Нашият екип

Екипът на GS-WebCreator изработва сайтове и онлайн магазини, които спазват най-новите и доказани стандарти в уеб дизайна. Затова всеки един изработен от нас сайт и онлайн магазин е с респонсив дизайн (мобилна версия). По този начин сайтът и онлайн магазинът се виждат еднакво добре на телефон, таблет или компютър.

Екипът на GS-WebCreator-изработка на сайт и изработка на онлайн магазин

Ние от GS-WebCreator предлагаме Изработка на сайтИзработка на онлайн магазин, ефективна SEO оптимизация, Поддръжка и Интернет (Google Adwords) реклама.

Отделът GS-WebCreator е собственост на фирма Мертекс-София ЕООД. Създаден е през 2011 година от екип креативни, обичащи работата си специалисти. Оттогава целта ни е да правим красиви, функционални и добре оптимизирани уеб сайтове, онлайн магазини и Интернет реклами. Знаем, че само така ще успеем да задържим посетителите в изработените от нас сайтове, а от това ще бъдат доволни нашите клиенти.

Ние влагаме сърце и душа във всеки един проект, който правим. За нас е важно клиентът да бъде доволен от крайния резултат.

Екипът на GS-WebCreator следва максимата „Колкото повече даваш – толкова повече получаваш!“

Стараем се да печелим доверието на нашите клиенти, като подходим индивидуално към всеки един от тях. Поглеждаме нещата от гледната точка на клиента. Разбираме неговите желания, изисквания и мечти за неговия нов уеб сайт и Интернет реклама. Разбираме нуждите на всеки клиент и се стараем да направим максималното, за да помогнем на бизнеса му.

Ние от GS-WebCreator сме прецизни в изработката на всеки един от нашите проекти. Стремим се да предвидим всеки детайл от сайта и онлайн магазина, който ще е важен по време на неговата експлоатация, за да е максимално удобен и с лекота да се ползва от посетителите.

Когато желаете да популяризирате това, което правите, първата крачка е да имате собствен уеб сайт или онлайн магазин. За да работят те безупречно и да носят печалба, е нужна SEO оптимизация и адекватна поддръжка.

Чрез поддръжката и SEO оптимизацията Вие ще имате гарантирано присъствие на първата страница в Google, което ще доведе повече посетители в сайта и респективно повече клиенти. Ето защо, ако търсите фирма, която да изработи Вашия сайт или онлайн магазин, да направи ефективна SEO оптимизация или да създаде уникална Интернет реклама, и ако смятате, че ние сме правилният екип от специалисти, свържете се с нас . Ще се радваме да работим заедно! 

Изработените от нас сайтове и електронни магазини са съобразени с изискванията, желанията на клиента, както и с неговата дейност и предлаганите продукти и/или услуги. 

Основното, което ни води в работата е високото качество на предлаганите от нас услуги. Ето защо освен изработените от нас красиви, функционални и добре оптимизирани сайтове и онлайн магазини, е много важно мястото (хостинга), в което се намира всеки един изработен уеб сайт и електронен магазин. Затова на нашите клиенти препоръчваме услугите на СуперХостинг.БГ, като домейн и хостинг за техния бъдещ сайт или онлайн магазин. В лицето на СуперХостинг.БГ ние имаме надежден и коректен партньор, на който можем да разчитаме винаги. СуперХостинг.БГ публикуваха на тяхната facebook страница нашето благодарствено писмо към тях.

https://www.facebook.com/superhosting/photos/a.10150353578848504/10160611947218504/?type=3&theater


Пишете ни

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Телефонен номер (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение