, запълване със съдържание на създадените в онлайн магазина страница, създаване на категории и подкатегории продукти, качване от наша страна на 5 броя продукти, за да може, когато електронният магазин стартира, в него да има качени реални продукти за продажба, докато Вие напълните онлайн магазина с останалите предлагани продукти.

Също така ние залагаме SEO Оптимизация на целия онлайн магазина, на създадените категории и подкатегории продукти и на качените от наша страна продукти.

Освен това след изработка на онлайн магазина Вие получавате система за управление на съдържанието на електронния магазин. Благодарение на системата за управление на съдържанието Вие сами и по всяко време може да качвате предлагани от Вас продукти, да променяте описания и цени на вече качени в електронния магазин продукти, да премахвате вече качени и създадени продукти в онлайн магазина, да променяте или добавяте информация към продуктите или във вече създадените от нас в онлайн магазина страници.

Изработеният от нас онлайн магазин е с респонсив дизайн, което позволява създаване на мобилна версия на електронния магазин. Това е специално разработен дизайн на онлайн магазина. Той трансформира електронния магазин, така че да се вижда еднакво добре на телефон, таблет или компютър.

Основните елементи и функционалности, включени при изработка на онлайн магазин План „PREMIUM“ са:

* Изработка на дизайн на онлайн магазина. Изработване на дизайн спрямо Вашите желания, дейност и предлаганите продукти. Разгледайте портфолиото на изработени от нас онлайн магазина и можете да харесате някой дизайн и визия за Вашия бъдещ електронен магазин.

* Респонсив (Responsive) дизайн на онлайн магазина. Мобилна версия на онлайн магазина, която позволява електронният магазин да се вижда еднакво добре на компютър, таблет и телефон.

* Изработка на една езикова версия в онлайн магазина – български. Ако искате Вашият онлайн магазин да бъде изграден на друг език, различен от българския или да бъде изграден на повече от една езикова версия, се доплаща допълнително.

* Залагане на една валута в онлайн магазина – български лев. Ако искате във Вашия онлайн магазин да бъде заложена друга валута, различна от лев или да бъдат заложени повече от една валута, на която да се продават продуктите, качени в него, се доплаща допълнително.

* Включен домейн за 12 месеца. Регистриране на домейн за 12 месеца от типа .com/ .eu/ .biz/ .info/ .org/ .net. При желание от Ваша страна за регистрация на домейн различен от предложените по-горе, Вие следва да заплатите съответната цена на избрания от Вас домейн. Ако изберете домейн .bg се доплаща 75 лв. без ДДС.

* Включен хостинг за 12 месеца. Хостинг е пространство за функциониране на електронния магазин с гарантирана видимост и надеждност на сървърите, наето от GS-WebCreator, в ролята на посредник между доставчика на услугата и Вас като наш клиент.

* Създаване на слайд на началната страница на онлайн магазина. Създаване на слайд шоу на началната страница на онлайн магазина със снимки, които презентират Вашата дейност и предлаганите от Вас продукти и/или услуги. 

* Изграждане структурата на онлайн магазина. Изграждане структурата и външния облик на онлайн магазина. Определяне позициите на основните елементи от структурата и визията на онлайн магазина. Подреждане на менютата, категориите и подкатегориите продукти в него.

* Вграждане на лого. Вграждане на лого, предоставено от Вас, което се появява в горната част на онлайн магазина.

* Създаване на главно меню в горната част на онлайн магазина. Създаване на главно меню в горната част на онлайн магазина, както следва: Начало, За нас, Промоции, Контакти. В мобилната версия на онлайн магазина главното меню се показва под формата на чертички една под друга. При кликането на тези чертички се визуализира менюто.

* Създаване на странично меню отлявата част на онлайн магазина с категории и подкатегории на предлаганите продукти. Създаване на странично меню в лявата част на онлайн магазина с категориите и подкатегориите на предлаганите продукти в електронния магазин. В респонсив дизайна на електронния магазин тези категории и подкатегории продукти се визуализират под формата на чертички една под друга, при кликането на които се показват категориите продукти.

* Създаване на функционалност на падащи менюта към основните категории продукти. При кликане на основна категория продукти се показва падащо меню, което съдържа подкатегориите продукти, отнасящи се към съответната категория.

* Създаване на възможност за кликане на всяка подкатегория продукти. При кликане на дадена подкатегория се показват продуктите, които са само в тази подкатегория.

* Създаване на нужните за онлайн магазина страници. Включва изграждане на всички страници в онлайн магазина съобразно създадените в електронния магазин менюта, категории и подкатегориии продукти.

* Попълване на съдържание в онлайн магазина. Качване от наша страна на предоставеното от Вас съдържание в обособените в онлайн магазина страници.

* Качване от наша страна на 5 броя продукти в онлайн магазина + извършване на SEO Оптимизация на всеки един от качените 5 броя продукти . Качване в онлайн магазина на 5 броя продукти в създадените категории и подкатегории. Това включва качване от наша страна на описание, цена, снимка, код на всеки един продукт. За целта Вие следва да предоставите снимки, описания и цени за всеки един от предлаганите продукти. В тези 5 броя продукти се включват всички разновидности на продукти. Това е така, защото всяка разновидност на даден продукт по цвят, размер или друго, се приема като отделен продукт.

* ЗАБЕЛЕЖКА: След изграждане на онлайн магазина Вие получавате система за управление на съдържанието, чрез която Вие сами бихте могли да качвате още продукти в онлайн магазина. Ако не искате Вие да качвате продуктите в онлайн магазина, ние предлагаме поддръжка, като за всеки качен продукт се плаща 10 лв. без ДДС. Това включва качване на описание, снимки, цена, код на продукта, както и залагане на SEO Оптимизация на качения продукт.

* Създаване на функционалност за качване на разновидности на даден продукт. В онлайн магазина се създава функционалност, която позволява за даден продукт да се качват разновидности, например по размер, цвят, кг, разфасовка и т.н. Това позволява, когато някой посетител на онлайн магазина, избере разновидност на даден продукт, да му се изписва различната цена, ако има такава, която е различна от цената на основния продукт. Освен това може при избор на разновидност на даден продукт, да се показва различна снимка, която се отнася до избраната разновидност и е различна от снимката на основния продукт.

* Създаване на система за управление на съдържането на онлайн магазина. Благодарение на системата за управление на съдържанието Вие сами и по всяко време може да качвате предлагани от Вас продукти, да променяте описания и цени на вече качени в електронния магазин продукти, да премахвате вече качени и създадени продукти в онлайн магазина, да променяте или добавяте информация към продуктите или във вече създадените от нас в онлайн магазина страници.

* Създаване на функционалност за най-нови продукти. В онлайн магазина се създава функционалност, която позволява на началната страница на онлайн магазина да се показват последните и най-ново качени продукти в онлайн магазина.

* Промоции. Създаване на функционалност, чрез която за всеки продукт в онлайн магазина, който ще се пуска в промоция, да се обявява неговата промоционална цена. За целта в онлайн магазина се създава отделна страница „Промоции“, в която ще се показват всички промоционални продукти.

* Създаване на количка за пазаруване. Създаване на количка за пазаруване, в която се отразяват избраните продукти, които човек желае да закупи.

* Създаване на функционалност в „Количката за пазаруване“. Създаване на функционалност в „количката за пазаруване“. Това дава възможност клиентът да увеличи бройките на избрания продукт, както и да премахне някой от продуктите, който не желае да закупи онлайн. В следствие на това автоматично да се коригира окончателната сума, която трябва да бъде заплатена от клиента.

* Създаване на форма за регистрация. Във формата за регистрация всеки човек, който желае да се регистрира в онлайн магазина, следва да попълни следните полета: Потребителско име, Email, Парола.

* Вграждане на функционалност с цел предпазване от фалшиви регистрации в онлайн магазина и коментари и отзиви от нереални потребители. Вграждане в онлайн магазина на функционалност, която предпазва от фалшиво направени регистрации в електронния магазин и коментари и отзиви от нереални потребители.

* Създаване на форма за поръчка. Когато клиент желае да поръча през онлайн магазина, той попълва форма за поръчка, в която въвежда своите имена, телефон за връзка, email, адрес за доставка. Ако желае издаване на фактура, има опция да въведе данни на фирма (име на фирма, ЕИК, ЕИК по ДДС, адрес, М.О.Л.).

* Изграждане на система за сравняване на продукти в онлайн магазина. Това позволява сравняване на няколко продукта в електронния магазин по описание, цена, код, снимка на продукта.

* Подобни продукти. Добавяне на функционалност, която позволява под всеки продукт да се показват няколко подобни на него или близки на него продукти, които се отсяват автоматично.

* Любими продукти. Добавяне на функционалност, която позволява на регистрираните потребители да добавят в акаунта си харесан от тях продукт като любим.

* Увеличение (зуум) на снимка на продуктСъздаване на функционалност, която позволява при поставяне на мишката върху снимката на продукт в неговата страница, снимката да се показва в по-голям размер.

* Бърз преглед на продукт. Добавяне на функционалност, която позволява бърз преглед на продукта, който съдържа снимка, описание, код и цена на продукта, както и бутон „Купи“, с цел улесняване покупката на клиента.

* Отзиви за всеки продукт в онлайн магазина. Всеки един регистриран потребител може да пише отзив за даден продукт.

* Вграждане в онлайн магазина на социален бутон към Facebook. В онлайн магазина се вгражда социален бутон към Facebook страница, като за целта Вие следва да предоставите линк към създадената от Вас страница във Facebook.

* Вграждане на социален бутон към Facebook към всеки продукт в онлайн магазина. Към всеки продукт в онлайн магазина се добавя социален бутон към Facebook, с цел споделяне в социалните мрежи.

* Икона на вайбър. Към всеки продукт в онлайн магазина се добавя икона на вайбър. При кликането на тази икона клиент може да изпрати избран от него продукт на някой от конкактите си, записани във вайбъра. Ако клиентът има преди това записан Вашия телефон в контактите си във вайбър, той може да изпрати и на Вас избрания от него продукт, като заяви неговото закупуване и посочи име и адрес на доставка на продукта.

* Бутон „Купи“. В страницата на всеки продукт в онлайн магазина се създава бутон „Купи“. При кликване на бутон „Купи“ се визуализира стандартна форма за поръчване.

* Създаване на различен начин на пазаруване в онлайн магазина (с регистрация и без регистрация). Създаване на възможност за пазаруване в онлайн магазина както на регистрирани потребители, така и без регистрация.

* Изграждане на система за начин на плащане с наложен платеж. Позволява всеки, който поръчва в онлайн магазина, да плаща с наложен платеж при доставка.

* Изграждане на система за начин на плащане по банков път. Позволява всеки, който поръчва в онлайн магазина, да плаща по банков път с посочване на IBAN на Вашата банкова сметка, като стоката се изпраща след получено плащане или платежно нареждане.

* Създаване и вграждане на търсачка в електронния магазин. Това позволява лесно и бързо намиране на желаните от посетителя на онлайн магазина продукти.

* Създаване на форма за контакти в страница „Контакти“ и код за защита срещу спам. Създаване на форма за контакти, която позволява директно от онлайн магазина изпращането на имейл от посетител на онлайн магазина към Вашата електронна поща. Към формата за контакти се създава код за защита срещу спам.

* Създаване на карта в страница „Контакти“Създаване и добавяне на Google карта, която посочва местоположението и адреса на Вашия магазин или офис.

* Създаване на E-mail адрес. Създаване на E-mail адрес, като например sales@moiatsait.com

* Създаване на футър в долната част на онлайн магазина. В долната част на онлайн магазина се създава футър, в който има кратка информация за фирмата и предлаганите продукти. Също така се посочват Вашите телефони за връзка и имейла, както и работното време. Във футъра се вгражда меню: „Общи условия“, „Условия за доставка“, „Политика за защита на личните данни“, „Политика за използване на бисквитки“.

* Създаване и вграждане в онлайн магазина на бутон за директно позвъняване. В мобилната версия на онлайн магазина най-долу се вгражда бутон, чрез който посетителят на онлайн магазина може да позвъни на желан от Вас телефонен номер.

* Забраняване на копиране на съдържанието от онлайн магазина. Създаване на функционалност, която забранява текстовете и снимките на продуктите в онлайн магазина да бъдат копирани.

* Добавяне на SSL Сертификат (Secure Socket Layer) за онлайн магазина. Основното предназначение на SSL Сертификат е да установи защита на информацията от подслушване, подправяне и т.н. SSL сертификатът осигурява криптирана връзка между сървъра и клиентския браузър. Криптиране на връзката чрез SSL Сертификат е крайно препоръчително за всички електронни магазини, в които потребителите въвеждат лични данни.

* Вграждане на добавка за защита на онлайн магазина. Вграждане на модул, който защитава електронния магазин от хакерски атаки.

* Архив на електронния магазин. Резервно копие с възможност за използване при загуба на информация, причинен от неуторизиран достъп.

* Извършване на SЕО Оптимизация на онлайн магазина, която включва посочените по-долу неща: 

-Задаване на ключова дума във всяка страница, във всеки продукт и във всяка категория. Във всяка страница в онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се задава подходяща ключова дума.

Задаване на привлекателно SEO заглавие във всяка страница на онлайн магазина, във всеки продукт и във всяка категория. Във всяка страница на онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се задава правилно и привлекателно SEO заглавие, което е обвързано със съдържанието в съответната страница и спецификата на всеки продукт в онлайн магазина.

-Написване на подходящо мета описание във всяка страница на онлайн магазина, във всеки продукт и във всяка категория. Във всяка страница на онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се написва подходящо мета описание, съдържащо предварително зададената ключова дума и което е обвързано със съдържанието в съответната страница и спецификата на всеки продукт в онлайн магазина.

Оразмеряване, олекотяване и поставяне на alt тагове на снимките на продуктите. Предоставените от Вас снимки на продуктите се оразмеряват, олекотяват и на тях се слагат alt тагове. Това се прави с цел по-добрата индексация и позициониране на онлайн магазина в Google.

-Добавяне на актуализиран Sitemap на онлайн магазина. Това спомага за по-бързото и автоматично обхождане на онлайн магазина от търсачките.

-Брояч на посетителите. Отчита всеки един посетител, влязъл в електронния магазин.

-Създаване и вграждане в онлайн магазина на Google Analytics 4 (GA4). Позволява анализ на всеки един посетител в онлайн магазина в реално време. Отчита страницата, през която е влязъл в електронния магазин, какво е разглеждал, колко време е стоял и от къде е излязъл. Това помага да се направи статистика и да се проследи потока на посещенията в онлайн магазина. На база на това ще може да се оценят силните и слабите страни на електронния магазин, с цел да се елиминират недостатъците в него.

-Създаване и вграждане в онлайн магазина на Google Search Console. Инструмент, който позволява задаване на насоките на Google спрямо сайта.

* Създаване и вграждане в онлайн магазина на функционалност относно GDPR (политика за защита на личните данни и политика за използване на бисквитки), която включва описаните по-долу елементи:

-Създаване на страница „Политика за защита на лични данни“ и попълване от наша страна на съдържанието, представено от Вас. 

-Създаване на страница „Политика за използване на бисквитки“ и попълване от наша страна на съдържанието в тази страница.

-Създаване на изкачащо поле в най-долната част на онлайн магазина с информация, касаеща използването на „бисквитки“. Създаване на поле, което се появява в най-долната част на електронния магазин. Това поле съдържа информация, че онлайн магазинът използва „Бисквитки“. В това поле има два бутона: „Научете повече“ и „Разбрах“. При кликане на бутона „Научете повече“ се отива в специално създадена страница, която съдържа информация за това какво представляват бисквитките и защо е важно онлайн магазинът да използва бисквитки. При кликане на бутона „Разбрах“ човек дава своето съгласие и информираност, че онлайн магазинът използва „Бисквитки“.

-Създаване на отметка, касаеща политиката за лични данни, която се появява непосредствено преди завършване на поръчката. Непосредствено преди последната стъпка от направата на онлайн поръчка, човек трябва да отметне, че се съгласява с използването на предоставените от него лични данни за целите на осъществяване на онлайн поръчка. Ако той не се съгласи с това, няма да може да осъществи онлайн поръчка.

-Вграждане на текст в секцията за регистрация на потребителя в онлайн магазина, отнасяща се до Политиката за използване на личните данни. В секцията за регистрация на потребителя в електронния магазин се вгражда текст, който информира потребителя, че регистрирайки се в онлайн магазина, той доброволно се съгласява предоставените от него лични данни, да бъдат използвани и обработвани, с цел регистрация и създаване на профил в електронния магазин за улеснение при закупуване онлайн на даден продукт в онлайн магазина.

-Създаване на отметка, касаеща политиката за лични данни, която се появява преди изпращане на имейл от формата за контакти. Преди изпращане на имейл от формата за контакти, човек трябва да отметне, че се съгласява с използването на предоставените от него лични данни. Ако той не се съгласи с това, няма да може да изпрати имейла към Вашата електронна поща.

* За всички непосочени по-горе елементи и функционалности при изработка на онлайн магазин се плаща допълнително. На разположение сме за въпроси и допълнителна информация на страницата ни за Контакти.

Изработка на онлайн магазин План „GRAND“ с мобилна версия (респонсив дизайн) 

Изработка на онлайн магазин План GRAND с мобилна версия от GS-WebCreatorСрещу 2645 лв. без ДДС Вие получавате онлайн магазин с изградена цялата структура и всички функционалности в него, запълване със съдържание на създадените в онлайн магазина страница, създаване на категории и подкатегории продукти, качване от наша страна на до 100 броя продукти и залагане на SEO Оптимизация на целия онлайн магазина, на създадените категории и подкатегории продукти и на качените от наша страна продукти.

Освен това след изработка на онлайн магазина Вие получавате система за управление на съдържанието на електронния магазин. Благодарение на системата за управление на съдържанието Вие сами и по всяко време може да качвате предлагани от Вас продукти, да променяте описания и цени на вече качени в електронния магазин продукти, да премахвате вече качени и създадени продукти в онлайн магазина, да променяте или добавяте информация към продуктите или във вече създадените от нас в онлайн магазина страници.

Изработеният от нас онлайн магазин е с респонсив дизайн, което позволява създаване на мобилна версия на електронния магазин. Това е специално разработен дизайн на онлайн магазина. Той трансформира електронния магазин, така че да се вижда еднакво добре на телефон, таблет или компютър.

Основните елементи и функционалности, включени при изработка на онлайн магазин План „GRAND“ са:

* Изработка на дизайн на онлайн магазина. Изработване на дизайн спрямо Вашите желания, дейност и предлаганите продукти. Разгледайте портфолиото на изработени от нас онлайн магазина и можете да харесате някой дизайн и визия за Вашия бъдещ електронен магазин.

* Респонсив (Responsive) дизайн на онлайн магазина. Мобилна версия на онлайн магазина, която позволява електронният магазин да се вижда еднакво добре на компютър, таблет и телефон.

* Изработка на една езикова версия в онлайн магазина – български. Ако искате Вашият онлайн магазин да бъде изграден на друг език, различен от българския или да бъде изграден на повече от една езикова версия, се доплаща допълнително.

* Залагане на една валута в онлайн магазина – български лев. Ако искате във Вашия онлайн магазин да бъде заложена друга валута, различна от лев или да бъдат заложени повече от една валута, на която да се продават продуктите, качени в него, се доплаща допълнително.

* Включен домейн за 12 месеца. Регистриране на домейн за 12 месеца от типа .com/ .eu/ .biz/ .info/ .org/ .net. При желание от Ваша страна за регистрация на домейн различен от предложените по-горе, Вие следва да заплатите съответната цена на избрания от Вас домейн. Ако изберете домейн .bg се доплаща 75 лв. без ДДС.

* Включен хостинг за 12 месеца. Хостинг е пространство за функциониране на електронния магазин с гарантирана видимост и надеждност на сървърите, наето от GS-WebCreator, в ролята на посредник между доставчика на услугата и Вас като наш клиент.

* Създаване на слайд на началната страница на онлайн магазина. Създаване на слайд шоу на началната страница на онлайн магазина със снимки, които презентират Вашата дейност и предлаганите от Вас продукти и/или услуги. 

* Изграждане структурата на онлайн магазина. Изграждане структурата и външния облик на онлайн магазина. Определяне позициите на основните елементи от структурата и визията на онлайн магазина. Подреждане на менютата, категориите и подкатегориите продукти в него.

* Вграждане на лого. Вграждане на лого, предоставено от Вас, което се появява в горната част на онлайн магазина.

* Създаване на главно меню в горната част на онлайн магазина. Създаване на главно меню в горната част на онлайн магазина, както следва: Начало, За нас, Промоции, Контакти. В мобилната версия на онлайн магазина главното меню се показва под формата на чертички една под друга. При кликането на тези чертички се визуализира менюто.

* Създаване на странично меню отлявата част на онлайн магазина с категории и подкатегории на предлаганите продукти. Създаване на странично меню в лявата част на онлайн магазина с категориите и подкатегориите на предлаганите продукти в електронния магазин. В респонсив дизайна на електронния магазин тези категории и подкатегории продукти се визуализират под формата на чертички една под друга, при кликането на които се показват категориите продукти.

* Създаване на функционалност на падащи менюта към основните категории продукти. При кликане на основна категория продукти се показва падащо меню, което съдържа подкатегориите продукти, отнасящи се към съответната категория.

* Създаване на възможност за кликане на всяка подкатегория продукти. При кликане на дадена подкатегория се показват продуктите, които са само в тази подкатегория.

* Създаване на нужните за онлайн магазина страници. Включва изграждане на всички страници в онлайн магазина съобразно създадените в електронния магазин менюта, категории и подкатегориии продукти.

* Попълване на съдържание в онлайн магазина. Качване от наша страна на предоставеното от Вас съдържание в обособените в онлайн магазина страници.

* Качване от наша страна на до 100 броя продукти в онлайн магазина + извършване на SEO Оптимизация на всеки един от качените 100 броя продукти. Качване в онлайн магазина на до 100 броя продукти в създадените категории и подкатегории. Това включва качване от наша страна на описание, цена, снимка, код на всеки един продукт. За целта Вие следва да предоставите снимки, описания и цени за всеки един от предлаганите продукти. В тези до 100 броя продукти се включват всички разновидности на продукти. Това е така, защото всяка разновидност на даден продукт по цвят, размер или друго, се приема като отделен продукт.

* ЗАБЕЛЕЖКА: След изграждане на онлайн магазина Вие получавате система за управление на съдържанието, чрез която Вие сами бихте могли да качвате още продукти в онлайн магазина. Ако не искате Вие да качвате останалите продукти в онлайн магазина, ние предлагаме поддръжка, като за всеки качен продукт се плаща 10 лв. без ДДС. Това включва качване на описание, снимки, цена, код на продукта, както и залагане на SEO Оптимизация на качения продукт.

* Създаване на функционалност за качване на разновидности на даден продукт. В онлайн магазина се създава функционалност, която позволява за даден продукт да се качват разновидности, например по размер, цвят , кг, разфасовка и т.н. Това позволява, когато някой посетител на онлайн магазина, избере разновидност на даден продукт, да му се изписва различната цена, ако има такава, която е различна от цената на основния продукт. Освен това може при избор на разновидност на даден продукт, да се показва различна снимка, която се отнася до избраната разновидност и е различна от снимката на основния продукт.

* Създаване на система за управление на съдържането на онлайн магазина. Благодарение на системата за управление на съдържанието Вие сами и по всяко време може да качвате предлагани от Вас продукти, да променяте описания и цени на вече качени в електронния магазин продукти, да премахвате вече качени и създадени продукти в онлайн магазина, да променяте или добавяте информация към продуктите или във вече създадените от нас в онлайн магазина страници.

* Създаване на функционалност за най-нови продукти. В онлайн магазина се създава функционалност, която позволява на началната страница на онлайн магазина да се показват последните и най-ново качени продукти в онлайн магазина.

* Промоции. Създаване на функционалност, чрез която за всеки продукт в онлайн магазина, който ще се пуска в промоция, да се обявява неговата промоционална цена. За целта в онлайн магазина се създава отделна страница „Промоции“, в която ще се показват всички промоционални продукти.

* Създаване на количка за пазаруване. Създаване на количка за пазаруване, в която се отразяват избраните продукти, които човек желае да закупи.

* Създаване на функционалност в „Количката за пазаруване“. Създаване на функционалност в „количката за пазаруване“. Това дава възможност клиентът да увеличи бройките на избрания продукт, както и да премахне някой от продуктите, който не желае да закупи онлайн. В следствие на това автоматично да се коригира окончателната сума, която трябва да бъде заплатена от клиента.

* Създаване на форма за регистрация. Във формата за регистрация всеки човек, който желае да се регистрира в онлайн магазина, следва да попълни следните полета: Потребителско име, Email, Парола.

* Вграждане на функционалност с цел предпазване от фалшиви регистрации в онлайн магазина и коментари и отзиви от нереални потребители. Вграждане в онлайн магазина на функционалност, която предпазва от фалшиво направени регистрации в електронния магазин и коментари и отзиви от нереални потребители..

* Създаване на форма за поръчка. Когато клиент желае да поръча през онлайн магазина, той попълва форма за поръчка, в която въвежда своите имена, телефон за връзка, email, адрес за доставка. Ако желае издаване на фактура, има опция да въведе данни на фирма (име на фирма, ЕИК, ЕИК по ДДС, адрес, М.О.Л.).

* Изграждане на система за сравняване на продукти в онлайн магазина. Това позволява сравняване на няколко продукта в електронния магазин по описание, цена, код, снимка на продукта.

* Подобни продукти. Добавяне на функционалност, която позволява под всеки продукт да се показват няколко подобни на него или близки на него продукти, които се отсяват автоматично.

* Любими продукти. Добавяне на функционалност, която позволява на регистрираните потребители да добавят в акаунта си харесан от тях продукт като любим.

* Увеличение (зуум) на снимка на продуктСъздаване на функционалност, която позволява при поставяне на мишката върху снимката на продукт в неговата страница, снимката да се показва в по-голям размер.

* Бърз преглед на продукт. Добавяне на функционалност, която позволява бърз преглед на продукта, който съдържа снимка, описание, код и цена на продукта, както и бутон „Купи“, с цел улесняване покупката на клиента.

* Отзиви за всеки продукт в онлайн магазина. Всеки един регистриран потребител може да пише отзив за даден продукт.

* Вграждане в онлайн магазина на социален бутон към Facebook. В онлайн магазина се вгражда социален бутон към Facebook страница, като за целта Вие следва да предоставите линк към създадената от Вас страница във Facebook.

* Вграждане на социален бутон към Facebook към всеки продукт в онлайн магазина. Към всеки продукт в онлайн магазина се добавя социален бутон към Facebook, с цел споделяне в социалните мрежи.

* Икона на вайбър. Към всеки продукт в онлайн магазина се добавя икона на вайбър. При кликането на тази икона клиент може да изпрати избран от него продукт на някой от конкактите си, записани във вайбъра. Ако клиентът има преди това записан Вашия телефон в контактите си във вайбър, той може да изпрати и на Вас избрания от него продукт, като заяви неговото закупуване и посочи име и адрес на доставка на продукта.

* Бутон „Купи“. В страницата на всеки продукт в онлайн магазина се създава бутон „Купи“. При кликване на бутон „Купи“ се визуализира стандартна форма за поръчване.

* Създаване на различен начин на пазаруване в онлайн магазина (с регистрация и без регистрация). Създаване на възможност за пазаруване в онлайн магазина както на регистрирани потребители, така и без регистрация.

* Изграждане на система за начин на плащане с наложен платеж. Позволява всеки, който поръчва в онлайн магазина, да плаща с наложен платеж при доставка.

* Изграждане на система за начин на плащане по банков път. Позволява всеки, който поръчва в онлайн магазина, да плаща по банков път с посочване на IBAN на Вашата банкова сметка, като стоката се изпраща след получено плащане или платежно нареждане.

* Създаване и вграждане на търсачка в електронния магазин. Това позволява лесно и бързо намиране на желаните от посетителя на онлайн магазина продукти.

* Създаване на форма за контакти в страница „Контакти“ и код за защита срещу спам. Създаване на форма за контакти, която позволява директно от онлайн магазина изпращането на имейл от посетител на онлайн магазина към Вашата електронна поща. Към формата за контакти се създава код за защита срещу спам.

* Създаване на карта в страница „Контакти“Създаване и добавяне на Google карта, която посочва местоположението и адреса на Вашия магазин или офис.

* Създаване на E-mail адрес. Създаване на E-mail адрес, като например sales@moiatsait.com

* Създаване на футър в долната част на онлайн магазина. В долната част на онлайн магазина се създава футър, в който има кратка информация за фирмата и предлаганите продукти. Също така се посочват Вашите телефони за връзка и имейла, както и работното време. Във футъра се вгражда меню: „Общи условия“, „Условия за доставка“, „Политика за защита на личните данни“, „Политика за използване на бисквитки“.

* Създаване и вграждане в онлайн магазина на бутон за директно позвъняване. В мобилната версия на онлайн магазина най-долу се вгражда бутон, чрез който посетителят на онлайн магазина може да позвъни на желан от Вас телефонен номер.

* Забраняване на копиране на съдържанието от онлайн магазина. Създаване на функционалност, която забранява текстовете и снимките на продуктите в онлайн магазина да бъдат копирани.

* Добавяне на SSL Сертификат (Secure Socket Layer) за онлайн магазина. Основното предназначение на SSL Сертификат е да установи защита на информацията от подслушване, подправяне и т.н. SSL сертификатът осигурява криптирана връзка между сървъра и клиентския браузър. Криптиране на връзката чрез SSL Сертификат е крайно препоръчително за всички електронни магазини, в които потребителите въвеждат лични данни.

* Вграждане на добавка за защита на онлайн магазина. Вграждане на модул, който защитава електронния магазин от хакерски атаки.

* Архив на електронния магазин. Резервно копие с възможност за използване при загуба на информация, причинен от неуторизиран достъп.

* Извършване на SЕО Оптимизация на онлайн магазина, която включва посочените по-долу неща: 

-Задаване на ключова дума във всяка страница, във всеки продукт и във всяка категория. Във всяка страница в онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се задава подходяща ключова дума.

Задаване на привлекателно SEO заглавие във всяка страница на онлайн магазина, във всеки продукт и във всяка категория. Във всяка страница на онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се задава правилно и привлекателно SEO заглавие, което е обвързано със съдържанието в съответната страница и спецификата на всеки продукт в онлайн магазина.

-Написване на подходящо мета описание във всяка страница на онлайн магазина, във всеки продукт и във всяка категория. Във всяка страница на онлайн магазина, както и във всеки продукт и във всяка категория се написва подходящо мета описание, съдържащо предварително зададената ключова дума и което е обвързано със съдържанието в съответната страница и спецификата на всеки продукт в онлайн магазина.

Оразмеряване, олекотяване и поставяне на alt тагове на снимките на продуктите. Предоставените от Вас снимки на продуктите се оразмеряват, олекотяват и на тях се слагат alt тагове. Това се прави с цел по-добрата индексация и позициониране на онлайн магазина в Google.

-Добавяне на актуализиран Sitemap на онлайн магазина. Това спомага за по-бързото и автоматично обхождане на онлайн магазина от търсачките.

-Брояч на посетителите. Отчита всеки един посетител, влязъл в електронния магазин.

-Създаване и вграждане в онлайн магазина на Google Analytics 4 (GA4). Позволява анализ на всеки един посетител в онлайн магазина в реално време. Отчита страницата, през която е влязъл в електронния магазин, какво е разглеждал, колко време е стоял и от къде е излязъл. Това помага да се направи статистика и да се проследи потока на посещенията в онлайн магазина. На база на това ще може да се оценят силните и слабите страни на електронния магазин, с цел да се елиминират недостатъците в него.

-Създаване и вграждане в онлайн магазина на Google Search Console. Инструмент, който позволява задаване на насоките на Google спрямо сайта.

* Създаване и вграждане в онлайн магазина на функционалност относно GDPR (политика за защита на личните данни и политика за използване на бисквитки), която включва описаните по-долу елементи:

-Създаване на страница „Политика за защита на лични данни“ и попълване от наша страна на съдържанието, представено от Вас. 

-Създаване на страница „Политика за използване на бисквитки“ и попълване от наша страна на съдържанието в тази страница.

-Създаване на изкачащо поле в най-долната част на онлайн магазина с информация, касаеща използването на „бисквитки“. Създаване на поле, което се появява в най-долната част на електронния магазин. Това поле съдържа информация, че онлайн магазинът използва „Бисквитки“. В това поле има два бутона: „Научете повече“ и „Разбрах“. При кликане на бутона „Научете повече“ се отива в специално създадена страница, която съдържа информация за това какво представляват бисквитките и защо е важно онлайн магазинът да използва бисквитки. При кликане на бутона „Разбрах“ човек дава своето съгласие и информираност, че онлайн магазинът използва „Бисквитки“.

-Създаване на отметка, касаеща политиката за лични данни, която се появява непосредствено преди завършване на поръчката. Непосредствено преди последната стъпка от направата на онлайн поръчка, човек трябва да отметне, че се съгласява с използването на предоставените от него лични данни за целите на осъществяване на онлайн поръчка. Ако той не се съгласи с това, няма да може да осъществи онлайн поръчка.

-Вграждане на текст в секцията за регистрация на потребителя в онлайн магазина, отнасяща се до Политиката за използване на личните данни. В секцията за регистрация на потребителя в електронния магазин се вгражда текст, който информира потребителя, че регистрирайки се в онлайн магазина, той доброволно се съгласява предоставените от него лични данни, да бъдат използвани и обработвани, с цел регистрация и създаване на профил в електронния магазин за улеснение при закупуване онлайн на даден продукт в онлайн магазина.

-Създаване на отметка, касаеща политиката за лични данни, която се появява преди изпращане на имейл от формата за контакти. Преди изпращане на имейл от формата за контакти, човек трябва да отметне, че се съгласява с използването на предоставените от него лични данни. Ако той не се съгласи с това, няма да може да изпрати имейла към Вашата електронна поща.

* За всички непосочени по-горе елементи и функционалности при изработка на онлайн магазин се плаща допълнително. На разположение сме за въпроси и допълнителна информация на страницата ни за Контакти.

Изработка на онлайн магазин с респонсив дизайн от екипа на GS-WebCreatorЗа изработка на онлайн магазин или въпроси ще Ви очакваме да се свържете с нас и ще се радваме да работим заедно.