Онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин – много лесен и свързан с малко разходи начин да започнете собствен бизнес в сферата на продажбите.

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) 

889 лв.

* Посочените цени за изработка на онлайн магазин са без включен ДДС.

 

Изработка на онлайн магазин с респонсив дизайн от GS-Webcreator

Онлайн обществото в България се разраства с всеки изминал ден. Все повече хора търсят стоки и услуги в Интернет. С предлаганата от нас услуга изработка на онлайн магазин Вие ще продавате на тези хора. Това е най-лесният и свързан с малко разходи начин да започнете онлайн бизнес.

Това е така, защото не се изискват почти никакви средства в сравнение с отварянето на реален магазин. С изработка на онлайн магазин отпада нуждата от: наем на помещение и всички съпътстващи го разходи; наемане на хора и разходи за заплати на служителите; средства за обзавеждане на магазина; време в постоянно стоене в магазина в очакване на клиенти.

Ако искате да започнете собствен онлайн бизнес, първата стъпка е да имате работещ електронен магазин.

Ще се радваме да се доверите на екипа на GS-WebCreator. Поръчайте изработка на онлайн магазин, като се свържете с нас чрез страницата за Контакти. Ние ще изработим за Вас онлайн магазин на конкурентни цени, съобразен с дейността на бизнеса Ви и продуктите, които искате да предлагате. 

Всеки един изработен от нас онлайн магазин е с респонсив дизайн.

Това позволява създаване на мобилна версия на електронния магазинТова е специално разработен дизайн на онлайн магазина, който го трансформира, така че да се вижда еднакво добре на телефон, таблет или компютър. По този начин изготвеният от нас онлайн магазин и неговите функционалности ще изглеждат еднакво добре на всички устройства. Това позволява да се обхванат посетителите и от мобилните устройства, като телефони и таблети.

Респонсив дизайнът е един от важните критерии на Google за доброто позициониране на онлайн магазина при търсене. 

При изработката на онлайн магазин екипът на GS-WebCreator се ангажира с качване в електронния магазин на всички предлагани от Вас продукти. 

 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия (респонсив дизайн) 

 

Изработка на онлайн магазин с мобилна версия от GS-WebCreatorСрещу 889 лв. (без ДДС) Вие получавате онлайн магазин с изградена цялата структура и всички функционалности в него, както и качване от наша страна на предлаганите продукти. Изработеният от нас онлайн магазин е с респонсив дизайн, което позволява създаване на мобилна версия на електронния магазин. Това е специално разработен дизайн на онлайн магазина. Той трансформира електронния магазин, така че да се вижда еднакво добре на телефон, таблет или компютър. Заедно с това ние от GS-WebCreator се ангажираме да качим всички предлагани от Вас продукти в онлайн магазина. 

 

С изработка на онлайн магазин с респонсив дизайн (мобилна версия) Вие получавате:

Качване от екипа на GS-WebCreator на всички продукти, които желаете да присъстват в е-магазина. 

Основните елементи и функционалности, включени при изработка на онлайн магазин са:

* Изработка на онлайн магазина с уникален дизайн и визия. Изработване на дизайн спрямо Вашите желания и дейност.

* Респонсив (Responsive) дизайн. Мобилна версия на онлайн магазина, която позволява електронният магазин да се вижда еднакво добре на компютър, таблет и телефон.

* Безплатен домейн за 12 месеца. Регистриране на безплатен домейн за 12 месеца от типа moiatsait.com/ .eu/ .biz/ .info/ .org/ .net. При желание от Ваша страна за регистрация на домейн различен от предложените по-горе, Вие следва да заплатите съответната цена на избрания от Вас домейн.

* Безплатен хостинг за 12 месеца. Хостинг е пространство за функциониране на електронния магазин с гарантирана видимост и надеждност на сървърите, наето от GS-WebCreator, в ролята на посредник между доставчика на услугата и Вас като наш клиент.

* Създаване на слайд на началната страница. Създаване на слайд шоу на началната страница на онлайн магазина. Това ще презентира основните и главни аспекти от дейността на Вашия бизнес и предлаганите от Вас продукти и/или услуги.

* Структуриране на електронния магазин. Определяне позициите на менютата на Интернет магазина в зависимост от Вашите желания.

* Създаване на нужните за онлайн магазина страници и менюта. Включва всички страници в онлайн магазина, например: Начало, Магазин, Промоции, Нови продукти, Как да поръчвам, Общи условия за доставка и плащане и др. в зависимост от Вашите предпочитания.

* Попълване на съдържание в онлайн магазина. Качване на предоставеното от Вас съдържание в обособените в онлайн магазина страници.

* Качване на продукти в онлайн магазина. Качване в онлайн магазина на предлаганите продукти, заедно с предоставените от Вас снимки, описания и цени на всеки продукт (до 100 продукта).

                       *За качване на по-голям брой продукти в онлайн магазина, се плаща допълнително.

* Създаване на меню, което включва категории и подкатегории на предлаганите продукти. Това позволява разделяне на продуктите в категории и подкатегории, улесняващи потребителите в търсенето.

* Изграждане на система за сравняване на продукти в онлайн магазина. Това позволява сравняване на няколко продукта в електронния магазин.

* Подобни продукти. Добавяне на функционалност, която позволява под всеки продукт да има няколко подобни на него или близки на него продукти.

* Бърз преглед на продукт. Добавяне на функционалност, която позволява бърз преглед на продукта. Съдържа описание, снимка, цена на продукта и бутон „Купи“, с цел улесняване покупката на клиента.

* Любими продукти. Добавяне на функционалност, която позволява на регистрираните потребители да добавят в акаунта си харесан от тях продукт, като любим.

* Социални бутони. Добавяне на социални бутони към продуктите с цел споделяне в социалните мрежи.

* Интуитивна търсачка в електронния магазин. Това позволява лесно и бързо намиране на желаните от посетителя на онлайн магазина продукти, като при въвеждане на първата дума от желания продукт, търсачката започва да вади резултати като постепенно се отсяват след написване на пълното наименование на търсения продукт.

* Изграждане на система за начин на плащане. Позволява всеки, който поръчва в онлайн магазина, да избира между различни начини на плащане: с наложен платеж при доставка или по банков път с посочване на IBAN на Вашата банкова сметка, като стоката се изпраща след получено плащане или платежно нареждане.

* Създаване на система, която позволява различни опции на доставка. Чрез тази система всеки, който поръчва в онлайн магазина, може да избира начина на доставка на поръчаната стока: по куриер до адрес, до офис на куриер или да получи покупките си от склада или офиса на продавача.

* Добавяне на модул за чат с клиентите. Създаване на модул, който позволява в реално време комуникация със заинтересован към даден продукт клиент.

* Бутон за директно позвъняване. В мобилната версия на онлайн магазина най-отдолу се появява зелен бутон, чрез който посетителят на електронния магазин може да позвъни на желан от Вас телефонен номер.

* Форма за регистрация в онлайн магазина. Това позволява да събирате имейл адреси на Ваши клиенти, които са се регистрирали в онлайн магазина и в последствие да ги използвате за имейл маркетинг.

* Форма за контакти. Позволява директно от онлайн магазина изпращането на имейл от посетител на сайта към Вашата електронната поща.

* Създаване на E-mail адрес – създаване на E-mail адрес от типа (office@moiatsait.com).

* Добавяне на актуализиран Sitemap на онлайн магазина. Това спомага за по-бързото и автоматично обхождане на онлайн магазина от търсачките.

* Брояч на посетителите. Отчита всеки един посетител, влязъл в електронния магазин.

* Google Analytics – позволява анализ на всеки един посетител в Интернет магазина в реално време, като отчита страницата, през която е влязъл в онлайн магазина, какво е разглеждал, колко време е стоял и от къде е излязъл. Това ще Ви помогне да направите статистика и да проследите потока на посещенията в електронния магазин, На база на това ще можете да оцените силните и слабите страни на онлайн магазина, с цел да елиминирате недостатъците в него.

* Google webmaster tools – инструмент, който позволява задаване на насоките на Google спрямо е-магазина.

* Добавка за защита на онлайн магазина. Създаване на модул, който защитава електронния магазин от хакерски атаки.

* Добавяне на SSL Сертификат (Secure Socket Layer) за онлайн магазина. Основното предназначение на SSL Сертификат е да установи защита на информацията от подслушване, подправяне и т.н. SSL сертификатът осигурява криптирана връзка между сървъра и клиентския браузър.

* Архив на онлайн магазина – резервно копие с възможност за използване при загуба на информация, причинен от неоторизиран достъп.

* За всички непосочени по-горе елементи и функционалности при изработка на онлайн магазин се плаща допълнително. На разположение сме за въпроси и допълнителна информация на страницата ни за Контакти.

Изработка на електронен магазин с респонсив дизайн от GS-WebCreatorЗа поръчка на електронен магазин или въпроси ще Ви очакваме да се свържете с нас и ще се радваме да работим заедно.