Защо да изберете GS-WebCreator за изработка на Вашия сайт?

 • -
Изберете GS-WebCreator за изработка на сайт с респонсив дизайн

Защо да изберете GS-WebCreator за изработка на Вашия сайт?

Категория:Uncategorized @bg

Изберете GS-WebCreator за изработка на сайт. В редовете по-надолу ще се запознаете с начина ни на работа и сами ще си отговорите на въпроса: защо да изберете GS-WebCreator за изработка на сайт.

Как ще изработим Вашия сайт?

Ние от GS-WebCreator се съобразяваме с изискванията, желанията и нуждите на всеки наш клиент. В същото време работим по предварително зададен план за действие. Ние вярваме, че когато има точно определена цел и път, по който да я достигнем, то несъмнено ще я постигнем в най-големия й блясък. Съобразявайки се с Вашите желания, спецификата на дейността на Вашия бизнес и в същото време следвайки стъпките и правилата при изработката на уеб сайт, Вашата Интернет страница ще отговаря на всички стандарти и изисквания на търсачките. Това е предпоставка за създаването на правилния за Вас и Вашия бизнес уеб сайт.

Ето и нашия план, включващ етапите по разработката на Вашия динамичен уеб сайт. Запознайте се с него и това ще Ви помогне да изберете GS-WebCreator за изработка на сайт.

Етапи на изработка на сайт от GS-WebCreator

1. Определяне целите на сайта.

Запознаваме се с изискванията на клиента, с дейността на неговия бизнес и какво най-общо желае да постигне с изработката на уеб сайт. Основната цел на един уеб сайт е да послужи за представяне на дадена фирмена дейност, популяризиране на предлаганите продукти или услуги и запознаването на аудиторията с тях.

2. Определяне на дизайна и структурата на сайта

При тази стъпка с клиента се обсъжда как най-общо да изглежда уеб сайта и как да бъде структуриран той. Съвместно с клиента се определя дизайна на заглавната страница и на всички вътрешни страници според предназначението на уеб сайта. Обсъжда се и името на домейна. Съобразно изискванията на клиента и предмета на дейност на неговия бизнес се конкретизира функционалността на сайта, каква информация ще бъде представена в него и колко страници ще има. Определят се мястото на логото и основното меню. Подреждат се различните компоненти на сайта като различни социални добавки, слайд шоута и др.

3. Същинско изграждане на сайта

Изработка на уеб сайт представлява написването на кода на страницата посредством html, css, php, JavaScript, mysql и др. Тази стъпка се извършва от нашите програмисти. Целта е сайтът да има функционалностите, които клиентът желае и същевременно да е възможно най-лек при зареждане. Структурата на сайта се изгражда и в съответствие със стандартите на търсещите машини и изискванията за SEO оптимизация. Запознайте се с нашите планове и цени за изработка на сайт.

4. Въвеждане на информация в сайта

В тази фаза на разработка на уеб сайта въвеждаме текстовата информация и снимковия материал на предварително уговорените с клиента места в сайта. Прави се и SEO оптимизация на цялото съдържание на сайта, като се попълват мета тагове (meta tags) и ключови думи на нужните за целта места, и се добавя описание на съществуващите в сайта снимки. Научете повече информация за предлаганата от екипа на GS WebCreator SEO Оптимизация.

5. Тестване

Изработка на успешен сайт от GS-WebCreatorСлед окончателното завършване на сайта ние правим различни тестове относно бързината на сайта, видимостта му на различни браузъри, както и на различни резолюции. Това се налага, защото всички изработени от нас сайтове са с респонсив дизайн (мобилна версия). Това означава, че сайтът е пригоден да се вижда еднакво добре от компютър, таблет и телефон. 

6. Поддръжка на уеб страница

Поддръжка на уеб страницаПоддръжката на уеб сайт представлява постоянна грижа за него в съответствие със изискванията и новите стандарти в уеб дизайна и съблюдаването му за актуалност от гледна точка на съдържание и дизайн. Можете да видите нашата цена за поддръжка на уеб страници.

Ще се радваме да изберете екипа на GS-WebCreator за изработка на Вашия сайт или онлайн магазин. Ще Ви очакваме да се свържете с нас чрез формата за контакти, посочена вдясно или на страницата ни за Контакти.


Пишете ни

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефонен номер (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение